• 📰 voetbalzonenl
  • 25 sec. here

Lees verder

Al in de eerste vijf minuten werd Inter tweemaal zeer gevaarlijk. Guillermo Ochoa, de bekende Mexicaanse keeper van Salernitana, redde knap op een poging met de borst van Marcus Thuram. Daarna vuurde Sánchez van heel dichtbij over. In het restant van de eerste helft waren de beste mogelijkheden juist voor Salernitana. Zo raakte Grigoris Kastanos na een half uur de buitenkant van de paal.

Na een uur spelen kwam Inter via invaller Martínez aan de leiding. De Argentijnse WK-winnaar had een uiterst handig stiftje in huis na een lage voorzet van Thuram: 0-1. Inter had geluk dat het snelle tegendoelpunt van Mateusz Legowski werd afgekeurd wegens buitenspel. De bevrijdende 0-2 volgde in minuut 77, toen Martínez een voorzet van Nicolò Barella uit de dropkick binnenvuurde. Een penalty leverde Martínez vijf minuten voor tijd een loepzuivere hattrick op: 0-3.

/  🏆 16. in NL

Lautaro Martínez maakt bij basisdebuut Klaassen vier (!) goals in dertig minutenLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

VI Live: trainingspotje voor PSV, Klaassen in de basis bij InterLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Lees terug: Billenknijpen in Oss, maar FC Emmen neemt alle punten meeEindstand TOP Oss - FC Emmen: 0-1 In de 78e minuut werd de wedstrijd kort gestaakt door bekers op het veld El Messaoudi is de doelpuntenmaker voor FC Emmen
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »