Arsenal en Spurs delen punten in derby, Botman scoort bij monsterzege Newcastle

• 📰 NUsport
  • 33 sec. here
  • News: 16%

Arsenal en Tottenham Hotspur hebben zondag in de Premier League met 2-2 gelijk gespeeld. Brighton-doelman Bart Verbruggen ging in de fout, maar pakte toch de drie punten tegen Aston Villa. Sven Botman wist te scoren tijdens de 0-8-zege van Newcastle United op Sheffield United.

Aartsrivalen en stadgenoten Arsenal en Tottenham hadden beiden dertien punten verzameld in de eerste vijf competitiewedstrijden. Spurs was in de openingsfase de betere ploeg, maar kwam toch op achterstand toen verdediger Christian Romero een schot van Bukayo Saka op knullige wijze van richting veranderde.

In de 55e minuut nam aanvoerder Son zijn ploeg meteen weer bij de hand door de 2-2 te maken. In het restant van de wedstrijd volgden aanvallen over en weer, maar gescoord werd er niet meer. Arsenal staat na de North London derby vierde. Tottenham, waar Micky van de Ven de hele wedstrijd meedeed, bezet de vijfde plek.Newcastle United liet geen spaan heel van promovendus Sheffield United.

'The Cherries' kwamen in de 25e minuut op voorsprong via Dominic Solanke. Bij dat doelpunt zag Verbruggen er niet goed uit. De doelman treuzelde bij het versturen van een pass, waarna Solanke de bal in een leeg doel kon schuiven.

/  🏆 2. in NL

VI Live: Sven Botman maakt zijn eerste goal voor Newcastle UnitedLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Mooi moment voor Botman: eerste doelpunt voor Newcastle UnitedEen mooi moment voor Sven Botman. De Nederlandse verdediger heeft zijn eerste doelpunt voor Newcastle United gemaakt. Hij kopte de 3-0 binnen in het Premier League-duel met Sheffield United.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

VI Live: Newcastle United maakt gehakt van Sheffield UnitedLees meer

Newcastle boekt grootste uitzege óóit; Sven Botman opent rekeningLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Botman maakt eerste Newcastle-treffer tijdens 0-8 overwinningEen mooi moment voor Sven Botman. De Nederlandse verdediger heeft zijn eerste doelpunt voor Newcastle United gemaakt. Hij kopte de 3-0 binnen in het Premier League-duel met Sheffield United.