Rap, Entertainment, Twitter, Kuala Lumpur, Tv, Video, Pengalaman, Viral, Tular, Hiburan, Maaf, Fauzi Nawawi, Malukan, Niat, Raja Farah

Rap, Entertainment

Fauzi Nawawi tiada niat malukan Raja Farah | Harian Metro

#rap #kualalumpur Fauzi Nawawi memohon maaf terhadap Raja Farah, suami dan keluarganya berikutan video mengenai pengalaman berlakon dengan pelakon terbabit yang tular di Twitter

20/10/2021 4:54:00 AM

rap kualalumpur Fauzi Nawawi memohon maaf terhadap Raja Farah , suami dan keluarganya berikutan video mengenai pengalaman berlakon dengan pelakon terbabit yang tular di Twitter

Kuala Lumpur : Pelakon Fauzi Nawawi memohon maaf terhadap Raja Farah , suami dan keluarganya berikutan video mengenai pengalaman berlakon dengan pelakon terbabit yang tular di Twitter .

Read more: Harian Metro »

PM: Efforts to contain Covid-19 starting to bear fruit

KUALA LUMPUR: The focus of the government to curb the spread of Covid-19 pandemic is beginning to see its benefits as a result of the cooperation of all parties as well as the implementation of effective strategies, says Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

The damage has been done. Tarnished the reputation of someone's daughter, someone's mother, someone's sister, someone's wife. Banned je la artis2 mcm ni termasuk pangarah filem. Gmckcyfgkxmfjzm Yckgugtgkvkvyxiribxjvjxgs senang je hidup . dah aibkan orang lepas tu minta maaf 🙄 samevibes Makin tua makin gatai. Wat malu bini dan anak dia jer dia seniri canang dia miang aduihhhh.

Saya dah agak benda ni sensitif masa tgk rancangan ini kalau tk mention nama pun boleh kan.... Apapun character diberi itu satu cabaran but jgn OVER to public. Appreciate to others n sensitivities person. Sampah🙄

Tiada lagi gelak tawa si puteri | Harian MetroSudah hampir lima bulan pemergian Allahyarhamah Jehan Mohamad Aliyas, 35, yang meninggal dunia akibat Covid-19.

Pelakon Hollywood pon x citer detail bab2 sex scene Benda kalau ada Syuk ni jarang lah tak melucah 😌 Alasan. Dah nk popular cepat kan.. Di Malaysia apa susah minta maaf setel masalah. Jadi lah umaat islam yg sebenar...pasti kelak akan selamat segalanya. Damage done.. Terlajak perau boleh diundur, Terlajak kata buruk padahnya.. Gantung je lesen Astro tu.

Yg penting syuk boleh pergi mampos Aku xdak masalah soal nak minta maaf atas sebar klip video yg bukan perbuatan tuan punya badan. Soalnya setiap media ada etika utk menyiar atau melaporkan sesuatu, natijahnya kemudia hari. Ini yg aku nampak betapa dahsyatnya iman org Islam 'dicarik2 hingga bersisa' kerana bicara.

Manusia takde otak cmni la Moron! Buat salah lps tu sorry..tak laku maaf u...

Tiada unsur jenayah babitkan kematian kanak-kanak jatuh hotel | Harian MetroGeorgetown Ketua Polis Daerah Timur Laut Asisten Komisioner Soffian Santong berkata, hasil bedah siasat Jabatan Forensik Hospital Pulau Pinang (HPP), Nur Airis Hafeeya Faizal meninggal dunia akibat parah selepas terjatuh daripada tempat tinggi.

To the very least, kisah la pun kau nak cerita cemana adegan tu tapi sensort la maklumat penting (cerita apa, pelakon siapa). Tapi bila tak sensort nampak sgt kau tak hormat, bayangkan kalau pelakon tu bini kau ke atau anak pompuan kau, mau pecah muka org yg cerita tu kot.. Ni satu sbb industri hiburan diklasifikasikan sbg tidak patuh shariah, bahasa mudahnya HARAM

Benda tengah shedap bang semua lupa biasa latu apa pun mohon maaf nanti ok latu Drama melayu dah jd sampah...... Sebenarnya dia nak cakap yg dia buat action tu betul2 mcm real. Nak nampak yg dia betul2 menghayati watak. Tapi dia over excited sampai tercakap mcm mana dia buat dan tersebut nama artis wanita tu..

Buat lawak tak kena situation, memalukan diri sendiri jek ko..!! Sedih la perangai tu memalukan.kalau org ckp mcmtu kat anak dia agak2 dia melenting tak?cakap tak pakai otak, memalukan diri n family sendiri Lancau buto

Sajat sudah lari ke Australia | Harian MetroKualaLumpur: Usahawan kosmetik dalam buruan, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat mengesahkan dirinya kini sudah berada di Australia. Amboi bang jat, happy la tuh dpt lari sana sini. Byk negara back up plak tuh. Kt dunia ni bole la lari bang jat... Lagi berita sampah ! Gahahahahahahah oiiii !! Memang semua masalah selesai kat Australia ke apa ni? Dari dadah sampai kerja ladang anggur😂

Tiada niat? Mmg la tiada niat sbb u guys dah normalise RAPE JOKE as a joke only. Rape joke is not a sexual harassment in your understanding. Cite psl seronok scene rogol…gilaaaa Allah will help Pakistan by his mercy with powerful Black Jet Fighters, that will help conquer India in the Ghazwa-e-Hind and will later help in reclaiming lost Muslim countries. What are these black jet fighters? The black flags of Khurasan? Learn more at

Syuk saya rasa dalang.. suka sangat dia bab² cerita mcm tu.. pelawak sampah.. lepas tu MLM acah² tobat.. Boleh nak komen.. tp jaga la bahasa..komen sampai menghina.. lagi hina drpd org yg dikomen. Sebab dia buat salah dan dimaafkan oleh raja farah..setel.. dengan Tuhan apatah lagi. Tp korang hina² dia.. tu esok korang mintak maaf la sok kat akhirat sana ngan fauzi.

Shuk bodoh dengan khir rahman tu bila nk issue statement jugak? Mulut masing2 lancang Dia buat silap dlm keadaan dia leka.. dia excited.. tp lastly dia sedar dia silap. Dia mintak maaf sbb mmg tak ada niat nak malukan org. Dia anggap live tu mcm sembang kawan².. seronok.. ermmm.. tapi takpelah. Yg komen sebenarnya yang lebih². Lagi teruk perkataan dan bahasa.

Ni bukti kau takda otak la Fauzi Orang yang Tanya soalan tu x rasa nak minta maaf ke Ni la bangang namanya. Terlajak perahu boleh diundur; Terlajak mengaku benda tak senonoh, tiada gunanya. Nasib baik la ko dah kahwin. Eh kejap, silap. Nasib tak baik la ko dah kahwin.

Harian Metro 19 Oktober 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.my-------------------------------------------------------------------------HMETRO...

Jantan kotey kecik macam ni biasa lah. Gebang dia babi pun boleh geleng kepala. I wonder how fauzinawawi would feel if the same group of men talk the same thing on his wife lisdawati and his daughter on astro tv will he laughs also? What a moron sedap borak kan? seronok ? Siap mention nama artis wanita tu sekali... Tak fikir ke apa yang dia cakap tu akan memalukan artis wanita tu dan keluarga dia sendiri? 😓

Tu la..lain kali..fikir dulu sebelum ckp..ni tak..bila dah masuk tv pastu live..punya excited sampai lupa adab dan etika yg perlu dijaga..apa yg berlaku ni..ambil iktibar..bukan xleh bercerita..tp kena la jga air muka org..ni main cerita ja..anggap semua benda gurauan.. kan dah kena. benda sensitif dibuat main2

Tiada niat konon..bergelak sakan..cakap x de lapik2..memalukan! kau, Syuk, Khir Rahman mmg golongan yg letak maruah perempuan di kaki..kau minta maaf sebab dah viral, kalau x mmg x de nya ko nak minta maaf Jijik la ......

Harian Metro 20 Oktober 2021Dapatkan di kedai atau baca edisi e-Paper di https://subscription.nstp.com.myHMETRO METROTV▪️ Berita terkini di http://www.hmetro.com.my▪️ Telegram https:/...

Man City bergaya belasah Brugge | Harian Metrobruges bolatime Riyad Mahrez menjaringkan dua gol ketika Manchester City mempamerkan antara aksi terbaik mereka di Liga Juara-Juara dengan membelasah Club Brugge 5-1 hari ini sekali gus mengekalkan status selaku antara pencabar utama trofi Eropah itu.