• 📰 VI_nl
  • 65 sec. here
  • News: 29%

Nou, nou, het was weer gezellig bij Getafe - Barcelona.

Het kan voor Barcelona, met Frenkie de Jong in de basis, geen verrassing zijn geweest dat bij Getafe veel in het teken stond van het verstoren van de wedstrijd. Daarom kreeg de wedstrijd al snel een pittig karakter en ging het er bij vlagen fel aan toe. Verder dan een kopkansje van Robert Lewandowski kwam Barcelona aanvankelijk niet.

Getafe kreeg voor rust wat het wilde: een opgefokte Barça-speler die zijn boekje te buiten ging. De eer was voor Raphinha, die zich liet provoceren en een elleboogstoot uitdeelde aan Gastón Álvarez. Daarom kreeg de Braziliaan de rode kaart te zien en moest hij vertrekken. Getafe had zelf nog geen kans gecreërd, maar had Barcelona waar het wilde. Door alle opstootjes en tijdrekken werd er maar liefst tien minuten blessuretijd bijgetrokken in de eerste helft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.In de tweede helft was het al snel tien tegen tien, omdat Jaime Mata zijn tweede gele kaart kreeg wegens het omver duwen van Ronald Araújo. Omdat de tijd begon te dringen voor Barcelona, werd het over een andere boeg gegooid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.De kansen die Barcelona kreeg waren wanhoopspogingen, of werden slecht uitgespeeld. Diep in blessuretijd riepen de Catalanen nog om een strafschop, omdat Araujo in het strafschopgebied op zijn voet getrapt werd én Gavi daarvoor op zijn borst.

/  🏆 6. in NL

VI Live: tweede rode kaart bij Getafe - BarcelonaGetafe speelt met het mes tussen de tanden, maar het is Barça-aanvaller Raphinha die rood krijgt in de eerste helft.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Lees terug: FC Emmen geeft in de blessuretijd twee punten wegEindstand: SC Cambuur - FC Emmen: 2-2 Scholte en Hardeveld zijn de doelpuntenmakers voor FC Emmen In de KKD is er geen VAR. Daardoor zal een goal of kaart altijd blijven staan
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

PSV meldt zich bij Bologna voor SchoutenPSV heeft een bod uitgebracht op Jerdy Schouten. Ook AC Milan is voor hem in de markt.

Van Ginkel wordt op vervloekt kunstgras matchwinner voor VitesseVitesse wint de openingswedstrijd van FC Volendam (1-2) en staat bovenaan in de Eredivisie.

Eerste stakingen van het seizoen een feit: in twee KKD-duels is het raakHet seizoen was nog geen anderhalf uur oud of de eerste duels waren alweer gestaakt.

Haaland begint seizoen in stijl: eerste kans is direct een doelpuntOngelooflijk deze man!