Wan Fayhsal: Syed Saddiq has no right to speak as Bersatu Youth chief

1/6/2020 3:54:00 AM

Wan Fayhsal: Syed Saddiq has no right to speak as Bersatu Youth chief

-A former aide to disputed Bersatu Youth chief Syed Saddiq Syed Abdul Rahman has taken a swipe at the Muar MP's insistence to hold on to his party position after his membership status has been nullified.Deputy Youth and Sports Minister Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal (

Gempa kuat landa persisiran Kepulauan Jawa Bangkai buaya jadi mainan Covid-19: Klang kini zon hijau

above Read more: malaysiakini.com »

Hahaaaaaaaa Sekali pandang, muka nmpk firas plk, lel Mat tabayyun Who are you? Poyo muka mengundang penumbuk Bila je mamat ni tak kene makinkat twitter 🤣 No vote No say no representation. Babbling No More wanfayhsal He looks stupid... Kesiannya dia ni.. wanfayhsal dik ko jgn ckp apa2 la dik, lagi ko muncul lg org benci dowhhhh sbb ko bkn wakil rakyat, xde org pilih ko, encik Yiddin je pilih ko, tu pun aku xtau knp dowh.. so baik ko diam2 wat keje ya dik. KBS tu apa cite?

kau nie sapa pulak? Come on, YB SS is not fr back door Terlajak perahu boleh dtarik... Are u the leader of the Malaysian Gay movement?.. Did UMNO pay for your facial Botox, btw? dah dia ni siapa pulak ? chief armada ke hahaha delusional prick.. someone jentik telinga dia.. nakala Hello ... who are you? Where did you come from? Why you so rude? Mother never thought you manners is it? Armada is YB SS and YB SS is Armada. So you should just shut up and get lost, ok?

Hoi Wacko Wan Spesis main bontot mcm semburit ni...masok pintu blkg wanfayhsal He was elected by the people. Who are you again? Khalas? None of the bastards have a right to reply.... The Rakyat Will. Hope the HELL up there is really big irrelevant (un-appointed) minister Not many ppl like to see that smug face right now, best to just leave the article without a photo

100% muka politicians. Where is your right? ingat Allah sama wanfayhsal .Kita ditipu dunia.. Dunia ini sementara.. Jawablah depan Allah nanti.. Who is this fella? Aduh malu la dgn adik ko, patut la adik ko xnk main bola dkt malaysia ada abg mcm ko. but sir........SyedSaddiq is an elected MP Setuju dan betul. Syed Sadiq sudah bukan ahli bersatu lagi. Dia wakil rakyat BEBAS

Lu sapa? The face of this traitor and turncoat will be long remembered Alahai Wan Pecal Comel je AmirrulRahmann yo jek muka dia utk aku boleh tak excuse me who dis Yup, his face is asking for a kick or two. Perhaps a jab too. 👌🏻 Dia ni buat keja apa ni. Sembang ja lebih Lu sapa? Not an elected person lagi mau cakap besar.

Who died to give him the mic? This guy looks decent somehow a racist Tengah intai kerusi MP You've no right to say anything either wanfayhsal. ATM, nobody's any right to say anything till PPBMofficial's the EGM to resolve all issues like any civilized ppl in democratic society. Till then u can do justice 4 urself if u STFU. SyedSaddiq MukhrizMahathir chedetofficial

You've no right to say anything either wanfayhsal. ATM, nobody's any right 2 say anything till PPBMofficial's the EGM to resolve all issues like any civilized ppl in democratic society. Till then u can do justice 4 urself if u STFU. SyedSaddiq MukhrizMahathir chedetofficial Mamat ni ckp pakai kepala lutut bukan kepala otak..🤣

Dia ni contoh terbaik kalau geng pengkhianat takde hire cybertrooper ruang komen dia penuh dengan makian saja Tak sedar diri.. 👎 Ikut jln yg salah tak lama lagi karier politik nya akan terbenam.. 👎 Who is this guy? He has every right... until he has exhausted all avenues in appealing! You my dear Sir, am just a balls-licking, no principle low life

You mean you guys didn’t conspire and throw your allies into the proverbial ditch to take power? tak lalu nk bc tulisan mamat ni🤮🤮🤮 Adik zizanrajalawak ke ni? I wonder who voted this guy in. Bangun pagi je keluar berita Mat Tabayyun 🤢🤮 Dog follow boss bite without a reason . Asal ada bite ada reward

Top 3 most punchable face. 3) wan jargon 2) nasa scammer 1) Wan Fahysial Tak sedar diri Tukang Susun Kerusi PPBM boleh tandatangan surat pecat Pengasas ke? Wei mana otak korang. Su kerja tak tersenarai dalam perlembagaan BERSATU wei Like how you guys have no right to govern? And who are you to speak on behalf of us when we, rakyat did not vote for you wanfayhsal?

wanfayhsal Pergi mahkamah dapatkan perintah bahawa pemecatan olih SUK boleh di pakai atau tidak. Tak tengok ke video Hanif Katri? Jilat biar berpada-pada. Saya belum nampak satu pun netizen yg mendokong kamu. Rata2 gelakan kamu. Haizz sengal betul kamu nih kan? This MuhyiddinYassin bootlicker like his master is living under a coconut shell. Read what Mahathir chedetofficial has done to all those illegitimate sackings -

Besarnye muka! Who this mother fucker? Did he win any election? Pemilihan gambar dari sudut yang terbaik. 🤣

'Let the grassroots decide' - Bersatu Youth moots EGMSyed Saddiq, Dr Mahathir and three other Bersatu MPs were 'sacked' from the party last week. Bersatu X, Beramanah X, bermaruah lagi laa X Look at their slogans..where BERMARUAH? Masuk pintu belakang bermaruah yeah..tahap kefahaman walaun..hebat! Sucks!

Muar Bersatu split over Syed Saddiq's ousterThe division issued a statement yesterday backing Syed Saddiq but 12 out of the original 21 signatories are now distancing themselves. The demise of this party is at the front door should there be more squabbling among themselves. Let it be. Miss manage.

Pemimpin PPBM Muar nafi bantah ‘pemecatan’ Syed Saddiq13 pemimpin bahagian itu akur dengan keputusan parti di mana keahlian Syed Saddiq telah digugurkan. FMTNews PPBM Muar SyedSaddiq 13 org takde bola. Kena polish Muhyiddin punya plak. Kesian.

Pemuda Bersatu gesa mesyuarat agung, pemilihan segera untuk selesai kemelut | The Malaysian InsightPemecatan Dr Mahathir dan empat ahli Majlis Pimpinan Tertinggi itu tidak ikut perlembagaan, kata Syed Saddiq. Bukankah you punya keahlian dah lucut 😎

Muar PPBM stands by Syed Saddiq after his sackingCommittee members say Syed Saddiq, the division chief, was not given a chance to defend himself before the party's disciplinary board. FMTNews PPBM 😷😷😷👍🏼👍🏾👍🏽 The party does not sack him but on his own doing... Dah hilang keahlian secara otomatik. Ibarat tikam diri sendiri macamana. Asyik ikut Atok je tak ada prinsip diri

Keahlian Dr Mahathir terhenti tapi bukan pecat, kata Muhyiddin | The Malaysian InsightBeliau ulas tindakan dikenakan yang turut dikenakan ke atas Mukhriz Mahathir,Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, Maszlee Malik dan Amiruddin Hamzah. Terhenti? Apa maksud Tu? Kena roadblock pasal PKPB? Dia letak jawatan Pemimpin PH, kemudian nak ambik semula. Anwar kena game. Dia letak jawatan PM, kemudian nak semula. Politik negara kucar kacir. Dia letak jawatan Pengerusi PPBM, kemudian nak semula. Parti kucar kacir. Pening..pening.. MuhyiddinYassin awak langgar ASAS penubuhan parti boleh pulak? Bukankah asas penubuhan parti Bersatu utk melawan rasuah dan salah guna kuasa?