• 📰 VI_nl
  • 29 sec. here
  • News: 15%

Union Berlin is klaar in Europa.

De Duitse formatie leek dinsdagavond tegen Real Madrid op weg naar een gigantische stunt, maar Joselu deelde na rust twee fatale klappen uit in een wedstrijd die in 2-3 eindigde. Sporting Braga gaat zodoende als nummer drie verder in de Europa League, ondanks hun nederlaag bij Napoli.Winnen of sterven, zo simpel was het devies voor de ploeg van Nenad Bjelica, de opvolger van de recent opgestapte Urs Fischer.

Real Madrid kreeg een penalty voor hands van Diogo Leite, maar het was niet de avond van Modric: Rönnow was hem de baas. Aan de overkant werd het nog gekker: een mislukte verwerking van David Alaba bood Kevin Volland de 1-0 op een presenteerblaadje. Omdat het in Napels ook de goede kant op ging, stonden halverwege alle seinen op groen.

Een late gelijkmaker van Alex Kral stak een hoopvol vuurtje aan, maar het duurde amper twee minuten voordat Dani Ceballos een grote brandslang tevoorschijn toverde: zijn afgeweken bal bepaalde de eindstand op 2-3.