Chelsea maakt zich volkomen belachelijk: 3-0 achter bij rust; twee eigen goals

• 📰 voetbalzonenl
  • 34 sec. here
  • News: 17%

Chelsea heeft een verschrikkelijke eerste helft beleefd in het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion

heeft een verschrikkelijke eerste helft beleefd in het Premier League-duel met Brighton & Hove Albion. Na vijf minuten spelen keek de ploeg van manager Graham Potter al aan tegen een 1-0 achterstand, die in het restant van de het eerste helft nog verder opliep: 3-0 bij rust.

Bij Chelsea, dat dinsdag in de Champions League met 1-2 wist te winnen van Red Bull Salzburg, stonden ten opzichte van dat duel twee andere spelers aan de aftrap. Mason Mount en Ruben Loftus-Cheek mochten het tegen Brighton vanaf de eerste minuut laten zien, wat ten koste ging van Pierre-Emerick Aubameyang en Jorginho. Laatstgenoemden begonnen op de bank, net als. Aan de kant van Brighton ontbrak Joël Veltman, die vorige week tegen Manchester City uitviel met een blessure.

?? Brighton & Hove Albion schiet uit de startblokken tegen Chelsea! Topscorer Leandro Trossard blijft koel en zet de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong. ??

/  🏆 16. in NL

Fenerbahçe komt knap terug van 0-3 achterstand en blijft eerste in groepFenerbahçe heeft donderdagavond knap gelijkgespeeld in de Europa League
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Antony mikpunt van kritiek na ‘nutteloze truc’: ‘Dit is gewoon ridicuul’Antony heeft donderdag in de Europa League tegen Sheriff Tiraspol opnieuw zijn inmiddels kenmerkende truc laten zien. Dat wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen

Feyenoord incasseert mokerslag in minuut 93: knock-outfase EL lijkt onhaalbaarFeyenoord heeft donderdagavond een peperdure nederlaag geleden in de Europa League

Redouan El Yaakoubi wordt door FIFPro bekroond met awardRedouan El Yaakoubi is door de FIFPRO uitgeroepen tot winnaar van de award voor Player Activism Zal geen Homo in die Jury hebben gezeten zeker dan …

PSV boekt indrukwekkende zege op Arsenal en overwintert in Europa LeaguePSV heeft donderdagavond een knappe overwinning geboekt in Groep A van de Europa League

Van Hooijdonk geïmponeerd door ‘één van de drie beste Eredivisie-spelers’Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk zijn diep onder de indruk van het optreden van Xavi Simons