‘Maafkan semua orang yang buat salah pada kita’- Hafreez Adam - Utusan Digital

‘Maafkan semua orang yang buat salah pada kita’- Hafreez Adam

28/7/2021 8:50:00 AM

‘Maafkan semua orang yang buat salah pada kita’- Hafreez Adam

‘Maafkan semua orang yang buat salah pada kita’- Hafreez Adam

Hafreez yang menjawab soalan peminat di Instagram berkata, tindakan itu juga berkesan mengatasi masalah berfikir secara keterlaluan yang dihadapi ramai orang.“Ini dari pengalaman sendiri. Maafkan semua orang yang buat salah pada kita dan minta maaf juga walaupun tak rasa kita salah.

World must come together as a family, says Ismail Sabri | The Malaysian Insight Govt only seeking China's views on Aukus - Hishammuddin PM agrees Johor to be in committee on Malaysia-Singapore border opening | The Malaysian Insight

“Buang rasa negatif, akan rasa tenang. Akhirnya Insya-Allah akan hilang berfikir secara keterlaluan,” Jawabnya.Dalam pada itu, Hafreez turut menasihatkan peminatnya agar sentiasa menghargai diri sendiri untuk mencapai ketenangan. Read more: Utusan Online »

Petrol stations, eateries, convenience stores can open until midnight, says Hisham

KUALA LUMPUR: Petrol stations, eateries and convenience stores will soon be allowed to operate from 6am to 12am, said Senior Minister Datuk Seri Hishammuddin Hussein.

Siswazah menganggur meningkat 22.5 peratus pada 2020 | Harian MetroPutrajaya Jumlah siswazah menganggur meningkat sebanyak 22.5 peratus kepada 202,400 orang pada 2020 berbanding 165,200 pada tahun sebelumnya, menurut Statistik Siswazah 2020 yang dikeluarkan Jabatan Perangkaan hari ini. Dah covid pkp lgi mmg menganggur laa

Hamba cerminan semua - Fattah Amin - Utusan Digital“Kalau saya dapati ada bahagian yang tidak berapa berkenan di hati, saya akan minta dibuat penambahbaikan sampailah saya betul-betul berpuas hati dengan hasilnya,.' Pakistan akan memainkan peranan penting pada masa depan untuk Islam. Pakistan dicipta kerana doa dari Nabi Muhammad SAW, 1400 tahun yang lalu. Islam yang benar, Nabi Muhammad SAW akan bangkit kembali di bawah Imam Al-Mahdi. Adakah Qasim Imam Al-Mahdi?

'Darurat selamatkan PM, Malaysia semua nak jadi johan' - Mat sabu - Utusan DigitalUMnasional parlimen Malaysia semua nak jadi johan, Covid-19 pun nak jadi johan, jadilah johan badminton, renang yang sedang berlangsung di Tokyo (Olimpik). Covid-19 pun nak jadi johan'. sudah mamat abu kominis...bebal

Bersangka baik kepada wira kita - Utusan DigitalBersangka baik kepada wira kita

Bukan semua doktor kontrak sertai mogok, tetap teruskan tugas - Utusan DigitalBukan semua doktor kontrak sertai mogok, tetap teruskan tugas Pandangan ambe, utamakan serap ke jawatan tetap dr2 yg tak mogok, tapi terus berkerja gigih demi pesakit.

'Gangguan orang sakit mental menyebabkan saya tak dapat habiskan perbahasan' - Shahidan - Utusan DigitalUMnasional parlimen Kata-kata itu menyebabkan beberapa ahli Parlimen pembangkang bangkit dan meminta Shahidan sendiri pergi mendapatkan rawatan mental di hospital. Suddin...ini persidangan parlimen ke?¿?¿ Apa lah engkau Ramlee...Aziz...ini pembukaan 'Sarkas' lah.... Cuba lah kau tengok mereka terloncat2...terjerit2...terjongket2... kalau persidangan parlimen tak macam ini lah... Ya tak ya juga...