Almere City blijft weer puntloos na knotsgekke slotminuten tegen PEC Zwolle

• 📰 NUsport
  • 49 sec. here
  • News: 23%

Almere City blijft ook na vier wedstrijden puntloos in de Eredivisie. De gepromoveerde ploeg van trainer Alex Pastoor leek tegen PEC Zwolle diep in blessuretijd een punt veilig te stellen, maar verloor alsnog: 1-2.

Omdat er bij het winnende doelpunt van Apostolos Vellios vanaf de tribunes met bier werd gegooid, werd de wedstrijd in blessuretijd ook nog stilgelegd. Toen het duel na een onderbreking van tien minuten kon worden uitgespeeld werd er niet meer gescoord. Oussama El Azzouzi ontving nog wel zijn tweede gele kaart en werd met rood van het veld gestuurd.

Almere dacht in de zesde minuut van de blessuretijd het eerste punt te pakken nadat Joey Jacobs uit een hoekschop raak kopte en daarmee voor de 1-1 zorgde. Uit de aanval na de aftrap maakte PEC door een kopgoal van Vellios alsnog de 1-2. Geruime tijd leek de wedstrijd in 0-1 te eindigen door een wereldgoal van Davy van den Berg. De 23-jarige middenvelder nam in de vierde minuut een afgeslagen bal op de rand van het strafschopgebied aan met zijn borst en haalde in één keer uit. Zijn fraaie poging belandde op spectaculaire wijze in de kruising.Kort na rust dacht Almere City een penalty te krijgen omdat Anselmo García Mac Nulty hands had gemaakt.

Mede daardoor bleef Almere City opnieuw met lege handen. De Eredivisie-debutant verloor eerder van FC Twente , Fortuna Sittard en Feyenoord . Later op zaterdag staan in de Eredivisie ook nog Go Ahead Eagles-sc Heerenveen , RKC Waalwijk-PSV en Heracles Almelo-Excelsior op het programma.

/  🏆 2. in NL

LIVE: PEC Zwolle neemt op fabelachtige wijze de voorsprong tegen Almere CityAlmere City ontvangt zaterdag PEC Zwolle in de vierde speelronde van de Eredivisie. De club uit Zwolle bezet momenteel plek veertien met drie punten, terwijl de thuisclub op plaats achttien staat. Almere City is er nog niet in geslaagd om punten te pakken en zal er dan ook alles aan doen om daar tegen PEC verandering in te brengen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Heerlijke volley helpt PEC Zwolle op weg in Almere • Straks PSV tegen RKCVanavond zijn er vier duels in de eredivisie: Almere City-PEC Zwolle (0-1), Go Ahead Eagles-Heerenveen (18.45 uur), RKC-PSV (20.00 uur) en Heracles-Excelsior (21.00 uur).
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Heerlijke volley helpt PEC Zwolle, maar Almere durft steeds meer • Om 20.00 uur PSVVanavond zijn er vier duels in de eredivisie: Almere City-PEC Zwolle (0-1), Go Ahead Eagles-Heerenveen (18.45 uur), RKC-PSV (20.00 uur) en Heracles-Excelsior (21.00 uur).

Almere City verliest opnieuw: PEC te sterk in Yanmar Stadion na bizarre slotfaseAlmere City is er in de vierde speelronde van de Eredivisie niet in geslaagd om het eerste punt van het seizoen te pakken. In eigen huis werd verloren van PEC Zwolle mede dankzij een schitterend doelpunt van Davy van den Berg en een knotsgekke blessuretijd.\u00a0