Facemask, Sop, Mco, Jailed, Covid 19

Facemask, Sop

Grass cutter jailed three weeks for not wearing face mask | New Straits Times

KOTA KINABALU: A grass cutter, who removed his face mask as he wanted to take a breath, was sentenced to three weeks' jail by the Magistrate's Court, here.

18/6/2021 9:12:00 AM

NSTnation Azawan Rajik, who removed his face mask as he wanted to take a breath, was sentenced to three weeks' jail by the Magistrate's Court, here. FaceMask SOP MCO Jailed Covid19

KOTA KINABALU: A grass cutter, who removed his face mask as he wanted to take a breath, was sentenced to three weeks' jail by the Magistrate's Court, here.

Read more: New Straits Times »

Singapore got Pfizer vaccine quicker because Temasek Holdings had a stake in BioNTech, says KJ

KUALA LUMPUR: Among the reasons why Singapore was ahead of Malaysia in procuring Covid-19 vaccines was because Temasek Holdings and other investors had invested US$250mil (RM1.06bil) into German biotech company BioNTech, says Khairy Jamaluddin.

Aku tgk komen bwh ni semua mcm xbaca je artikel ni.Dia didakwa,pastu bg alasan cun je,tp bila mahkamah tanya nk tarik diri dari mengaku salah tak? Dia ckp dia nk mengaku salah jugak.Bila dh ngaku salah jugak mmg jatuh hukum la. Kedaulatan Undang Undang Menjawabla korang nnt kt akhirat sbb double standard

3 Feb 2020. Muhammad Qasim saw that Imran Khan asks the people of Pakistan to adopt simplicity amongst crisis of petrol, utilities & food. In another dream in 2018, Qasim also saw the Army Chief of Pakistan say the same thing. f4kr0ls00d Pernah tengok movie 'Law Abiding Citizen' How you can expect the people to obey & respect the law when the body that govern & enforce the law just spit in your face?

Sedihnya jadi rakyat Malaysia ni. Tak sudah2 double standard ya Allah taktau laa apa nak cakap lagi dah Rip Malaysia anwaribrahim Bodoh betul , org susah, rakyat jelata hang Boleh penjara, org kayangan berani ke buat macam ni? Bodoh piang . Eh HELLO politician ada ramai tk pakai mask LANGSUNG ye. Ni alasan yg sgt bodoh nak sel kan org. EIi MENYIRAP LA AKU. Fikir la logik sket!!!

zack_rockstar DGHisham rafidah72 DrBeniRusani ape nie?!!!!! zunarkartunis kuasasiswa anwaribrahim MuhyiddinYassin

Actors in court over WhatsApp group chat message | New Straits TimesKUALA LUMPUR: A dispute between actors Datuk Seri Eizlan Yusof and Datuk Hans Isaac over a WhatsApp message involving Eizlan's link to a production company and a government grant has now landed in court.

Disgusting magistrate!!! _rezarazali_ kena komen sikit ni bang The court that only dare punish rakyat but to coward to punish ministers, artist and instafamous that did the same. What a double standard KEJAM! Fuh... Tak takut langsung doa org susah kena zalim..nak jugak tengok rupa yg kasi saman Can NST help with a little explanation of what is IMM13 in the article? Not everyone is well versed in immigration department term.

Fuck this country Yang saman tu bole hisap telur ismail sabri lah sial, bodoh apa rkyat2 hari demi hari mati tanpa dibunuh, pemimpin otak takde Serious lah, betul ke ni? walaupun ada pemimpin islam dalam kerajaan tapi zalim mengalahkan yahudi

High Court reinstates open verdict in Nora Anne's death, revising Coroner's decision | New Straits TimesSEREMBAN: The High Court here has returned an open verdict in the death of Franco-Irish teen Nora Anne Quoirin two years ago, revising the Coroner’s Court ruling of death by misadventure. We may never know what happened...RIP

law is law everyone has to follow, the charges must be reasonable,, for this case can remand for 4 days to be a lesson ,to. Follow the rule of law. But it apply s to all. No double std. PDRMsia kesian ye double standard begini. Saya doakan anda yang menganiaya rakyat marhaen begini, kelak diberikan balasan yang setimpal. Tidak di dunia, maka jumpa la mereka di akhirat.

anwaribrahim Mask mandate arrests or penalties are getting more and more screwed up by the day. Sending him to jail is absolutely shocking. I hope that some legal person, adun or appointed official please take up this unfortunate case. Please don't stay cozy in your seat When u sweat, the mask gets wet and its difficult to breath through a wet mask. What is wrong with this country?!!!

😢😢😢😢😢 dia potong rumput beramai2 ke macam mana sampai kena jel nie? Dua darjat, 1 warga kayangan yg satu lg untuk kuli kuli ba ni No wonder hakim peguam satu kaki dah dalam neraka. 😊 Memang serious hakim yang jatuhkan hukuman takde otak and takde belas kasihan. Ye teruskan aniaya rakyat sendiri. June 4th, and the government sentenced him with 3 weeks jail. How is Neelofa case yang terang terangan tak pakai mask at a COURT, RENTAS NEGERI TANPA SCAN MYSEJAHTERA ARE STILL NOTHING?

Man who threatened to burn family home charged in court | New Straits TimesNSTnation Faizar was alleged to have taken a lighter and threatened his 28-year-old sister that he would commit arson at a house in the Telipok placement scheme, Manggatal, on June 7 at 12.30pm. Court Trial Threats Family

Give this fella 3 weeks too Tajuddin goyang kaki je bayar RM1,500 takyah fikir kena penjara Wth 😭😭 Assalamualaikum. Nak cakap satu je dekat tukang saman tu. BODOH KE? Tutup salam. Bila dgn rakyat biasa,anda mudah gunakan kuasa & terus hukum tanpa ada budi bicara. Tapi bila anda melihat menteri2 melakukan kesalahan yg sama, anda hanya mendiamkan diri & tak gunakan kuasa yg ada. Ingat, ahkirat nti anda akan dipertanggungjawabkan.

Gila babi, kemaruk betul nak denda²kan orang ni I'm sorry but WHAT? partimudasabah SyedSaddiq DrMathen Bila pak menteri tak pakai mask betul betul, takdak mask, takdak pulak sesiapa yang nak saman 🌚 Tak pakai mati, pakai pun mati. Matilanakk rakyat Malaysia nii Firaun mesti bangga dengan kepimpinan sekarang 🥰🥰🥰

Walmart’s Flipkart, Amazon challenge India court order on antitrust probe | Malay MailNEW DELHI, June 17 — Walmart Inc’s Flipkart and Amazon.com Inc have filed legal challenges against the resumption of an antitrust investigation into their business practices, according to sources and a legal filing viewed by Reuters. The Competition Commission of India (CCI) launched an... Sekiranya Imran Khan memfokuskan hutang antarabangsa & akauntabiliti, maka harga akan naik & dia tidak akan dapat mengawalnya. Ini adalah sebahagian dari mimpi Muhammad Qasim yg dilihatnya pada April 2019. Bukankah ini adalah keadaan Pakistan kini ? Layari

Kepada org yg saman tu, mcm mana hidup kau? Puas saman org yg susah mcm ni? Apa barang jail? Potong rumput bukan tempat sesak kot. imagine how his record will be. how hard it will be for him to find a job. Brainless! Salak 1.5k jer denda & NO jail at all! DoubleStandardEnforcement! anwaribrahim Mohon saudara ambil perhatian. Kes seperti ini perlu pembelaan sewajarnya.

Poor guy was punished because lack of knowledge of the laws in the court. Could happen to any of us (⊙.⊙(◉̃_᷅◉᷅)⊙.⊙)Wh͡a͜t͡

US Supreme Court rejects Republican challenge to Obamacare law | Malay MailWASHINGTON, June 17 — The US Supreme Court today rejected a Republican bid that had been backed by former President Donald Trump’s administration to invalidate the Obamacare healthcare law, ruling that Texas and other challengers had no legal standing to file their lawsuit. The 7-2 ruling...

Tajuddin x pakai pelitup muka bt PC PDRMsia masih siasat lg ke? 😱 nooo this is madness Dasar kerajaan zalim, menzalimi orang yang susah dan teranaiya. Siap sedia lah dengan balasan dari Allah kelak. What kind of magistrate is this? 💆🏻‍♀️ Wow ! Unbelievable!! My goodness! This is among the soo many reasons many have bad prejudice with PDRM

anwaribrahim Pendapatan utama kerajaan PN adalah dari hasil saman rakyat? anwaribrahim WTF!! IrfanDzahier And the DG commented how Malaysians lack the 'sense of unity' in the fight against Covid-19. This is another bl**dy reason why people are pissed off instead. Injustices. Incoherent SOP. Lacking sense & empathy.

Jogging tak pakai mask takpe,potong rumput bukak mask kena jail haha lancau punya kerajaan HAHAHAHAHAHAHAHA negara apa ni?

Court postpones hearing for Rosmah’s bid to nullify corruption trial | The Malaysian InsightFormer PM’s wife trying to have Sri Ram disqualified as lead prosecutor.

kenapa kne refer imigresen? bukan rakyat malaysia ek? Tak masuk akal. Sedih sungguh, perkara ini berlaku di negara kita. Politician taking off face mask while talking to media, celebrities wearing face shield without face mask and sometimes they didn’t even obey the social distancing but there’s no action taken? Oh ya la, they got money. Law doesn’t apply to them lol.

Batu Dolan Namanya itumah. Heboh Batu Bergerak Sendiri di Jember yang Sempat Bikin Viral - Wanheart News RakyatDitindasPajak CabutMandatRakyat IMM13 adalah Pas lawatan sosial bagi pelarian Filipina yang memasuki Sabah tanpa dokumen perjalanan antarabangsa yang sah.. anwaribrahim anwaribrahim MuhyiddinYassin إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

anwaribrahim Lepas ni bila nak jogging ke jalan kaki kena pakai face mask anwaribrahim True story for bankruptcy cutting grass is a physical exertion like jogging, it increases the heart rate handling the vibrating machine

PM yiddin haritu x pakai mask bila nk hukum Babi system dlm negara ni. Pity him.. zack_rockstar Zaman PN ni, nk bernafas pun kne masuk jail zack_rockstar jenis org tak pernah keje teruk, di bwh matahari terik. dia boleh gunapakai kaedah yg lain, tp itula. aku bersyukur tidak diberi rezeki memegang amanah sebegini utk jatuhkn hukuman, jika tak; adakah aku akn aman apabila aku pencen, hatta aku meninggal?

Well I guess the magistrate's name is a little bit misleading. She's not that lovely after all. Undang2 tidak berperikemanusiaan. Double standard Unfair just very unfair … crowd fund for penalty not jail time pls This what happens when people give the authority unrestricted power. Wtf? Presumably he was in the open air!!!!

Korang semua memang dasar babi la tau tak Congratulations to the DPP/Police on bringing this serious matter to court using the hardworking taxpayer money & congratulations to the judge/magistrate for teaching the accused a lesson that he wont forget. Now he can look fwd to being deported since he has a criminal record.

Gila la org crik mkn kot The magistrate is crazy … Anjing laknat KerajaanGagal Mari bomoh temberang buat tilikan. 1. Mula-mula viral 2. Lepastu ada lah orang exposé; ada rumah 'besar' lah, kereta 'mahal' lah 3. Lepastu Ketua Menteri kata patut ditarik balik 4. Tapi dia takde kuasa sebenarnya. Jadi 3 minggu pun habis, orang susah pun dah keluar

Absurd decision. Ni la kerajaan yg kawan2 aku pilih Awat si tajuddin tu tak kena mcm ni? Common la hakim

Ahlil2 politaik semua bodo2 Dorang ni mana hati perut oiii Jailed for literally breathing Why? Astaghfirullah 😣 Yang keluar saman tu leh buat kerja ke yang dibuat oleh tukang kena saman tu Please this is fucked up. may you all who were involved in the sentencing get no peace in their lives. What about the person who wrote a summon WITHOUT a mask on? Please sentence him 3 weeks also!

juanajaafar I feel like crying reading this. There seems to be no more ‘budi bicara’ and mercy towards the rakyat.

WTF did I just read damn this is beyond messed up.... Selamat datang ke Wilayah Sabah Rakyat susah, boss. This is complete injustice Kamu tak tahu brapa susah bernafas kalo pakai mask sambil potong rumput. Tambah dgn cuaca panas. Semput nyawa wei.. Thn jail some fuckg menteris too. Tajudin esp. Gila Tauke2 kilang xdapat apa2 ealaupun buat kluster,ni kasi masuk penjara sbb nak nampak buat kerja ke?

syahredzan limweijiet pls get a lawyer for this man

This is too much! Masa utk crowdfund. Kalau dia keluar penjara, kita hulur bantuan BelaAzawan dideedayat Kenapalah begitu zalim, tiada timbang rasa untuk rakyat susah, Dato’ Sri IsmailSabri60 Aniaya orang yang paling lemah paling tertindas. Bala tuhan menunggu Pergi lawan penyebab utama lah. Yg kecil, yg lemah, yg papa, kita lindungi, kita bantu.

Zalimnya Whatttttt in the punk ass is this? Wah tiga minggu penjara Menangis baca berita begini. Sudah tiada lagikah keadilan dan perikemanusian di bumi Malaysia? 😭😭 I removed my mask in public toilet .. hope nobody catch me ...

What the........... Plain stupid and taking advantage of the helpless and vulnerable وطفك ايس تيس Babi main jel2 orang susah pulak sekarang Who’s going to feed and provide for his family in the next three weeks? What a cruel world out there for being poor! Hope justice prevail here. Humanity first please!

Madness Lobai yg test drive ford tu dah dakwa ke belum?..lobai yg bawak janda tu dah dakwa ke belum? Gila Memang sengaja ke ni? Pm menteri semua ko diam plak eh. paling2 pon buka tutup kertas siasatan je astu diam

gila dah dunia ni.. yg potong rumput ni patut dapat bantuan kerajaan dlm zaman susah ni.. sudahnya kena penjara.. Tu lah masalahnya orang yang kerja dalam aircond ni. Politician taking off face mask once a while when talking to media.. Where's the jail sentence? Aduiiiii....😡 anthraxxxx Emm pakai face shield dalam rancangan tv takpe pulak?

Allahu.... Justices What type of judgment is this The mask is to protect the user and generally it only should be used on crowded places!! Hv sm brains judge!! Feel very disappointed,don’t oppressed the poor helpless!!! The powerful roam freely with fine 1k Nation robber roam freely anthraxxxx Orang tengah susah, lagi dok buat susah kat orang.

Kalau sekejap bagilah chan. Gua pun nampak polis tak pakai pelitup muka.

While politicians and celebrities with repeated offence roaming around freely..sickening government KerajaanGagal No mitigation by any lawyers ? Sad 🙄😔 If alone, open space….? Is the sop violated…? Isn’t the law “crowded public places”? I bet you this guy was outside and not near anybody while cutting the grass. Where the logic in this sentence when you have obvious flouting of SOPs by politicians getting a flap on the wrist?

Adoiii serious?