Pengacara sekarang asal popular, kelakar dan asal boleh saja | Harian Metro

#Rap Pengacara TV Alhijrah, Finaz Yunus beranggapan pengacara hari ini bersandarkan kepada populariti, kelakar dan asal boleh saja.

23/10/2021 11:51:00 AM

Rap Pengacara TV Alhijrah, Finaz Yunus beranggapan pengacara hari ini bersandarkan kepada populariti, kelakar dan asal boleh saja.

Kuala Lumpur: Pengacara TV Alhijrah, Finaz Yunus beranggapan pengacara hari ini bersandarkan kepada populariti, kelakar dan asal boleh saja.

Read more: Harian Metro »

Ex-beauty queen claims trial to cop rage

KOTA KINABALU: A former beauty queen who was captured on video shouting at a policeman during a roadblock in June has pleaded not guilty to outraging the cop’s modesty.

If x popular, kurang org nak tgk… if x cantik/hensem, baik dgr radio… Tambah satu lagi. Asalkam Bengp pengacara pompuan yg macam tunggul tu baik diam kat rumah masak nasik...majlis jadi hambar kalau ada dorang ni....serupa macam macik gugel cakap tunggang langgang Biar yang pakar lah yang membicarakan dan komen.. Kalau pengacara juga yang mengulasnya, nanti mudah pengacara lain dok komen dia pulak..

sokong 💯 pengacara zaman2 pakzil dan lagi sorg tu azwan ali tu yg best...nmpk diorg punya btl2 pengacara Tapi Kan perempuan melayu cantik dan gk bosan di pandang eaakkkkkk😂😂😂🤣🤣🤣😍😍😍. I love you dek 😂😂😂😆😚😚 Yes betul tu. Kadang benda tak lawak mana pun, dia seorang je yang gelak.