Rap, 'Aliff Syukri', 'Cerai', 'Nur Shahida'

Rap, 'Aliff Syukri'

Hanya balas dengan emoji sedih

PERGOLAKAN rumah tangga usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid kembali diperkatakan berikutan tersebarnya surat tuntutan cerai Nur Shahida di laman sosial sejak hari ini.

1/4/2020 6:02:00 PM

rap PERGOLAKAN rumah tangga usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid kembali diperkatakan berikutan tersebarnya surat tuntutan cerai Nur Shahida di laman sosial sejak hari ini.

PERGOLAKAN rumah tangga usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid kembali diperkatakan berikutan tersebarnya surat tuntutan cerai Nur Shahida di laman sosial sejak hari ini.

Menguatkan lagi dakwaan itu apabila Aliff memuat naik status bernada kecewa dan sedih.“Dalam kehidupan ini ada dua pilihan iaitu memilih atau dipilih. Jadi, kita kena tahu dan sedar. Jika kamu yang memilih pilihlah yang terbaik buat kamu dan selamanya. Jika kamu dipilih, maka jadilah yang terbaik buatnya,” katanya.

Tidak ada ziarah lepas Aidilfitri pertama Tiada vaksin, tak boleh sekolah Nak menikmati keindahan keladi bunting punya pasal

Namun, menurut sumber terdekat usahawan itu, kes perbicaraan perceraian mereka bakal didengar semula selepas tamat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).Malah, Aliff dikatakan terkejut apabila menerima berita isterinya memfailkan permohonan perceraian.Dalam masa sama, Jawatankuasa Pendamai (JKP) yang dilantik mahkamah gagal menemui penyelesaian.

“Sudah tiga kali JPK dibuat, tapi gagal,” kata sumber itu.Difahamkan, ketika ini pasangan itu sudah tidak tinggal sebumbung sejak beberapa bulan lalu.Aliff dilihat berulang alik ke rumahnya yang terletak di Pavilion resident Kuala Lumpur berdasarkan video dimuat naik di Instagram.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan Nur Shahida enggan mengulas mengenai perkara itu.“Bab rumah tangga saya tak nak komen. Minta maaf ya,” katanya ringkas.Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 1 April 2020 @ 10:56 PM Read more: Harian Metro »

Pandai-pandai lah nak hidup. Memasing dah besar kan.. Hal laki bini x yah lah tunjuk kat medsos Reserve smpi corona habis blh x.court ttp leerr. Kahwin sgn I je lah dato...abis cite..hhahhaha Ade lagi kisah ni.. Ilek dulu... Skarang sebok dengan issue cubit-19 Datuk duk tepi jauh2 dulu la... Tak penting sgt hal Datuk ni... Mac 2021 nanti kalau panjang umur Datuk up balik la masalah2 datuk tu ye... Duk diam2 kat rumah, jaga kesihatan tau....

Langit tidak selalunya cerah harap rumahtangga mereka kekal bahagia semula Aku klu jadi bini diye pon rase bodo jer... Laki kawan ngn geng2 pondan, bapok...stresss wey... Aku rase sebuah sutun letrik ni da kantoi... Huhuhu Ehh.. doi yg di film upin ipin bukan sihh? Tunggu saya datang buat Live Nti bekas istri ko. Bagi aku. Dah lama aku idam kn..

Dpt suami mcm ni...spe2 pun akan mintak cerai...malu woo ubahlah dato..asal pun susah sama2 dah senang jgnlah jadi gini,ingatlah org yg berada dgn kita time susah..anak2 pun ramai..kesian anak2 Mgkin itu jlan trbaik Kesimpulannya, jangan nak uji sabar para isteri. Bila dia dah buat keputusan, aku yakin dia dah fikir sehabis mungkin.

He pergi cerai jauh2, kisah plak kami rakyat malaysia. Allah bg ko kejayaan dgn kekayaan yg melimpah...tp allah duga ko dgn kedukaan dlm kehidupan suami isteri....perbanyakkanlah ishtifar... Ini lah blsn Allah bila mengambil kesempatan ats kesempitan org lain..mgkin juga dri doa2 netizen...semua yg ada d dunia ni Milik Allah...janganriak

Laki bnyk kontroversi..mana bini nk tahan nnt boleh wat live, g interview mangsa yg terlibat mungkin dgn interview dato tu, boleh jernihkan keadaan berharta, duit berkepuk guna tak abis, rumah besar, kerera mewa, followers ramai....tak semestinya bahagia bila jiwa rasa kosong isi dunia pun tak dapat penuhkan

bosan nye! lantak p dia lah!!! stayhome staysafe Blh la kawin dgn sajat Tak popular mana pun alif syukri tu. Perasan saja yg lebih nak tunjuk kekayaan dia. 'Kau ni Kri.. Sakit pale mak mikir kan kau Kri' kata bonda rozita😂 Siapa kisah sial Tengok Allah nak tunjuk, kekayaan harta benda tidak menjamin kebahagian, semoga anda berdua tabah mengharunginya,

salqistina86 x ada org nak buat live sebab PKP padan muko.. suko crik mslh dgn org..nie lh blasannye..mampuih lh Sesungguhnya jodoh, ajal kesemuanya ketentuan Allah. Sebagai hambaNya, perlu kita menjaga hubungan yang baik dengan Allah. Juga sesama makhluk, kurangkan kemarahan. InshaAllah Pls somebody buat LIVE, kesian dia..timing tak ngam nie..kita sebok pasal Vivy larr 😝

sorry lah.. simpan dulu ye.. skrg kami tgh ada misi. hint: artis. Cukup la x yh nk disensasikan hal cerai berai ni.. Allah x suka klu hal cerai2 ni..nauzubillah ala.... bosan! Sebab tu hidup bersederhana lebih penting. Ada manusia yg tak selesa hidup penuh dengan camera dan drama. Seperti aku. Tapi suka tgok drama.

Mcm bapok jer Assalamualaikum Saya nak share kan cara2 untuk scan rumah,sama ada hanya ada kita sahaja atau pun ada makhluk2 ghaib yg turut tinggal bersama kita dekat rumah pejabat sekolah bangunan ayatruqyahpenghapussihir jin scan Zaman sekarang balasan dapat terus. Takyah amik masa tunggu bahagian. Kanak-kanak yang tidak berdosa dipukul, didera dan dicubit hanya untuk meraih view youtube.

Dia artis juga ke ? Kalau belum benar benar artis tunggu sampai turn nanti k Bulu 250k ringekkkkk Duit bukan segalanya, tapi hati isteri perlu di jaga... hormatiwanita Hmm.. propa jer lebih ni, hari tu dgn Mak dia, kali ni bini pulak.. Org kaya sereng Bodoh pnya paper murahan metro ni..buat berita lain lah..ko pegi promote si dungu ni apehal

Dislike news👎🏻 Up to you marketing? hmm lantak le kome. Padan muka. Kaya...tp hati tak bahagia...mungkin terlalu cari perhatian manusia....back to basic dato.. Ohyeke titik. Haii. Help me gaining 100 follower on FB page. I am just a gamer. Thank you Beraturlah bodoh. Bg si vivy punya kes ni dulu. Hahah Nak kena terjah ni buat mcm dia buat pada isteri arwah Abam

Sat datuk. Tunggu Azwan Ali habis murung kena denda sat. Nanti dia dtg buat live dgn datuk. Takde siapa ke nak datang rumah dia interview or tolong dia ke ? Tula dera lagi anak orang. depa laki bini ni saja buat isu je tu.. Tunggu bonda rozita nasihatkn syukri Mental illness wei. Siapa boleh tahan. Takziah. Dapat isteri baik kena bersyukur.

Citer kau tak best...simpan dlulAh..boring laa cuti2 pun kena hadap citer kau..tunggula amik turn..skrg byk lagi isu tgh beratur. 😂😂😂😂 Spesies sama je laki bini ni nak tumpuan je sampai buat isu cerai padahal takde ape pon..laki buat hal, bini buat konon tak suka & netizen anggap bini hero..and keep repeating sampai bila?sampai abg jamil mamposss..

Senang datok kawin la dgn sajat Tu la kwan lg dengan sajat.... Tu la,dah kesian dah dulu...bodoh n bengap tu simpan sikit utk keturunan hang nanti Rupanya kaya bukan tiket untuk bahagia selamanya Kerana mulut badan binasa.. hebat kan dato pepatah org dulu2.. berhantu.. Kifarah namanya ni harap Dato berubahlah jd org yg zuhud x perlu nk megah2 lgi tak kemana pon harta tu,mati sok bawak kain kapan je Dato.

Tggu turn ye dato, skrg netizens bz kes covid, kes artis mntak bantuan khusus, kes seniman nk saman anju, kes vivy yusuf... dato rehat dlu diam2 & stay at home. Apa lagi, menangislah keluar air mata darah dan nyanyi i just want to be happy

Saya hanya makan nasi dengan garam...paritbuntar “Jika tiada lauk, hanya makan nasi dengan garam atau roti dengan air kosong.” - Warga emas yang hidup sebatang kara, Saat Tapah Tq HM. Kita perlukan lagi byk cerita mcm ni. Baru kita sedar yg ramai org kesempitan yg amat memerlukan bantuan. manrajalawak5 Semoga dipermudahkan segala urusan pakcik dan rakyat Malaysia

Selangor batal bazar Ramadan hingga dapat kebenaran KKMPembatalan hanya akan ditarik sekiranya dapat kelulusan KKM. FMTNews Ramadhan

Polis Pahang perketat sempadan negeri fasa ke-2 PKPSekatan jalan raya bukan hanya melibatkan jalan persekutuan namun turut dilakukan di laluan tikus. FMTNews MCO Covid19 PDRM PKP

Bukan halang, hanya mahu selaras pergerakan, kata Rina Harun | The Malaysian InsightKerana pihak berkuasa memperketatkan lagi PKP yang masuk fasa kedua mulai esok.

Covid-19 ragut lagi 2 nyawa | The Malaysian InsightIni menjadikan jumlah kematian seramai 45 orang dengan 142 kes jangkitan baharu direkodkan.

China lapor lebih 1,300 kes Covid-19 tanpa simptom1,367 pesakit tanpa simptom di bawah pengawasan perubatan, dengan 130 kes baru ditambah pada hari terkahir. FMTNews Covid19 NHC