Barça laat bij Getafe punten liggen in wedstrijd vol overtredingen en rode kaarten

• 📰 NUsport
  • 29 sec. here
  • News: 15%

FC Barcelona heeft zondag bij de start van de competitie direct punten laten liggen. Op bezoek bij Getafe werd er in een wedstrijd vol overtredingen, oponthoud en frustraties met 0-0 gelijkgespeeld.

Getafe liet in 2020 tegen Ajax al zien dat het tegenstanders heel goed uit het spel kan halen en drie jaar later is dat nog steeds het geval. In een wedstrijd vol overtredingen, tien gele kaarten en drie rode kaarten kwam regerend landskampioen FC Barcelona nauwelijks tot goed spel.

Dat er in de eerste helft maar liefst tien minuten aan blessuretijd werden toegevoegd, was veelzeggend over het spelbeeld. In de tweede helft was dat niet anders. Getafe rook bloed en scheidsrechter Cesar Soto Grado was opvallend mild als het om tijdrekken ging. Vanaf de tribune dacht Xavi met Barça nog even te ontsnappen. Na meer dan 100 minuten leek zijn ploeg namelijk een penalty te krijgen na een overtreding op Ronald Araújo. Soto Grado legde de bal na een lange VAR-check echter niet op de stip, omdat hij eerder in de aanval hands had geconstateerd.

/  🏆 2. in NL

VI Live: tweede rode kaart bij Getafe - BarcelonaGetafe speelt met het mes tussen de tanden, maar het is Barça-aanvaller Raphinha die rood krijgt in de eerste helft.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Getafe frustreert Barcelona tot op het bot bij competitiestart La LigaNou, nou, het was weer gezellig bij Getafe - Barcelona.

Luis Enrique overtuigt Dembélé: Barça verliest sterspeler aan PSGDe transfer van Ousmane Dembélé naar Paris Saint-Germain is afgerond. PSG neemt de buitenspeler voor een transfersom van 50,4 miljoen euro over van Barcelona.

Rare momenten bij Barça: Araujo zit op handbal, Raphinha laat zich provocerenHet was een bijzondere eerste helft voor Barcelona.

VI Live: Frenkie de Jong opeens centrumverdediger bij BarçaOpvallend: Frenkie de Jong is een linie teruggeschoven door Xavi.

VI Live: Xavi naar de tribune gestuurd, Barça zoekt naar goals🟥 - Raphina 🟥 - Mata 🟥 - Xavi