• 📰 voetbalzonenl
  • 84 sec. here
  • News: 37%

Borussia Dortmund oogt klaar voor de wedstrijd van dinsdag tegen Bayern München

. De aanvaller, die een week geleden al drie keer had gescoord in het bekerduel met SV Wehen Wiesbaden , was in de eerste competitiewedstrijd bij alle goals vanbetrokken: drie assists en twee treffers. Donyell Malen maakte na 73 minuten spelen als invaller zijn eerste minuten in de Bundesliga.

Na een zeer sterke eerste helft ging Borussia Dortmund met een volledig verdiende 3-1 voorsprong de rust in. Eintracht Frankfurt, dat defensief wankel oogde en in aanvallend opzicht bij tijd en wijle wanhopig, mocht blij zijn dat een doelpunt vanenkele minuten voor de pauze dankzij de VAR werd afgekeurd.

Het team van Rose slaagde erin om in twee minuten tijd naar een 3-1 voorsprong uit te lopen. Na voorbereidend werk van Reus en wederom Haaland schoot Hazard de bal aan de rechterkant van het strafschopgebied via de voet van doelman Kevin Trapp hoog in het doel: 2-1. In minuut 34 liet Stefan Ilsanker zich als laatste man kinderlijk aftroeven door Haaland, die oog in oog met Trapp zijn eerste competitietreffer maakte: 3-1.

Eintracht Frankfurt startte met drie nieuwe gezichten, onder wie debutant Jens Petter Hauge, aan de tweede helft, en maakte in openingsfase een betere indruk. De 4-1 na nog geen uur spelen was echter funest voor het team van Glasner. Na een scrimmage in het zestienmetergebied belandde de bal via Haaland uiteindelijk voor de voeten van Reyna, die het leer van dichtbij binnenschoot. Iets minder dan twintig minuten voor het einde volgde doelpunt nummer twee voor Haaland.

Malen kwam vlak na de 5-1 als vervanger van Hazard binnen de lijnen kwam en enkele minuten later maakte ook Antonios Papadopoulos, in de plaats van Axel Witsel, zijn competitiedebuut voor. Hauge bepaalde in de slotfase de eindstand. Invaller Ragnar Ache verlengde een corner, waarna de Noor attenter was dan Thomas Delaney en van dichtbij binnenschoot: 5-2. Komende dinsdag speelt Dortmund reeds om de eerste prijs van het seizoen.

/  🏆 16. in NL

Kaarsjes en bloemen op plek waar auto met twee vrouwen werd gevondenDe jonge vrouwen raakten met hun auto van de weg vlak bij Wehl. Myrthe overleefde het ongeval niet, maar met Ruth gaat het naar omstandigheden goed, zegt haar opa. Hoe verdrietig en triest is dit 😪 Wat een verschrikkelijk nieuws. Die opa voor wie de geschiedenis zich herhaald. kippenvel Enige kanttekening: Ik snap alleen niet dat wanneer je iemand kwijt bent je dan bij sporen langs de weg denkt “Dat zullen wel oude sporen zijn!” Ik zou dan echt elk spoor nalopen. Jeugd van tegenwoordig stapt te lichtvaardig in de auto, want we blijven kaarsjes en bloemen neerleggen •Te hard door de bocht? •Vermoeidheid? Rijbewijs halen is één ding Maar hetgeen standvastig toepassen wat je geleerd hebt bij je rijschool is helaas soms ver te zoeken
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Van Bommel dankt Weghorst bij benauwde zege op promovendusVfL Wolfsburg is de Bundesliga begonnen met een benauwde zege tegen tien man van VfL Bochum wolboc Mooie foto 🇩🇪
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Drie mannen beroven taxichauffeur van sieradenEen taxichauffeur is vrijdagavond laat beroofd van een aantal sieraden. Toen hij de drie klanten uit liet stappen aan de Bernhardlaan in Etten-Leur, beroofden ze hem van een aantal sieraden. Niet veel later wist de politie het drietal aan te houden.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

DPG Media Privacy GateKlinkt veelbelovend. Ik zie m echter nog niet op NPO Start.
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

Twee gewonden door ongeluk in AssenOp de kruising van de Maria in Campislaan met de Lesturgeonstraat in Assen zijn vanavond een fietser en een motorrijder gewond geraakt omdat ze tegen elkaar botsten.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Magistrale Fernandes en Pogba leggen Leeds op de pijnbank bij debuut SanchoManchester United is de Premier League begonnen met een klinkende zege op Leeds United door de uitblinkende Bruno Fernandes en Paul Pogba