Manchester City opent met nederlaag na assist én gemiste kans van Bergwijn

• 📰 voetbalzonenl
  • 47 sec. here
  • News: 22%

Manchester City heeft zijn Premier League-seizoen zondag geopend met een nederlaag tegen Tottenham Hotspur

Het spel golfde in de eerste helft op en neer. Tottenham probeerde aanvankelijk vooral te zorgen dat Manchester City op afstand gehouden werd, maar kroop gaandeweg het eerste bedrijf steeds meer uit zijn schulp. Zo zag Lucas Moura een inzet na een hoekschop van de lijn gehaald worden door, terwijl ook Son zich voor rust namens de thuisploeg liet zien. Het schot van de Zuid-Koreaanse aanvaller vanaf de rand van het strafschopgebied ging echter maar net naast.

Kort na rust brak Tottenham het duel open. Bergwijn pikte de bal na een afgeslagen hoekschop en gaf het leer mee aan Son. Hij dribbelde vanaf de rechterkant van het veld naar binnen en vond met zijn linkerbeen de verre hoek, achter Ederson. Amper vijf minuten later kreeg Tottenham een gouden kans om de marge te verdubbelen. Moura stuurde Bergwijn weg, waarna de Nederlandse aanvaller oog in oog met Ederson de bal met links langs de verkeerde kant van de paal schoot.

In het restant van de tweede helft had Manchester City moeite om tot kansen te komen. Met nog een kwartier op de klok waren de bezoekers dichtbij, toen doelman Hugo Lloris een treffer van Grealish voorkwam. Manchester City zette in de slotfase nadrukkelijk aan, wat nog resulteerde in mogelijkheden voor Ferran Torres enwacht nu volgende week een ontmoeting met Wolverhampton Wanderers, terwijl Manchester City dan bezoek krijgt van Norwich City.

/  🏆 16. in NL

Haaland schittert met twee goals en drie assists in dikke zege van DortmundBorussia Dortmund oogt klaar voor de wedstrijd van dinsdag tegen Bayern München
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Willem II start seizoen met een kansloze nederlaag tegen FeyenoordWillem II heeft tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen niet kunnen stunten tegen Feyenoord. In eigen huis ging de ploeg van trainer Fred Grim door flink wat fouten met 0-4 onderuit.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Harry Kane ontbreekt in pikant duel: ‘Ik weet niet wat hij aan het doen is’Harry Kane maakt zondag geen deel uit van de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City

Coronanieuws: vanaf zaterdag vier weken wachten op vinkje na Janssen-prikOok deze zaterdag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant. Onze app stelt niks voor. Oostenrijk staat naam pasnummer en nog veel meer erop. Maar ja bij ons moeten ze allemaal privacy hebben. Om te kunnen frauderen

Afghaanse president gevlucht, 'onderhandelingen met taliban in Qatar'Een overheidsdelegatie van de Afghaanse regering reist vandaag naar Qatar om met vertegenwoordigers van de taliban te onderhandelen, dat zegt een onderhandelaar van de Afghaanse overheid. Ik vind dat wij als het westen moet ingrijpen. De taliban moet blm, genderneutrale toiletten, en genderneutrale opvoedingen accepteren. Anders zijn het barbaren. Vraag ze ook even wat ze van zwarte piet vinden. Dit zijn alle non issues waar wij al jaren mee bezig zijn. Een goede kapitein verlaat als LAATSTE het schip!! 😡😡😡 En gelijk asiel aanvragen zeker. En zijn onderdanen laten stikken.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Coronanieuws: introductieweken van start met coronamaatregelenOok deze zondag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.