Almere City verliest opnieuw: PEC te sterk in Yanmar Stadion na bizarre slotfase

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 48 sec. here
  • News: 23%

Almere City is er in de vierde speelronde van de Eredivisie niet in geslaagd om het eerste punt van het seizoen te pakken. In eigen huis werd verloren van PEC Zwolle mede dankzij een schitterend doelpunt van Davy van den Berg en een knotsgekke blessuretijd.\u00a0

Artikel verder na advertentie

Al in de vierde minuut kwam PEC op voorsprong nadat Van den Berg de bal met de borst aannam en door middel van een volley prachtig scoorde. De club uit Zwolle zette na het eerste doelpunt aan en werd steeds gevaarlijker. Van den Berg probeerde het het opnieuw met een schot van ongeveer twintig meter, echter belandde de bal net boven het doel van keeper Nordin Bakker.

In de tweede helft leek het er na ongeveer tien minuten spelen op dat Almere City op gelijke hoogte zou komen. Nadat García Mac Nulty de bal tegen de hand kreeg besloot de scheidsrechter om op het scherm te gaan kijken: geen strafschop voor de thuisploeg.Almere City kwam beter in de wedstrijd, echter bleef een doelpunt uit. Tot de extra tijd.

Direct na het doelpunt werd er een beker op het veld gegooid, waardoor beide teams naar de kleedkamers gingen. Na terugkomst op het veld werd er nog anderhalve minuut gevoetbald. Doelpunten bleven echter uit.

/  🏆 20. in NL

LIVE: PEC Zwolle neemt op fabelachtige wijze de voorsprong tegen Almere CityAlmere City ontvangt zaterdag PEC Zwolle in de vierde speelronde van de Eredivisie. De club uit Zwolle bezet momenteel plek veertien met drie punten, terwijl de thuisclub op plaats achttien staat. Almere City is er nog niet in geslaagd om punten te pakken en zal er dan ook alles aan doen om daar tegen PEC verandering in te brengen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Heerlijke volley helpt PEC Zwolle op weg in Almere • Straks PSV tegen RKCVanavond zijn er vier duels in de eredivisie: Almere City-PEC Zwolle (0-1), Go Ahead Eagles-Heerenveen (18.45 uur), RKC-PSV (20.00 uur) en Heracles-Excelsior (21.00 uur).
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Goal van het weekend valt in Almere: Van den Berg volleert PEC heerlijk op 0-1Eredivisie-speelronde vier is pas net onderweg, maar het doelpunt van het weekend lijkt al te zijn gemaakt. Davy van den Berg heeft PEC Zwolle zaterdagmiddag op bezoek bij Almere City op fenomenale wijze op voorsprong geschoten. De middenvelder nam de bol met de borst aan en volleerde de bal vervolgens in de kruising.\u00a0

Heerlijke volley helpt PEC Zwolle, maar Almere durft steeds meer • Om 20.00 uur PSVVanavond zijn er vier duels in de eredivisie: Almere City-PEC Zwolle (0-1), Go Ahead Eagles-Heerenveen (18.45 uur), RKC-PSV (20.00 uur) en Heracles-Excelsior (21.00 uur).