Newcastle boekt grootste uitzege óóit; Sven Botman opent rekening

• 📰 voetbalzonenl
  • 21 sec. here

Lees verder

Sven Botman heeft zijn eerste doelpunt in de Premier League te pakken. De 23-jarige mandekker verzorgde zondag de 0-3 in een exorbitante 0-8 overwinning op Sheffield United. Daarmee boekende grootste uitzege ooit. Het Premier League-record werd net niet verbroken: dat is nog altijd in handen van Leicester City .

Van meet af aan werd duidelijk dat het een makkelijke avond voor Newcastle zou worden. Sean Longstaff beet de spits af: de middenvelder kon na 21 minuten simpel binnentikken na een pass op maat van Anthony Gordon. Nadat Dan Burns uit een hoekschop de marge verdubbelde, was het. Kieran Trippier slingerde een vrije trap voor het doel, die kundig door de Nederlander in de verre hoek werd gekopt: 0-3.

/  🏆 16. in NL

Newcastle boekt grootste uitzege óóit; Sven Botman opent rekeningLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

VI Live: Sven Botman maakt zijn eerste goal voor Newcastle UnitedLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Mooi moment voor Botman: eerste doelpunt voor Newcastle UnitedEen mooi moment voor Sven Botman. De Nederlandse verdediger heeft zijn eerste doelpunt voor Newcastle United gemaakt. Hij kopte de 3-0 binnen in het Premier League-duel met Sheffield United.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Botman maakt eerste Newcastle-treffer tijdens 0-8 overwinningEen mooi moment voor Sven Botman. De Nederlandse verdediger heeft zijn eerste doelpunt voor Newcastle United gemaakt. Hij kopte de 3-0 binnen in het Premier League-duel met Sheffield United.

Lees terug: FC Emmen wint voor de derde keer op rij in BredaEindstand: NAC Breda - FC Emmen: 1 - 3 Goals van FC Emmen op naam van Vlak, Konings Ton Lokhoff is de tijdelijke trainer van NAC nadat Peter Hyballa werd ontslagen
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Sven Mislintat zoekt rust op het water: technisch directeur gespot op SUP boardLees verder