Ustazah sedia pertimbang tawaran

Hutanmelintang, 'Hutan Melintang', 'Ustazah', 'Bercuti', 'Merangkak', 'Tawaran Osaka.'

SUSULAN video tular yang memperlihatkan dirinya merangkak di sekeliling kelas, seorang ustazah menerima tawaran percutian ke Osaka, Jepun.

Hutanmelintang, 'Hutan Melintang'

26.2.2020

Hutanmelintang Susulan video tular yang memperlihatkan dirinya merangkak di sekeliling kelas, seorang ustazah menerima tawaran percutian ke Osaka, Jepun.

SUSULAN video tular yang memperlihatkan dirinya merangkak di sekeliling kelas, seorang ustazah menerima tawaran percutian ke Osaka, Jepun.

Tawaran itu dibuat seorang pemilik syarikat agensi pelancongan di Facebook (FB) yang berhajat untuk membawanya melancong sekali gus melihat keindahan negara itu. Ustazah berusia 30-an itu ketika dihubungi memaklumkan membaca tawaran berkenaan di FB, namun masih belum dihubungi wakil syarikat terbabit. Katanya, dia sedia mempertimbangkan tawaran itu. “Ada ahli keluarga saya menasihati saya untuk pergi (terima tawaran ke Osaka). Rehat,” katanya. Seorang pengguna FB dikenali Razi Jamit memuat naik tawaran kepada ustazah itu untuk menyertai kumpulannya ke Osaka, Jepun pada April bagi melihat keindahan bunga sakura. “Kami memang ada satu ‘seat’ kosong. Dari hari tu (fikir) nak bawa siapa. So (jadi) ustazah, adalah insan istimewa dan terpilih. “Ini kerana tinggi martabat seorang pendidik terutama dalam pendidikan agama,” katanya dalam hantaran itu. Berita berkaitan Read more: Harian Metro

Mak ayah zaman sekrang😁..apa2pun jgn risau cikgu2 disana..sabar dan ikhlas nescaya Allah akan membalasnya..insyaallah Afasal x bawak gi ke Wuhan🤣🤣🤣🤣 Maruah² Nasib baik merangkak, kalau xbuat melepass tiket ke jepun X payah pertimbangkan, saman je, jgn rendah kan maruah diri anda Yesss dapat promosi free... Sapa² nak meloncong boleh la diviralkan mana ler nak tau rezeki dapat pergi umrah

Bgi la ustazah tu iphone f11 pro maxxxxxx .. spaya boleh rakam prmpuan tu mrangkak dgn anaknya skali.. ok ?.. Pandai. Offer pegi tempat virus.. Kompem org tu tolak... Cer. Offer pergi umrah... Pahala pon dpt.. Kalau Islam lah daripada p jepun baik bgi cuti2 pusing malaysia..selamat pon selamat..😂😂 Ambil tindakan undang2 keatas pesuruh itu

Bestnye

Pakatan bincang cadangan 'kerajaan perpaduan' Dr Mahathir | The Malaysian InsightMenurut sumber Pakatan, tawaran itu dibuat kepada semua parti politik

benar kata org disebalik ujian itu allah dh persiapkan kebahagiaan yg kita x prng nk sangka Tu bkn nak bg brcuti..tu nak bg ustazah tu mati.. Suruh wanita tu merangkak plk..ustazah rakam video Hukuman kepada Penghina guru apalagi bergelar ustazah perlu menjadi pengajaran kepada semua ibubapa.. Sekolah ada peraturan...!

sape yg taja percutian ke Osaka hotfm976 Saman tetap saman... takkan nak lepas macam tu ajee.. kenapa takut tunjuk muka!!! Tengah coronavirus ni Jangan...COVID-19 derrrr As salam Peluang bagi yang belum memiliki lesen memandu Lesen sah Ada dalam sistem Boleh renew Tanpa ujian/kursus Siap 3-5 hari bekerja Harga Tetap B2 RM600 B RM750 D RM900 B2+D RM1350 DM saya utk sebarang pertanyaan/info lanjut. Hanya yang serius akan dilayan. Terima kasih.

Bagi pakej umrah atau haji kan lagi baik..

Crawling ustazah case 'settled'NSTnation: According to the woman's husband, the case is considered settled as his wife had apologised to the ustazah. Bom di balas bom jgn komplain Nope... Can i rape someone and then say sorry. Lepas said sorry, org tak boleh ambik apa2 tindakan dah. Camtu boleh?

Bagus offer Ustazah utk Umrah setiap 5 tahun... JamitRazi nak promosi la tu To those yg kata Jepun lg ok dr Korea berkaitan Covid ni, pls jgn ambik risiko. Philllippines yg jumlah kes sikit pun dh ada kematian disebabkan covid. hmm bagi mak budak tu cuti free ke cina okay Soh yg nk offer tu saba jap... Bg corona reda dulu... Kang Xpasal2 ustazah kena virus lak. Hadehla...

jepun ok... kalu korea.. free pon tanak Pastikan pompuam tu kena hukum y setimpal...khimat masyarakat...cuci tandas awam hmm Dengan syarat ustazah merangkak naik kapal terbang😂😂😂

Polis Selangor bersiap sedia kawal keselamatanBangi Polis Selangor sentiasa bersiap sedia dalam apa jua situasi bagi mengawal keselamatan susulan senario politik semasa negara.

Tk pyh pakej melancong , mentang2 flight murah . Nk suruh ustazah tu kena virus ke . Bayar je pkai duit Pastu apa jadi kat mak budak n budak tu sendiri? Tak pindah sekolah lain ke? Tak malu ke dengan perangai sendiri? Jangannn..sekarang ada virus🤪 Patut saman shj. Jgn rendahkn harga diri Bagi pakej umrah la br betoi...

Jepun masih ok dri korea nak suh ustazah tu kena Covid-19 ke? mementang tiket tgh murah skg ni. Eh kenapa pergi jepun? Bukan corona tengah mencanak ke sekarang? Sapa offer ni

Ketua setiausaha negara pengerusi mesyuarat khas dengan KSU kementerianMesyuarat itu dilakukan bagi memastikan kelangsungan dan pelaksanaan dasar-dasar kerajaan sedia ada untuk rakyat dan negara. FMTNews KSU Jgn lupa Akaun2..skru RM0.50.tuntutan RM5.00. Nnti mnjawab hampa..

Tidak berlaku kerajaan tergantung di Johor - BNBARISAN Nasional (BN) Johor yakin tidak akan berlaku situasi kerajaan tergantung di Johor kerana parti politik sedia ada mampu meraih sokongan majoriti untuk membentuk kerajaan.

BCL sedia untuk kembali ke pentas selepas kematian Ashraf SinclairBunga Citra Lestari yang menjadi juri di Indonesian Idol akan kembali menjadi juri minggu depan. FMTNews BCL BungaCitraLestari IndonesianIdol



Better to sanitise more than sanitise less, says Zuraida

Bersih concerned over politicians plastering their faces on Covid-19 relief items

Dr M says would return to the past to change country’s fate if he had a time machine | Malay Mail

Zuraida: Spraying disinfectant on roads a heightened precaution | Malay Mail

No Ramadan bazaars in Selangor this year due to Covid-19, says MB | Malay Mail

Ramadan bazaars in S'gor cancelled, MB moots online sales

Zuraida says media misinterpreted Health DG’s comments on disinfection SOP | Malay Mail

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

26 February 2020, Wednesday News

Previous news

Dah samun, hentak pula mangsa

Next news

Perselisihan faham punca lari rumah.
Politicians should halt their cheap publicity stunts Study finds cats susceptible to Covid-19, but not dogs Yoursay: One person, one car – an overzealous, impractical rule Bukit Aman to tighten MCO enforcement in areas with most violations FT minister and predecessor in heated exchange over a Twitter post Recalling decade behind bars, Anwar says self-discipline key to surviving MCO Spain's coronavirus cases top 100,000, reports highest single-day death toll How Europe sleepwalked into the coronavirus crisis Azmin, Ismail Sabri to chair special committee to balance MCO and economy No Ramadan bazaars in Kedah this year No Ramadan, Aidilfitri bazaars in Kedah this year, says Mukhriz Remand proceedings to be held at police stations
Better to sanitise more than sanitise less, says Zuraida Bersih concerned over politicians plastering their faces on Covid-19 relief items Dr M says would return to the past to change country’s fate if he had a time machine | Malay Mail Zuraida: Spraying disinfectant on roads a heightened precaution | Malay Mail No Ramadan bazaars in Selangor this year due to Covid-19, says MB | Malay Mail Ramadan bazaars in S'gor cancelled, MB moots online sales Zuraida says media misinterpreted Health DG’s comments on disinfection SOP | Malay Mail PM Muhyiddin, Tengku Zafrul appointed to Khazanah's board Johor cops warn 866 tabligh gathering participants to come forward Amid Covid-19, MOH says let’s consider Ramadan bazaars online, or drive-thrus | Malay Mail Regent of Pahang donates six months royal allowance to state Covid-19 fund Yoursay: What’s next, Rina? The Obedient Wives Club?