Leverkusen velt Bochum-tiental en blijft voor vijftigste keer op rij ongeslagen

• 📰 VI_nl
  • 42 sec. here
  • News: 20%

speelde lange tijd tegen een tiental, won met 0-5 en breidde daarmee het all-time record van ongeslagen duels op rij uit.

Leverkusen ontsnapte afgelopen donderdag nog tegen AS Roma en plaatste zich voor de finale van de Europa League. Als tussendoortje dienen ze het seizoen in de Bundesliga nog uit te spelen en Xabi Alonso zit in de luxepositie om zijn spelers rust te geven. De Duitse kampioen begon bijvoorbeeld met Jeremie Frimpong op de bank.

Bochum beet in de openingsfase nog wat van zich af, maar zag na vijftien minuten eigenlijk al dat de wedstrijd voorbij was. Felix Passlack haalde een doorgebroken speler neer en mocht met rood van het veld. Leverkusen drong vervolgens aan met een schot op de lat van Granit Xhaka als hoogtepunt van de onbenutte kansen, maar vlak voor rust vielen de treffers alsnog.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Na de rust ging Leverkusen vrolijk verder met het naar achteren drukken van Bochum. Via Amine Adli en Josip Stanisic werd de score nog verder uitgebreid. Dat uitgerekend Stanisic tot scoren kwam, tekent de week. De Kroaat was afgelopen donderdag nog goed voor de late gelijkmaker tegen Roma.

/  🏆 6. in NL

Lees terug: seizoen FC Emmen gaat uit als nachtkaars na verlies tegen concurrent MVVEindstand FC Emmen - MVV: 1-3 FC Emmen ontsloeg deze week trainer Fred Grim na tegenvallende resultaten. De Drentse ploeg speelt vandaag in het oranje, ter ere van Koningsdag wat dit jaar in Emmen is.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Emmen met een voorsprong aan de thee in Den Bosch: lees hier het liveblogEmmen komt in de 34e minuut op voorsprong: 0-1 Parzyszek schiet de bal knap vanuit de draai binnen Den Bosch en FC Emmen zijn aan elkaar gewaagd in de eerste helft

Lees terug: FC Emmen behaalt de play-offs dankzij overwinning tegen De GraafschapEindstand FC Emmen - De Graafschap: 2-1 FC Emmen behaalt de play-offs en speelt dinsdag tegen FC Dordrecht FC Groningen is gepromoveerd. Zij winnen met 2-0 tegen Roda JC