Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop

• 📰 voetbalzonenl
  • 29 sec. here
  • News: 15%

De razend spannende degradatiestrijd in de Serie A is beslist. Frosinone zakt als nummer achttien naar de Serie B, daar die ploeg met 0-1 verloor van Udinese én omdat de andere concurrent, Empoli, diep in blessuretijd de winnende maakte tegen AS Roma (2-1). Voor Roma stond er niets meer op het spel.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onder meer ex-Ajacied Razvan Marin kwam dichtbij, maar de Roemeen zag zijn inzet op de lat uiteenspatten. Vlak voor tijd had Cancellieri zijn tweede van de avond op zijn hoofd, maar zijn kopbal verdween langs de voor hem verkeerde kant van de paal. Diep in blessuretijd was het alsnog raak voor Empoli via M’Baye Niang: 2-1

Het bleef heel lang heel spannend, daar de 0-0 stand 76 minuten lang op het scorebord bleef staan. Een kwartier voor tijd was het Keinan Davies die de score opende namens Udinese, op aangeven van ex-Ajacied Lorenzo Lucca.

/  🏆 16. in NL

Danny Post (35) stopt negen maanden na historisch doelpunt voor Almere CityAlmere City-speler Danny Post heeft besloten een punt achter zijn carrière te zetten. De 35-jarige middenvelder was begin dit seizoen de maker van het eerste Eredivisie-doelpunt ooit van zijn club.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Promotiefeest Roda JC valt in het water door doelpunt FC GroningenLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Wedstrijd Willem II: bal ontploft na 10 minuten, doelpunt voor FC DordrechtWillem II speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Bij een gelijkspel promoveert Willem II naar de Eredivisie. Ook is er een kans dat de Tilburgers kampioen worden. Je kunt alles over de wedstrijd in Dordrecht en sfeer in Tilburg volgen in dit liveblog.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Wedstrijd Willem II: bal ontploft na 10 minuten, doelpunt voor TelstarWillem II speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Bij een gelijkspel promoveert Willem II naar de Eredivisie. Ook is er een kans dat de Tilburgers kampioen worden. Je kunt alles over de wedstrijd in Dordrecht en sfeer in Tilburg volgen in dit liveblog.

Doelpunt Twente afgekeurd, zege nodig voor titel (0-0) • Vanavond CL: Dortmund-PSGIn dit liveblog houden we je op de hoogte van het voetbal in de eredivisie (v) en de Champions League (m), met titelkoorts bij FC Twente en Borussia Dortmund-PSG.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de MaandTopspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Brighton & Hove Albion, dat ditmaal geen eigen speler kon aanwijzen voor het Doelpunt van de Maand.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »