Takiyuddin in hospital after heart surgery, PAS officer confirms

The minister is in stable condition and is expected to be discharged in one or two days.

2/8/2021 6:19:00 AM

De facto law minister takiyuddin61 is currently hospitalised after undergoing heart surgery last Friday. According to titm_official, Takiyuddin is expected to be discharged in one or two days.

The minister is in stable condition and is expected to be discharged in one or two days.

When contacted, PAS information officer Mohd Shahir Abu Hassan confirmed an Utusan Malaysia report quoting sources who revealed the PAS secretary-general's current health status. Read more: malaysiakini.com »

Long Covid: Recovery and support

As more new Covid-19 cases are reported every day, Malaysia will have to prepare for the inevitable increase of those suffering from long Covid and provide the necessary support.

takiyuddin61 titm_official kata nak jawab dalam Parlimen, hari Isnin. tau2, Isnin buat operation. Kalah PRU nanti, boleh la jadi penulis skrip filem. takiyuddin61 titm_official Small...angio only ! Acting lo DO YOU KNOW? WHEN PN PM KENA DIAREA KENA BUAT PDF ANNOUNCEMENT! TAKI BUAT ANGIOGRAM NOT OPEN HEART SURGERY UMUM DI NEWS MEDIA! BUT CANCELLED/REVOKED DARURAT TIADA ANNOUNCEMENT AT ALL !

takiyuddin61 titm_official Xxxcau! takiyuddin61 titm_official we hope you .... ! takiyuddin61 titm_official We are not stupid to believe you. Angiogram is not a heart surgery. Can be discharged on the same day. To the most, the next day. takiyuddin61 titm_official Good luck lah takiyuddin61 titm_official ya selalu tgk wayang tamil.. politician yg buat salah tu terus masuk hospital.. maybe wayang tamil tak tipu kot..

takiyuddin61 titm_official Cam babi lakonan bangsat Taki..puak ni modal klu terkantoi dandindun sume sakit..kepala bana pundek Taki..awat x berlakon mampuih terus.. takiyuddin61 titm_official When the heartless r reported to hv heart SURGERY ... N discharged a couple days later. True news? takiyuddin61 titm_official Alaaa... hidup lagi...

Takiyuddin no traitor, need not resign, say PAS grassroots | The Malaysian InsightThe opposition is blamed for playing up issue on social media. Hypocrites and frauds, that's what PAS are. If DAP had done this, one can only imagine the riots...long live kerajaan Derhaka & Gagal Melayu-Islam Malaysia. Khairykj takiyuddin61 weekasiongmp NajibRazak MuhyiddinYassin Tell me you're a cult without telling me you're a cult

takiyuddin61 titm_official Pls god take him home. We don’t want him here anymore. takiyuddin61 titm_official 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️ we have week ministers running and managing the country takiyuddin61 titm_official Báilame como si fuera la última vez Y enséñame ese pasito que no sé Un besito bien suavecito, bebé TAKI TAKI Taki taki, rumba Wo-oh, oh-oh

takiyuddin61 titm_official Taktik yg kerap diguna bila disabit kesalahan atau mengelak dan terlalu lapuk untuk digunakan berulang kali oleh orang2 yg berbeza takiyuddin61 titm_official Semoga terus dikafankan.. hidup pun susahkan negara..tada guna.. baik mati senangkan negara.. takiyuddin61 titm_official Bila takut buka parlimen Mahiaddin cirit-birit. Bila dibelasah Agong sakit jantung. Ini PN - Penderhaka Negara.

takiyuddin61 titm_official inalillah. Semoga tenang di sana! takiyuddin61 titm_official PeNderhaka takiyuddin61 titm_official takiyuddin61 titm_official balasan tuhan cash sebab memutarbelit parlimen n rakyat ke?i hope not. god bless PAS.

Takiyuddin tak perlu letak jawatan walau Agong murka, kata akar umbi PAS | The Malaysian InsightMereka percaya Takiyuddin tidak menderhaka dan krisis dengan istana hanya diperbesarkan pembangkang. Wow Resihn ja lah kalau ada malu Dahlil baru dari sampah?

takiyuddin61 titm_official Heart surgery can discharged within 1~2 days? 🤣🤣🤣 Weh agak2 laaa klu nk tipu pun biar la logik ckit takiyuddin61 titm_official Jangan mrenghina dn memperguna Yg MahaKuasa.. takiyuddin61 titm_official tak boleh percaya ni. titah YDPA pun boleh dia palsukan ? takiyuddin61 titm_official Semoga mampus!

takiyuddin61 titm_official Oh how convenient takiyuddin61 titm_official Heart surgery hahahahaha angiogram je. Can discharge on the same day la this procedure. takiyuddin61 titm_official Angiogram bukan pembedahan jantung.sekian takiyuddin61 titm_official What a coincidence one after another..... No hiding, please come forward show us should PM has greater majority in Parliament! We had being out of patience.

takiyuddin61 titm_official Cirit-birit, sakit jantung, macam2 lah ada kat Malaysia. takiyuddin61 titm_official Heart surgery can discharge from hospital so fast? 🤔

Perancis: Ribuan penunjuk perasaan bantah pas kesihatan Covid-19 - Utusan DigitalKira-kira 3,000 anggota keselamatan dikerahkan di sekitar ibu negara Perancis

takiyuddin61 titm_official This is a bloody circus takiyuddin61 titm_official Heart surgery but discharged in 2 or 3 days? 😅😅😅😅 Hebat... takiyuddin61 titm_official So fake please la takiyuddin61 titm_official DERHAKA PENAKUT GAGAL takiyuddin61 titm_official 🏴 LETAKJAWATAN pasderhaka takiyuddin61 titm_official Riiiiiiiight, expect us to believe this sorry pathetic lie as an excuse

takiyuddin61 titm_official Don’t care! Hopefully Delta can do something… takiyuddin61 titm_official Dah tiga bulan dah kedai2 gunting rambut tutup . Please open your eyes and help our small business. We not rich like big tycoon. Just a small business who rely on daily income. Put a side your politics and pls help us we are dying. Kami nk mkn pasir ke?

takiyuddin61 titm_official Insulted the King. Looking for sympathy takiyuddin61 titm_official Semoga Allah lebih sayangkan dia takiyuddin61 titm_official Angiogram is NOT heart surgery lah.

Dua dos vaksin: ‘Pas’ valid kembali bekerja - Utusan Digital'Apa yang pasti, sekiranya mana-mana penggiat seni dan pekerja kreatif mahu kembali menggalas kerjaya dan menggunakan tenaga untuk membangkitkan industri yang lesu seketika kini, sila pastikan diri sudah divaksin.'

takiyuddin61 titm_official 2 hari saja discharge ke? Jantung besi dan kebal orang PAS ni...terrarlah takiyuddin61 titm_official I saw all this drama in tamil / hindi movies. Maybe they inspired too takiyuddin61 titm_official patutlaa nk bentang isninn takiyuddin61 titm_official And the drama goes on

takiyuddin61 titm_official I don't believe it as I know he's heartless.. takiyuddin61 titm_official Kontena banyak kosong lagi rasanya.. takiyuddin61 titm_official Heart cannot take the heat takiyuddin61 titm_official Wayang ala PUS takiyuddin61 titm_official 😂😂😂😂😂.. macam pernah tengok je tactic ni..

takiyuddin61 titm_official Ya Allah, kau susahkanlah pemimpin yang menyusahkan rakyat, kau mudahkanlah pemimpin yang menolong rakyat.

PAS Youth wants police to find out who leaked Agong’s letter to prime minister | Malay MailKUALA LUMPUR, Aug 1 — The police must uncover the parties responsible for leaking a letter the Yang di-Pertuan Agong sent to the prime minister last week regarding the revocation of the Emergency Ordinances, PAS Youth deputy chief Ahmad Fadhil Shaari said today. Ahmad Fadhil said PAS Youth has... It was me .lol agong gave it to me n I passed to Dewan lmao 🤣 Pas...itu sahaja u tahu. And if it's the agong? Then what? 🤣

takiyuddin61 titm_official Hidup lagi ke tu? Pergi hide la tu. takiyuddin61 titm_official HAHAHAHAHAHA WHERE GOT SUCH THING DISCHARGED AFTER 2 DAYS OF HEART SURGERY HAHAHAHAHA ...Even Satan is taking notes from PN on how to become evil. takiyuddin61 titm_official Oh ye ke... takiyuddin61 titm_official

takiyuddin61 titm_official Tibah takiyuddin61 titm_official Inspired by Tamil films. Kudos. takiyuddin61 titm_official takiyuddin61 titm_official mohon taki pergi mampus! takiyuddin61 titm_official Wayang

PAS Youth wants police probe into allegedly leaked letter from palace to PM'This is a serious matter and threatens the stability and harmony of the country,' says its deputy chief. Sokong Stupid Fucking shit pas😂

takiyuddin61 titm_official Hahahahaha tiba tiba sakit jantung takiyuddin61 titm_official Lol 🤣 takiyuddin61 titm_official Musa Aman 2.0 takiyuddin61 titm_official tulah or despicable excuse? takiyuddin61 titm_official Taki who? takiyuddin61 titm_official Surgery la sgt tu. Padahal buat scan je.