• 📰 voetbalzonenl
  • 40 sec. here
  • News: 19%

Lees verder

zondagmiddag heeft geen winnaar opgeleverd. In het grootste gedeelte van de aantrekkelijke IJsselderby had PEC de overhand, maar delieten na hun overwicht om te zetten in een overwinning. Aan de kant van Go Ahead kreeg Jamal Amofa vlak na rust een rode kaart, waarna PEC via Eliano Reijnders snel op voorsprong kon komen. Door een doelpunt van Oliver Edvardsen kwam Go Ahead echter langszij, waardoor beide ploegen genoegen zullen moeten nemen met een punt.

Beide ploegen begonnen ongewijzigd ten opzichte van de vorige Eredivisie-speelronde, waarin PEC won van Almere City en Go Ahead sc Heerenveen versloeg . Dat betekent dat de Zwollenaren wederom met twee spitsen startten, in de vorm van Ferdy Druijf en Lennart Thy. Smaakmaker Younes Namli kwam wederom vanaf de rechterflank. Bijstond Dennis van der Ree voor de ploeg.

In de eerste helft was het PEC dat de overhand had en dat leidde tot een paar kleine kansen. Zo mocht Davy van den Berg een tweetal keer aanleggen vanaf de rand van het strafschopgebied en kwam Zico Buurmeester tot een kans na een goede actie van de opkomende Bram van Polen, maar scoren deden de Zwollenaren niet. Het was een paar minuten voor rust nota bene Go Ahead dat op voorsprong leek te komen.

/  🏆 16. in NL

Go Ahead zonder coach René Hake in IJsselderby tegen PEC ZwollePEC Zwolle en Go Ahead Eagles maken zich op voor de IJsselderby in het\u00a0MAC\u00b3PARK Stadion. De Deventenaren moeten het wel zonder Ren\u00e9 Hake stellen. De trainer ontbreekt vanwege priv\u00e9-omstandigheden. Assistent Dennis van der Ree neemt de honneurs waar.\u00a0
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Fraaie PEC-aanval in IJsselderby: Reijnders scoort tegen tien man Go AheadGo Ahead Eagles moet kort na rust met tien man verder na een domme tweede gele kaart voor Amofa en niet veel later slaat PEC Zwolle al toe. Na een fraaie aanval slaat Eliano Reijnders toe: 1-0.

IJsselderby onbeslist: PEC maakt nauwelijks vuist tegen tiental Go AheadPEC Zwolle is er zondag niet in geslaagd om de IJsselderby te winnen. De ploeg van trainer Johnny Jansen incasseerde een gelijkmaker tegen tien man van Go Ahead Eagles: 1-1.

Go Ahead Eagles vecht zich met tien man terug tegen PEC en pakt punt in IJsselderbyDe IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles eindigt in een gelijkspel (1-1). De Deventenaren spelen bijna de hele tweede helft met tien man.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Geen sfeeractie en alcohol bij IJsselderby: 'Jammer dat paar mensen het verkloten'PEC Zwolle en Go Ahead Eagles spelen om 12.15 uur de IJsselderby.

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »