TMJ tuju kepada siapa? - Utusan Digital

TMJ tuju kepada siapa?

24/1/2021 7:00:00 PM

Orang yang ada jawatan dan baru jadi pemilik ini semua pandai bercakap. Tetapi seorang pun tak beri apa-apa sumbangan kepada bola sepak negara atau faham industri bola sepak.' TUNKU ISMAIL SULTAN ISMAIL

TMJ tuju kepada siapa?

Kenyataan tersebut dikongsikan Pemilik Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) itu dalam Instagram miliknya hari ini.Tunku Mahkota Johor (TMJ) berkata, individu tersebut sepatutnya fokus untuk memajukan pasukannya sendiri sebelum menyentuh tentang skuad kebangsaan.

Forget Dr M, move on, DAP man tells Amanah Khairy: Private hospitals already being used as vaccination centres Our mysteriously disappearing Cabinet | Malay Mail

“Orang yang ada jawatan dan baru jadi pemilik ini semua pandai bercakap. Tetapi seorang pun tak beri apa-apa sumbangan kepada bola sepak negara atau faham industri bola sepak.“Semua cakap macam orang sudah banyak pencapaian dan kejayaan. Mula bercakap apabila anda ada beri sumbangan atau ada pencapaian dalam dunia bola sepak.

“Nak tegur pasal issue kelab ke atau gaji ke boleh. Tetapi nak tegur pasal ranking kena faham process dan system ranking dahulu.“Nak memajukan bola sepak dan national team (skuad kebangsaan)? Simple, focus on your club. Club membangun, tahap liga dan infrastruktur bola sepak membangun, maka makin tinggi ranking national team. headtopics.com

“Now duduk diam-diam dan kalau tak faham datang sini,” katanya. Read more: Utusan Online »

Covid-19: Non-M'sian teen among six deaths, says Health DG

PUTRAJAYA: A 17-year-old non-Malaysian male in Johor was among the six Covid-19 deaths recorded on Monday (Feb 22).

Tuju pada pemilik Kelantan yg baru tu la Presiden bola kelantan rasanya. mmg ckp dia berdekah2 pun. Tp tmj pun patutnya lg bagus kalau xbg statement mcm ni. Elok buktikan je atas padang kalahkan kelantan 5-0. Ni tak, suka gaduh2 mulut mcm wrestling. Check balik Utusan... Tuanku Ismail Sultan Ismail ke Bkn Sultan Ibrahim ke

Nak sumbang berapa ringgit baru boleh?