Wedstrijd Willem II: bal ontploft na 10 minuten, doelpunt voor FC Dordrecht

• 22 sec. here
  • News: 15%

Voetbal Nieuws

Willem Ii

Het is rust in Dordrecht. Beide ploegen gaan de kleedkamers in met een 1-0 stand. Een slordige eerste helft met een aantal kansen aan beide kanten. Met deze standen is Willem II wel zeker van promotie, aangezien FC Groningen 1-0 achter staat bij SC Telstar. De andere concurrent Roda JC staat op 0-0 tegen SC Cambuur. In de tweede helft kan het nog alle kanten opgaan.Shiloh 't Zand schiet van afstand en klopt doelman Joshua Smits. Daarmee komt FC Dordrecht op een voorsprong te staan met 1-0.

De spelers van Willem II beginnen met de warming-up. Ook de eerste supporters van de club komen binnen.Marianne van Leeuwen is directeur betaald voetbal bij de KNVB. Ze is aangekomen in Dordrecht met de kampioensschaal. Eerder was de zilveren schaal al binnen die wordt uitgereikt bij promotie.Het wordt spannend vanavond voor de Tilburgse club. Ze hebben slechts één punt nodig om te promoveren naar de Eredivisie.

Willem Ii

/  🏆 14. in NL

Willem II pakt uit met groot scherm bij stadion voor cruciale wedstrijdWillem II liet vrijdag tegen FC Groningen een kans liggen om promotie naar de Eredivisie veilig te stellen. Er wachten nog twee kansen voor de Tilburgers, met allereerst nu vrijdag de uitwedstrijd bij FC Dordrecht. Vierhonderd supporters van Willem II reizen mee naar Dordrecht.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Live: FC Dordrecht - Willem II, Vrijdag 3 mei 2024De complete wedstrijdpagina van FC Dordrecht tegen Willem II (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Willem II verliest belangrijke wedstrijd tegen Jong UtrechtWillem II kon geen belangrijke stap zetten richting promotie naar de Eredivisie en het kampioenschap in de KKD. Jong Utrecht hield stand en scoorde in de slotfase, waardoor de eindstand op 1-0 kwam.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Wedstrijd Willem II: bal ontploft na 10 minuten, doelpunt voor TelstarWillem II speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Bij een gelijkspel promoveert Willem II naar de Eredivisie. Ook is er een kans dat de Tilburgers kampioen worden. Je kunt alles over de wedstrijd in Dordrecht en sfeer in Tilburg volgen in dit liveblog.

De eerste wedstrijd zonder Grim, volg hier de wedstrijd FC EmmenFC Emmen ontsloeg deze week trainer Fred Grim na tegenvallende resultaten. De Drentse ploeg speelt vandaag in het oranje, ter ere van Koningsdag wat dit jaar in Emmen is. Bij MVV is de malaise nog groter dan bij Emmen. De Limburgse club staat op omvallen door financiële tekorten.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Willem II strijdt voor promotie naar Eredivisie, volg het in ons liveblogWillem II speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Bij een gelijkspel promoveert Willem II naar de Eredivisie. Ook is er een kans dat de Tilburgers kampioen worden. Je kunt alles over de wedstrijd in Dordrecht en sfeer in Tilburg volgen in dit liveblog.