California, California, Meninggal Dunia, Amerika Syarikat, Vaksin, Antivaksin, Koronavirus, Amerika Utara, Covid-19, Xnstp, Antipelitup Muka, Pemıkır Bebas

California, California

Pemikir bebas tolak vaksin maut kerana Covid -19 | Harian Metro

California: Seorang wanita di Amerika Syarikat (AS) yang sebelum ini lantang dengan pendirian antipelitup muka serta antivaksin, meninggal dunia kerana Covid-19.

24/9/2021 2:30:00 AM

California Seorang wanita di Amerika Syarikat (AS) yang sebelum ini lantang dengan pendirian antipelitup muka serta antivaksin, meninggal dunia kerana Covid-19 .

California : Seorang wanita di Amerika Syarikat (AS) yang sebelum ini lantang dengan pendirian antipelitup muka serta antivaksin, meninggal dunia kerana Covid-19 .

Read more: Harian Metro »

Alec Baldwin fired prop gun that killed cinematographer on film set

Cinematographer Halyna Hutchins was killed in an incident involving a prop gun on the set of 'Rust', an Alec Baldwin film that was shooting in New Mexico on Oct 21.

Nie semua marketing yahudi.. Stupido Be fair. Bukan semua pro vacc tak mati covid. Bukan semua anti vacc mati covid. Ni kena tukar jadi voice note pastu send dekat group ws baru geng2 antivac ni percaya dia dibunuh oleh KKM tiberr Ada jual akaun Netflix ngakk Antivaxxers == Antimaskers == Antivaxpass == ICU lvl5 == BID

ada yang nak nak cbelajar bahasa Mandarin ke? . . . . bagus lah bukti hak asasi manusia boleh ditunggang... Tak pa mati tanpa buat dosa Rip

Pandemic of violence: Covid-19 forcing women to return to abusive partnersWomen face employment challenges, are unable to receive govt aid. Why this pic? Women returning to abusive DRUNKARDS -- kaki botol -- is THE real issue. Gaslighting This is what will happen to women and girls for as long pro-Afghanistan Pas-Umno-Bersatu are squatting in Putrajaya. It's time GE15 voters help women win political power so that women can become Federal Government.

azwanaa__ bagi ustaz PC bagus ni Betapa mudahnya mempercayai sesuatu berita dari barat...boooooo Takziah + Tahniah antivax menang hadiah Covid owh elok la ada peluang pekerjaan utk orang lain . sangat membantu yer Bebas selama - selamanya dari dunia yg fana ini Ironik Sedihnya. Tapi jangan risau… Saya ada jual Steamwallet RM150 for only RM130. Do DM me.

Berita tipu ni, media massa mana blh pcya, klu dtg dri group ws group fb group tele bru sahih dan diyakini Wkwkwkwk Apa nak jadi la masyarakat skrg nih... ini baru sorang jerrr.. dah kecoh!! .. yg dah mati beratus ribu tuh bukannya antivax pown!! tak pulakk korang kecoh!!! dorg nk antivax ker terpulang.. Ingat!! ajal maut di tangan Allah..

Effectiveness of Covid-19 assessment centres among issues to be raised in Parliament Wednesday (Sept 22)KUALA LUMPUR: The effectiveness of Covid-19 assessment centres and the mental health of police personnel are among issues to be raised in the Dewan Rakyat on Wednesday (Sept 22).

Hmmmmm Kepada antivaksin di Malaysia..kita masih lagi lega sbb mereka masih percaya kewujudan virus cuma benak sedikit tidak mau ambil vaksin. malah ambil ivermectin dgn cengkih.aduhhh...🤦🤦 _Khuzrin_ tunggu gak antivax mesia.... eh. vasin illuminati bachok_ahmad Oklah dia puas hati mampos sb covid... Kat malaysia pun ada juga mohon mampos juga, yg anti vaksi

Padan muka Kalau minum air rebus cengkih dan habbatus sauda mesti hidup lagi. Tak belajar dari melayu la ni Harap2 pengikutnya ikut sama 😗 Ah…Natural selection Evolusi sedang menjalankan tugas melalui penghapusan mereka yg lemah

Covid-19 deaths (Sept 22): 334 reported fatalities, death toll surpasses 24,000The daily death toll has been above 300 six days in a row.

Salam takziah, btw saya ada jual ✨chocojar✨ Tolak vaksin & mask tentu terdedah kepada jangkitan Covid-19. Kita perlu berikhtiar dahulu dan kemudian bertawakal kepada Allah SWT 😬🤓 Kalau dah tak nak ambik vaksin, tak nak memakai pelitup muka, bila kena Covid-19 nape nak masuk hospital? Duduk la kat rumah, kan tak percaya bahayanya virus ni. Padan muka.

Bagus lah hilang sorang lg anti-vaksin dah Semoga ramai la org yg bebl camni tinggalkan dunia beramai2. Dunia x perlukan bngsat2 cam korang ni. Tuhan da bagi otak, tp tetap memilih menjadi sengl. Tahniah dedahkan info berilmiah camni. Kalau boleh dedahkn jgk yg dlm Negara. Biar semua org tahu😅☝️ terbaik 👍

die darling, die die!! Vaksin 1 - people 0 Berita kematian walaupun dah vaksin tak masuk berita

Covid-19 burials a sobering experience for elderly woman | New Straits TimesNSTnation The 63-year-old, however, decided to join the charitable works carried out by the band of gravediggers, who call themselves the Hang Cangkul Squad. Frontliners kitajagakita

Yg lantang dgn pendirian ambil vaksin pun ramai yg mati jugak., Point die jgan la gunakan isu kematian utk kepentingan apa2., Pandai ye guna kematian orang lain untuk propaganda kita

MP SPEAKS | Govt must come up with Covid-19 test strategy immediatelyThis is so country come move to endemic phase safely. Dr Kelvin Yii 👏👍 Speak all you want all this kerajaaangagal does is fail at everything Dr Kelvin Yii, Crucial of Efficient Testing Policy👍 Eg. Selangor, another silver lining of recovery. * 21/9, positive rate 4.39%👍(below WHO's benchmark of 5%); new daily cases 1,934. Daily testing completed was 44,055. (1/2)

Tiada pemain, pegawai positif Covid-19 di Jelajah UK | Harian Metrohoki london Skuad hoki lelaki negara berjaya mengharungi 'ujian' pertama apabila kesemua pemain dan pegawai yang menyertai Siri Jelajah United Kingdom (UK) bebas daripada wabak Covid-19 . Please help me 😭😭