Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

Girona heeft vrijdagavond dure punten laten liggen in de strijd om de tweede plaats in LaLiga. De ploeg van Daley Blind leek met 1-2 te gaan winnen, maar incasseerde in de negende minuut van blessuretijd alsnog de 2-2.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eric García kopte in de vierde minuut raak vanuit een corner. Jon Guridi poetste de achterstand tien minuten later weg met een rake knal in de linkerbenedenhoek. Girona werd daar niet zenuwachtig van, want twee minuten voor het rustsignaal schoot Yangel Herrera van binnen de zestien de 1-2 binnen.Girona hield de krappe voorsprong vast tot de negende minuut van blessuretijd. Het was Guridi die in extremis zijn tweede treffer van de avond produceerde.

/  🏆 16. in NL

Real Madrid voor 36e keer landskampioen na nederlaag Barcelona bij GironaReal Madrid heeft zaterdag de 36e landstitel in de clubhistorie veroverd. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti zag FC Barcelona onderuitgaan bij Girona (4-2) en is niet meer te achterhalen in La Liga.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedendOp 4 mei is het Nationale Dodenherdenking in Nederland, en is men vanaf 20:00 uur twee minuten stil. Daar hield ook Ziggo Sport zaterdagavond rekening mee. Tijdens de LaLiga-wedstrijd tussen Girona en FC Barcelona (4-2) werd er vlak voor 20:00 uur overgeschakeld naar de Dam in Amsterdam, waar op dat moment de Dodenherdenking bezig was.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag Barcelona in GironaReal Madrid wint in eigen huis van Cádiz en is na de nederlaag van Barcelona bij Girona officieel landskampioenschap.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij GironaReal Madrid is zaterdagavond voor de 36ste keer in de clubgeschiedenis landskampioen van Spanje geworden. De Madrilenen waren zeker van de titel als nummer twee FC Barcelona punten zou laten liggen, en dat gebeurde: Barça verloor met 4-2 op bezoek bij Girona.

Xavi en Enrique, Barcelona-PSG maçı hakkında konuştuBarcelona'nın antrenörü Xavi ve PSG'nin antrenörü Enrique, Barcelona-PSG maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »