Kampioensduel met rivaal AC Milan gloort voor Inter na late zege op Udinese

• 📰 NOSsport
  • 24 sec. here
  • Publisher: 59%

Davide Frattesi helpt Internazionale in de vijfde minuut van de blessuretijd aan de winst bij Udinese.

Koploper Internazionale is maandagavond in de Serie A ontsnapt aan puntenverlies bij Udinese. Davide Frattesi hielp de club uit Milaan in de vijfde minuut van de blessuretijd aan de winst: 1-2. Als Internazionale volgende week ook Cagliari verslaat, kan de club op 22 april - uitgerekend tegen nummer twee en stadgenoot AC Milan - de twintigste landstitel uit de clubgeschiedenis veiligstellen.

Internazionale, met Denzel Dumfries in de basis, Davy Klaassen op de bank en Stefan de Vrij geblesseerd op de tribune, creëerde genoeg kansen voor rust, maar ex-Spartaan Maduka Okoye keepte geweldig. Kort voor de pauze kwam Udinese plots op 1-0. Een voorzet van Lazar Samardzic ketste af en terwijl Dumfries en keeper Yann Sommer elkaar aankeken rolde de bal in het doel. Direct na rust werd de 1-1 van Carlos Augusto afgekeurd vanwege buitenspel.

/  🏆 12. in NL

Kampioensduel met rivaal AC Milan gloort voor Inter na late zege op UdineseDavide Frattesi helpt Internazionale in de vijfde minuut van de blessuretijd aan de winst bij Udinese.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Inter Milan overweegt verkoop van verdediger na racisme-incidentInter Milan overweegt de verdediger te verkopen na een vermeend racisme-incident. Mogelijke opvolgers worden al in overweging genomen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Alonso geeft duidelijk signaal af naar Leverkusen richting kampioensduelLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Ongelukkig moment Dumfries deert Inter niet dankzij treffer in minuut 90+5Inter heeft maandagavond op de valreep weten te winnen van Udinese. Lang leken i Nerazurri genoegen te moeten nemen met een punt, maar vlak voor tijd maakte Davide Frattesi de winnende 1-2. De voorsprong van koploper Inter op nummer twee AC Milan is nu liefst veertien punten. Udinese staat vijftiende.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Luis Suárez helpt Messi-loos Inter Miami met 2 goals aan koppositie in MLSLuis Suárez blijft maar scoren voor Inter Miami. Zaterdag was de Uruguyaanse spits opnieuw van grote waarde voor zijn ploeg, door twee keer te scoren tegen DC United. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-3, waardoor Inter Miami voorlopig koploper is van de Eastern Conference in de MLS.

Inter wint ook van stuntploeg Bologna; Zirkzee baalt van gemiste kansInter lijkt het kampioenschap niet meer te kunnen ontgaan. I Nerazzurri wonnen na een uitstekende eerste helft met 0-1 van Bologna. Een rake kopbal van Yann Bisseck zorgde voor het verschil tussen de twee ploegen. Joshua Zirkzee had de gelijkmaker op zijn schoen, maar miste en baalde zichtbaar na zijn wissel.