Chelsea blameert zich bij Brighton, Spurs completeert heerlijke comeback

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 20 sec. here

Chelsea blameert zich bij Brighton, Spurs completeert heerlijke comeback : ChelseaFC TottenhamHotspur

Een tweede eigen goal kon er voor rust ook nog wel bij. Trevoh Chalobah passeerde Kepa Arrizabalaga met een sliding, wat de ruststand op 3-0 bepaalde. Kepa bleef in de rust geblesseerd in de kleedkamer achter en werd vervangen door Edouard Mendy. Direct na rust maakte Kai Havertz de aansluitingstreffer, maar verder dan dat kwamen de bezoekers niet. Ook Hakim Ziyech, die tien minuten voor tijd werd ingebracht, kon niet voor de ommekeer zorgen.

In de blessuretijd strooide Pascal Groß extra zout in de wonden van Chelsea. Door de nederlaag groeit de achterstand van Chelsea op de top-vier. Met 21 punten uit twaalf wedstrijden staan de Londenaren acht punten achter koploper Manchester City.Wederom een eigen doelpunt van Chelsea. Ditmaal werkt Trevoh Chalobah de bal in eigen doel. 3-0 met rust voor Brighton...

/  🏆 20. in NL

Chelsea maakt zich volkomen belachelijk: 3-0 achter bij rust; twee eigen goalsChelsea heeft een verschrikkelijke eerste helft beleefd in het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

NAC-Supporters misdragen zich weer bij wedstrijd; nu bij FC Den BoschNAC Breda is het gedrag van de eigen supporters helemaal beu. Waar het eerder al een keer mis ging tegen Dordrecht, Den Haag en Doetinchem was het vrijdagavond raak in Den Bosch. Een klein groepje supporters sloopte een hek en stormde van de tribune af om supporters van FC Den Bosch aan te vallen.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Dramatische start voor Chelsea tegen Potters oude club BrightonDat begint al goed. Chelsea opent dramatisch tegen Brighton & Hove Albion, de oude club van manager Graham Potter. De tussenstand na veertien minuten spelen: 2-0. Welke spreuk heeft Potter in petto om het tij te keren?
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Van Nistelrooij wijst uitblinker aan bij PSV: ‘Hij bewijst zich aan Van Gaal’Van Nistelrooij heeft genoten van het optreden van Xavi Simons tegen Arsenal