Groningen plaatst zich na strafschoppen als tweede KKD-ploeg voor halve finale

• 📰 voetbalzonenl
  • 34 sec. here
  • News: 17%

FC Groningen heeft zich ten koste van Fortuna Sittard geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Na een bloedstollende strafschoppenserie trok de ploeg van Dick Lukkien na een 0-0 eindstand aan het langste eind. Met SC Cambuur, NEC en Feyenoord moeten zij nu gaan uitmaken wie er met de dennenappel mee naar huis gaat.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In minuut 26 oogde Fortuna wederom gevaarlijk. Na een pijlsnelle counter kreeg Inigo Cordoba plotseling een goede kans om de openingstreffer te maken, maar hij had het vizier niet op scherp staan en verkwanselde de kans. Terwijl kramp en andere blessures Fortuna parten speelde, greep Groningen de regie in de tweede helft van de verlenging. De ploeg van Danny Buijs bereikte echter op het tandvlees de strafschoppenserie en kreeg uit een vrije trap zelfs nog een kansje op de winnende treffer. Die kreeg FC Groningen ook, via Rui Mendes.

Een zeer matige wedstrijd maar het bleef mij gelukkig wel boeien. Nu thuis tegen Feyenoord en dan een finale tegen cambuur

/  🏆 16. in NL

FC Groningen wint na strafschoppen van Fortuna en bereikt halve finaleFC Groningen heeft zich ten koste van Fortuna Sittard geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker. Na verlenging stond het nog altijd 0-0 in de Euroborg, maar na strafschoppen kwam de Trots van het Noorden als winnaar uit de strijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Drenthe en Groningen uitzonderingen: alle gemeenten vingen asielzoekers opGrote vraag is of dit na behandeling van de spreidingswet vandaag en morgen in de Eerste Kamer gaat veranderen.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

AZ pas na strafschoppen langs Quick Boys • Ook ADO en FC Groningen naar kwartfinalesLees hier alles terug over de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi van dinsdagavond, met onder meer AZ dat via strafschoppen won van Quick Boys.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

FC Groningen vraagt uitstel wedstrijd vanwege ziekteFC Groningen heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen FC Emmen uit te stellen vanwege ziekte in de selectie en staf. Naar verluidt zijn minimaal twintig spelers en stafleden besmet met het Norovirus.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Wedstrijd tussen Almere en Fortuna op laatste moment afgelastDe Eredivisie-wedstrijd tussen Almere City FC en Fortuna Sittard van zaterdagavond is op het laatste moment afgelast vanwege een kapotte verwarmingsbuis op het veld.

AZ maakt late gelijkmaker tegen PEC • Loting kwartfinales bekerDit is ons eredivisieblog, met aandacht voor vier wedstrijden: NEC-FC Twente, Heracles-FC Volendam, AZ-PEC en Almere City - Fortuna Sittard.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »