FC Utrecht wint benauwde wedstrijd tegen Go Ahead Eagles

• 8 min. at publisher
  • News: 48%

Sport Nieuws

FC Utrecht,Go Ahead Eagles,Overwinning

FC Utrecht heeft een benauwde overwinning behaald op Go Ahead Eagles. In de blessuretijd scoorde invaller Can Bozdogan het winnende doelpunt. Hierdoor blijft FC Utrecht kans maken op de vijfde plaats en een rechtstreeks Europees ticket.

FC Utrecht heeft zondag een zeer benauwde overwinning op Go Ahead Eagles geboekt. In de blessuretijd kopte invaller Can Bozdogan raak. Daardoor mag de ploeg van Ron Jans nog dromen van plek vijf, oftewel een rechtstreeks Europees ticket.FC Utrecht en Go Ahead Eagles zaten voorafgaand aan het duel van zondagmiddag als een Siamese Tweeling aan elkaar vast op de ranglijst.

Zoals FC Utrecht dit seizoen even de tijd nodig had om op gang te komen, zo gold dat voor Lammers in het klein voor zijn verblijf in De Galgenwaard. De laatste maand staat er evenwel geen maat op de huurling van Rangers FC en zondag opende hij al na ruim drie minuten de score door koelbloedig raak te schieten op aangeven van Jens Toornstra.Het lukte FC Utrecht niet om door te pakken. Los van enkele schoten van Lammers werd de defensie van Go Ahead niet bepaald op de proef gesteld.

Na de hervatting kreeg Isac Lidberg een enorme kans, maar de Zweed van FC Utrecht verzuimde zijn oude liefde pijn te doen. Het was een van de weinige spraakmakende momenten tijdens een tweede helft die lang maar niet wilde bruisen. In de slotfase veranderde dat. Go Ahead Eagles zocht nadrukkelijk naar de overwinning, maar kreeg het deksel op de neus. Bij een van de laatste aanvallen sloeg Bozdogan toe met een bekeken kopbal. FC Utrecht mengt zich daardoor nadrukkelijk in de strijd om plek vijf.

Na het bekerintermezzo treedt FC Utrecht op 28 april aan tegen RKC, in Waalwijk. Drie dagen eerder fungeert Go Ahead Eagles als gastheer van Feyenoord. De club uit Deventer zal ongetwijfeld hopen dat Oliver Edvardsen dan weer inzetbaar is; de Noorse spits viel zondag na een klein uur geblesseerd uit.VI Live: ook Zirkzee kan Bologna niet helpen in strijd om CL-ticket

FC Utrecht Go Ahead Eagles Overwinning Benauwd Europees Ticket

/  🏆 6. in NL

Bozdogan kopt FC Utrecht in blessuretijd langs en over Go Ahead EaglesSam Lammers scoort weer voor FC Utrecht, maar de winnende treffer komt in blessuretijd van het hoofd van invaller Can Bozdogan.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

FC Utrecht verslaat Go Ahead Eagles met 2-1 in blessuretijdFC Utrecht heeft in blessuretijd een overwinning behaald op concurrent Go Ahead Eagles, waardoor ze hun zegereeks in eigen stadion verlengen en Go Ahead in de ranglijst inhalen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Live: FC Utrecht - Go Ahead Eagles, Zondag 14 april 2024De complete wedstrijdpagina van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

FC Utrecht dwingt Go Ahead laat op de knieën en meldt zich naast AjaxFC Utrecht heeft zondag een late zege geboekt op concurrent Go Ahead Eagles. De Domstedelingen wonnen met 2-1 en komen daardoor op gelijke hoogte met Ajax.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Almere City gelijkgespeeld tegen Go Ahead EaglesAlmere City heeft voor de zesde keer op rij gelijkgespeeld in de eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor maakte tegen Go Ahead Eagles in Deventer aanspraak op de overwinning, maar bleef steken op 1-1.