• 5 min. at publisher
  • News: 24%

Internazionale Nieuws

Serie A,Voetbal,Denzel Dumfries

Internazionale heeft maandag opnieuw een zege in de Serie A geboekt. De koploper won ondanks een foutje van Denzel Dumfries met 1-2 bij Udinese.

Internazionale komt inschattingsfout Dumfries te boven bij laagvlieger Udinese Internazionale heeft maandag een moeizame zege geboekt in de Serie A . De Italiaanse titelkandidaat won ondanks een inschattingsfout van Denzel Dumfries en Inter-keeper Yann Sommer met 1-2 bij laagvlieger Udinese. Inter maakte vanaf de eerste minuut een goede indruk in Stadio Friuli, maar kwam niet tot scoren. Tegen de verhoudingen in opende Udinese na veertig minuten de score.

De twee teamgenoten keken elkaar vragend aan, terwijl de voorzet in het doel van keeper Sommer belandde. Na rust kwam de koploper van Italië op gelijke hoogte. De keeper van Udinese haalde zijn tegenstander onderuit, waarna de bal op de stip ging. Hakan Çalhanoglu schoot vanaf 11 meter de 1-1 tegen de touwen. Tot aan de extra tijd leek het ongelukkige moment van Dumfries Inter fataal te worden. Maar in de vijfde minuut van de extra tijd schoten de bezoekers de winnende treffer binnen.

Serie A Voetbal Denzel Dumfries

/  🏆 2. in NL

Dumfries moet er een schepje bovenop doen bij InternazionaleLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Kampioensduel met rivaal AC Milan gloort voor Inter na late zege op UdineseDavide Frattesi helpt Internazionale in de vijfde minuut van de blessuretijd aan de winst bij Udinese.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

'Onderhandelingen verlopen moeizaam, Inter heeft opvolger Dumfries al op het oog'Internazionale heeft volgens La Gazetta dello Sport een potentiële opvolger van Denzel Dumfries op het oog. Mocht de Nederlandse rechtsback geen contractverlenging tekenen in Milaan, dan komt Michael Kayode van Fiorentina in beeld.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Dumfries laat zich aftroeven bij de tweede paal: Inter niet langs NapoliInter is er niet in geslaagd de midweekse Champions League-kater tegen Atlético Madrid weg te spoelen met een zege. De ploeg van trainer Simone Inzaghi stond dankzij een treffer van Matteo Darmian lang met 1-0 voor, totdat Juan Jesus tien minuten voor tijd binnenknikte uit een hoekschop: 1-1. Zorgen om het gelijkspel hoeft Inter zich niet te maken.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »