Lautaro loodst Inter langs Salernitana, ook medekoploper AC Milan wint

• 📰 NOS
  • 39 sec. here
  • News: 19%

Topscorer Lautaro Martínez valt na rust in en scoort prompt vier keer (0-4). Ook AC Milan weet tegen Lazio pas in de tweede helft de 2-0 winst binnen te halen.

In de Serie A hebben de nummers één , twee en vijf alle drie gewonnen. De nummers drie en vier treffen elkaar zondag in Bergamo.

Inter, met Stefan de Vrij, Denzel Dumfries en Davy Klaassen in de basis, boekte bij Salernitana, dat nog zonder overwinning was en dat ook bleef, zijn zesde zege: 0-4. Na een eerste kans voor Dumfries, die het vizier te hoog had staan, kwam er zowaar een handvol kansen voor Salernitana, maar Jovane Cabral en Grigoris Kostanos waren evenmin scherp. Ook na de pauze leek Inter met zijn gedachten vooral bij het komende Champions League-duel met Benfica.Tot Lautaro Martínez in de 54ste minuut inviel en vervolgens vier keer doel trof.

Titelverdediger Napoli maakte geen fout bij Lecce. Door twee kopballen , een schot en een strafschop won het met 4-0. Van het kwartet doelpuntenmakers stond alleen Østigard ook bij de aftrap al in het veld.

/  🏆 5. in NL

- Live: Salernitana - Internazionale, Zaterdag 30 september 2023De complete wedstrijdpagina van Salernitana tegen Internazionale (Serie A) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Lautaro Martínez maakt bij basisdebuut Klaassen vier (!) goals in dertig minutenLees verder

Ontketende Lautaro Martínez schittert bij basisdebuut KlaassenLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

LIVE: AC Milan en Reijnders zegevieren tegen Feyenoord-opponent Lazio (gesloten)Op maandagavond staat de wedstrijd tussen AC Milan en Lazio Roma op het programma in de Serie A. Om 18:00 wordt er afgetrapt in San Siro, met Milan dat gedeeld koploper is en Lazio dat na een stroeve seizoensstart op de twaalfde plek staat. Praat hieronder mee in onze live-omgeving!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »