Lees terug: FC Emmen behaalt de play-offs dankzij overwinning tegen De Graafschap

• 📰 RTVDrenthe
  • 24 sec. here
  • 8 min. at publisher
  • News: 34%
  • Publisher: 61%

FC EMMEN Nieuws

VOETBAL,GEMEENTE EMMEN,DE GRAAFSCHAP

Eindstand FC Emmen - De Graafschap: 2-1 FC Emmen behaalt de play-offs en speelt dinsdag tegen FC Dordrecht FC Groningen is gepromoveerd. Zij winnen met 2-0 tegen Roda JC

FC Emmen behaalt de play-offs en speelt dinsdag tegen FC DordrechtMaar tegen wie? FC Emmen moet tegen FC Dordrecht. Ze zijn namelijk 7e geworden, dankzij een gelijkspel van NAC. Aankomende dinsdag speelt FC Emmen thuis tegen de ploeg uit Zuid-Holland.Er komen 5 minuten bij. Maar de spanning neemt ook toe, want FC Dordrecht krijgt een tegendoelpunt om de oren. Met die stand kan MVV nog de periode pakken.De marge is klein, heel klein.

Stel NAC verliest vanavond bij TOP Oss en FC Emmen wint, dan is de Drentse ploeg 7e en spelen ze dinsdag 14 mei en zaterdag 18 mei. Deze wedstrijden zijn dan sowieso tegen FC Dordrecht.Bij het stadion van FC Emmen heeft speler Frank Olijve zojuist een eretegel onthuld. Hij is de vierde persoon die een tegel krijgt, na Dick Lukkien, Riny van Vilsteren en Michel van Oostrum. Hij speelde 125 wedstrijden voor FC Emmen en groeide daarin uit tot een publiekslieveling.

VOETBAL GEMEENTE EMMEN DE GRAAFSCHAP LIVEBLOG KKD DOETINCHEM

/  🏆 10. in NL

Lees terug: seizoen FC Emmen gaat uit als nachtkaars na verlies tegen concurrent MVVEindstand FC Emmen - MVV: 1-3 FC Emmen ontsloeg deze week trainer Fred Grim na tegenvallende resultaten. De Drentse ploeg speelt vandaag in het oranje, ter ere van Koningsdag wat dit jaar in Emmen is.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Emmen vroeg op achterstand tegen De Graafschap, volg de wedstrijd via ons liveblogFC Emmen - De Graafschap: 0-1 We houden ook de wedstrijd van FC Groningen tegen Roda JC in de gaten De wedstrijd van FC Emmen kan je ook live luisteren op Radio Drenthe

FC Emmen met een voorsprong aan de thee in Den Bosch: lees hier het liveblogEmmen komt in de 34e minuut op voorsprong: 0-1 Parzyszek schiet de bal knap vanuit de draai binnen Den Bosch en FC Emmen zijn aan elkaar gewaagd in de eerste helft

Eric Oelschlägel na heet avondje Den Bosch: 'De Duitse vertaling van billenknijpen ken ik niet'Bekijk hier de reactie van FC Emmen-doelman Eric Oelschlägel na FC Den Bosch - FC Emmen.

FC Emmen grijpt sleutel naar play-offs: 3-0 tegen Helmond SportLees hier het verslag van FC Emmen - Helmond Sport.

FC Emmen doet wat het doen moet in Den Bosch, maar is er nog nietLees hier het verslag van Den Bosch - FC Emmen