FC Utrecht wint met 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles

• 8 min. at publisher
  • News: 40%

Sport Nieuws

FC Utrecht,Go Ahead Eagles,Gelijkspel

FC Utrecht en Go Ahead Eagles speelden gelijk met een score van 1-1. Sam Lammers scoorde het eerste doelpunt voor FC Utrecht, terwijl Gerrit Nauber de gelijkmaker maakte voor Go Ahead Eagles.

FC Utrecht, dat tijdens de warming-up Mike van der Hoorn zag afhaken, beleefde een bliksemstart. Na een goede, lage voorzet van Jens Toornstra schoot Sam Lammers in de vierde minuut raak. Voor de spits alweer zijn zevende doelpunt in de laatste zes duels. Hoewel Go Ahead daarna het initiatief wat overnam, bleef Lammers gevaarlijk. Doelman Jeffrey de Lange bracht tot twee keer toe redding.

Go Ahead voerde de druk desondanks steeds meer op. De grootste kans van de bezoekers was aanvankelijk voor Bobby Adekanye, die net naast schoot na een foutje van Iqbal. Willumsson schoot op zijn beurt naast. Kort voor rust viel de gelijkmaker alsnog. Gerrit Nauber werkte bij de tweede paal binnen na een hoekschop. Bas Kuipers was zelfs nog dicht bij de 1-2.In de tweede helft ontspon zich een gelijkopgaande strijd.

Utrecht en Go Ahead leken de punten te gaan delen, maar in blessuretijd zorgde Bozdogan alsnog voor grote vreugde in De Galgenwaard. De ploeg van Ron Jans komt op gelijke hoogte met Ajax en mag nog dromen van de vijfde plaats. Go Ahead heeft drie punten minder, maar is ook zo goed als zeker van de play-offs om Europees voetbal.

FC Utrecht Go Ahead Eagles Gelijkspel Voetbal Sam Lammers Gerrit Nauber

/  🏆 20. in NL

FC Utrecht wint benauwde wedstrijd tegen Go Ahead EaglesFC Utrecht heeft een benauwde overwinning behaald op Go Ahead Eagles. In de blessuretijd scoorde invaller Can Bozdogan het winnende doelpunt. Hierdoor blijft FC Utrecht kans maken op de vijfde plaats en een rechtstreeks Europees ticket.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Bozdogan kopt FC Utrecht in blessuretijd langs en over Go Ahead EaglesSam Lammers scoort weer voor FC Utrecht, maar de winnende treffer komt in blessuretijd van het hoofd van invaller Can Bozdogan.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

FC Utrecht verslaat Go Ahead Eagles met 2-1 in blessuretijdFC Utrecht heeft in blessuretijd een overwinning behaald op concurrent Go Ahead Eagles, waardoor ze hun zegereeks in eigen stadion verlengen en Go Ahead in de ranglijst inhalen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Live: FC Utrecht - Go Ahead Eagles, Zondag 14 april 2024De complete wedstrijdpagina van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Sam Lammers schiet FC Utrecht naar zege op onherkenbaar NECFC Utrecht heeft een belangrijke zege geboekt in de Eredivisie. De Domstedelingen waren in eigen huis dankzij een treffer van Sam Lammers na rust met 1-0 te sterk voor NEC, dat bijzonder matig voor de dag kwam.

Rangers hoopt Sam Lammers te verkopen aan FC UtrechtRangers FC hoopt Sam Lammers definitief te verkopen aan FC Utrecht, nadat de spits geen indruk heeft kunnen maken bij de Schotse topploeg.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »