Fmtnews

Fmtnews

Umno tak dapat bantu Utusan selepas akaun dibeku kerajaan zalim, kata Zahid

Ahmad Zahid Hamidi berkata, hanya Umno yang mampu dan sering membantu Utusan Melayu dari segi kewangan menggunakan wang dalam akaun parti itu.

9.10.2019

Ahmad Zahid Hamidi berkata, hanya Umno yang mampu dan sering membantu Utusan Melayu dari segi kewangan menggunakan wang dalam akaun parti itu. FMTNews

Ahmad Zahid Hamidi berkata, hanya Umno yang mampu dan sering membantu Utusan Melayu dari segi kewangan menggunakan wang dalam akaun parti itu.

Presidennya, Ahmad Zahid Hamidi berkata hanya Umno yang mampu dan sering membantu Utusan Melayu dari segi kewangan menggunakan wang dalam akaun parti itu.

Terdahulu, Pengerusi Eksekutif Utusan Melayu, Abd Aziz Sheikh Fadzir dalam surat makluman kepada kakitangannya berkata, akhbar berusia 80 tahun itu menghentikan operasi hari ini.

Utusan Melayu dilaporkan berkata, penjualan saham itu demi memastikan kesinambungan penerbitan kedua-dua akhbar arus perdana itu.

Read more: Free Malaysia Today

What kind of concept is this? Aren’t they supposed to make money running a press? Ini pula pak bangang Komedi cakap bantu dari segi kewangan. Ini ke cara umno buat business Bodoh MP umno ni semua. Potong gaji sorang sikit ler bantu utusan meloya ni 🤣🤣🤣😂😂🐖🐒 tak sepakat bantu biz melayu ke? 😅🤣🤣🤣

Siapa yg zalim diri sendiri yg buat umno jadi busok sudah lah zaid rakyat malaysia dah tahu muka tak tahu malu orang islam bikin negara malaysia di cemoh dan dikutuk karana orang malayu ugama islam merosakkan dan kroni2 kamu 1. Utusan was never able 2 stand on its own 2. Utusan was making losses 4 a long time 3. Umno was their political master 4. Utusan was ran by Malays 5. Utusan wanted d very tax payers they were badmouthing 2 pay their salary & debts 6. umno members didnt help a Malay company!

Sama sama bantu. Utusan bantu buat fitnah, propaganda. Boleh belanja juta untuk kredit kad.....account pun ada juta juta.....anak pun jutawan.....tolong lah! umno 'bantu' utusan dgn wang yg dicuri dari rakyat malaysia Bantu pakai duit songlap boleh lah dn sebab itu lh ko pun ada 87 pertuduhan kes rasuah..ini lh jenis pemimpin musang berbulu ayam from ponorogo tanah seberang😅😅😅😂😂😂

Tiga juta ahli umno beli utusan seminggu sekali pun dah cukup untuk tolong utusan. Ini tidak, sebab orang umno pemalas baca suratkhabar. Suratkhabar dia sendiri pun dia takmau baca. Orang umno hanya suka fake news di blog blog murahan. Statement by a bull wth full of shit..😂

Umno pemegang saham kecil, tidak tahu keputusan Utusan, kata Annuar Musa | The Malaysian InsightSetiausaha Agung Umno berkata Umno tidak tahu kerana tiada wakil dalam lembaga pengarah Utusan. Tp menjilat kerajaan lps like pemegang saham besar....buto belit...

zalim kepala bapak kau ponorogo bahlol!! ko nak guna duit haram tu nak tolong orang? tolong la jgn jadi musibat presidenumnoazh Membantu menghancurkannya. tiadamaruah. 😂😂😂😂😂 This guys able to politicise such poor situations as well.🤦🏻‍♂️ This the definition of an outstanding statement 👏👏 Bila lagi nk duduk dalam kandang sidituduh?

So, mengaku jugak akhirnya... Yang UMNO biaya Utusan... Boleh je kalau ikhlas nak tolong... Tapi dulu nak bantu kukuhkan ekonomi Amerika pula 🤔🤔🤔 NajibRazak Zahid_Hamidi Don't talk cock n bulls. The 2 are different entities and you should not mix them. No wonder you use society monies to paid your credit cards.

Tunggu punya tunggu punya tunggu...habok pon xdak!!!

Umno tak akan sokong pembentukan IPCMC, kata Zahid Hamidi | The Malaysian InsightPresiden Umno berkata EAIC telah ditubuhkan untuk meneliti kes disiplin semua agensi penguatkuasaan.

For reporting lies

Umno will not support formation of IPCMC says Zahid | The Malaysian InsightFormer home minister leads opposition MPs in resisting implementation of new police watchdog.

Utusan lepas 70% ekuiti Dilof kepada pemegang saham utama Media PrimaUtusan Melayu (M) Berhad berkata pelepasan pegangan dalam Dilof itu adalah untuk memastikan kesinambungan penerbitan Utusan Malaysia dan Kosmo!. FMTNews

Utusan disposes 70pct stake in Dilof to Aurora MuliaKUALA LUMPUR: Utusan Melayu (Malaysia) Bhd will dispose of 70 per cent of its equity interest in its wholly-owned subsidiary, Dilof Sdn Bhd to Aurora Mulia Sdn Bhd.

Utusan Malaysia to shut down today?Several employees had packed up yesterday and the company is expected to make an official announcement today. Yes…please… Another terrorist inspired broadsheet. Good riddance. No worries, home minister SyedSaddiq will invite them 2his house 2'talk' &see how he can hlp screwup further. Hope no nasi lemak basi be served. 2 prevent more pain on ex-staff & also avoid spending taxpayers' money 4medical expenses. Get ZN 2come bless borak2 good idea, or not?

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

09 October 2019, Wednesday News

Previous news

Hundreds chant ‘Liberate Hong Kong’ outside court

Next news

Lion Air pounces on record IPO rush
Previous news Next news