Rap

Rap

'Bukan saya' - Zed Zaidi

“YANG saya tahu, itu bukan saya”.

31/3/2020 3:49:00 PM

rap “Dalam masa sekarang, apa saja yang kita cakap, orang takkan dengar. Kalau saya cakap itu bukan saya pun, orang takkan percaya.'

“YANG saya tahu, itu bukan saya”.

Zed ketika dihubungi berkata, dia sudah bersiap sedia untuk berdepan situasi begini lebih-lebih lagi apabila namanya dan Seniman dikecam hebat selepas menyenaraikan beberapa cadangan untuk Bantuan Covid-19 Penggiat Seni 2020 dikeluarkan, baru-baru ini.

Dua lagi menteri letak jawatan? Minister moots anti-hopping law to end debate on political coup Meeting with Dr M not official, Harapan still strong - Saifuddin Nasution

“Mereka boleh buat apa saja kerana mereka adalah penggodam atau ‘hackers’. Saya sudah bersiap sedia sejak sekian lama dan saya anggap ini sebagai cabaran dalam perjuangan saya untuk industri dan anak seni,” katanya kepada Harian Metro.Menurutnya, jika dia berkeras meyakinkan bahawa individu dalam gambar itu bukanlah dirinya, netizen tidak akan percaya lebih-lebih lagi dalam tempoh krisis hebat antara netizen dengan artis yang berlaku sekarang.

“Dalam masa sekarang, apa saja yang kita cakap, orang takkan dengar. Kalau saya cakap itu bukan saya pun, orang takkan percaya.“Pada saya, ini bukan perkara baru kerana sejak awal pembabitan saya dalam industri hiburan, sudah ramai orang yang mengecam bahkan ada yang mengugut.

“Itu semua adalah untuk kita menambahbaik diri kita. Kalau semua orang terlalu memuji, itu sudah membodek,” katanya.Gambar itu mula tular sejak pagi tadi dan mula diperkatakan mengenai individu yang mirip dengan Zed dari segi wajah dan bentuk tubuh.Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 31 Mac 2020 @ 8:41 PM

Read more: Harian Metro »

Xcakap pun org xpercaya dah🤣🤣🤣🤣 Ok bkn dia..mse dia buat ig live ngan anne,emelda pn bkn drng..kahkah Genk dia laknatullah netizen weh...pstu buat repot polis ,,konon ada yg tertekan smpai mnangis .siyes laaa 🤣🤣🤣🤣 Pada saya, sebagai org kuat mana-mana persatuan, kena pandai cari jalan untuk cari dana atau sumber kewangan utk bantu ahli-ahli di bawahnya. Bila dah byk dana, senanglah nk bg bantuan kpd ahli yg memerlukan. Kalau rasa tak layak, lbh baik bg org lain.

3rd mind class punya org ni! Puuiihh! Brainless Buduh zad zaidi.. tiada otak.. Dah Kena hentam mana nak mengaku,hangguk dia.. X perlu cakap. Tak penting! Dia ni patut letak jawatan. Sbb memecahbelahkan artis! X boleh terima teguran yg sah2 betul.. x tahu buat duit, dan asyik meminta.... ZedZaidi KakOgy IfaRadziah DidieAlias AmyzaAznan Azrul EmeldaRosmila

aku baru je buang sampah kat luar tadi tapi masih ada bau sampah lagi, rupanya dlm telefon ni... Apa daaa siap buat senarai apa yg patut di beri bantuan pada golongan artis..semua rakyat sama lah xde yg dipinggirkan..kalau rase layak dapat isi lah borang.hmmm Aku gelak sorang2 tgk Wikipedia pasal mamat nie 🤣🤣🤣🤣

knape x mintak kat mustapha kamal company dia megah holding.. tender puluh2 juta.. mintak bukan2.. knapa x mintak skali parking khas di mana2 mcm OKU parking.. serabutt laa.. Mcm mna dia boleh jadi presiden ek?, X paham aku In character lg ke ni Bukan saya..... Hantu Sudahlah x pyh nk berdolak dalih kami ni yg dihina IQ rendah, dicucuk hidung x akn prcaya klau bnde x de bukti klau x de warga-warga netizen ni artis malaysia nk up dlm industri and lgi satu yg byr wayang NETIZEN ok.

Mcm x kenal sape tu zed zaidi Buat orang gelak kan ko jela. Next... 🙄 Yg patut minta macam2 ialah orang miskin dan mereka di barisan hadapan melawan virus covid 19,tapi mereka x suarakan sbb mereka ni BERMARUAH & ADA RASA MALU Man sa ooo Sampah! Sape nk percaye you kawan... Macam mana dia boleh jadi president eh? Berlakon pun kayu. 😩

poooddaahhh..tak boleh pkai punya org! Lu suka bt cerita SAMPAH lh bro.... K Kau ingat kau ya susah ramai lagi org susah kat luar sana. Biar x hensem asal kan x meminta2.. Contohi lah artis ni ye cik artis2 yg meminta2 di luar sana Booo Hancinggg ... Eh peliknya statement. Tak mention pasal graphic designer tukar or edit gambar, tapi hackers?

Jap gambar apa ni yang aku tahu tadi yang viral nya gambar syed saddiq je Ye ye je kamu... Hahahaha.. Sapa nk percaya kat hang benak oii! Kau attitude ... Bercakap pn xclear mcm lidah pendek..pundek pya org ni..mcm2 claim belajar lh hidup susah skit haha sabo,baca dulu artikel tu.hehe korang ni,gelojoh.kan dah tak tau ada yg tak senonoh dalam artikel tu

Ko tu pun rakyat kan,yang nak bantuan khas bagai tu buat menatang ape?ko ke yang duk rawat pesakit kat hospital? Memalukan artis2 yg lain yg lebih bijak dan tahu berfikir... Seniman patut ambil org yg mcm Datuk Yusuf Haslam jadi presiden. Orang yg tahu mcm mana nak buat duit.. bukan asyik meminta je mcm geng2 telegram Zed Zaidi ni!! Fakoff!!

Kau ni mabok ketum ni.. Sdh2 la brdrama tu. Menyampah aku tgk acah2 inesen! Lu sapa? jangan sampai netizen nyanyi ramai2 zed.'hanya dengan lagu...ku dendangkan untukmuuu...'menangis tak berlagu nanti kang. Minta bukan-bukan, memang kena maki lah stanby.... Bukan sekarang. Dulu pun aku tak caya Thats why la kau kena diam

ni masih mode berlakon ke? xpe layan animal planet je Mmg ! Kami dah tkkn termakan dgn kata2 artis sampah lagi .. Kami lebih rela tgk discovery channel dari tgk korg artis2 sendu sampah dlm group tu semua berlakon lagi .. Apa kau cuba sampaikan ni barua 🤣 Ape lagi ni... Dr berlakon crita gila2 pengantin remaja.. sama ja dgn watak dlm crita tu.. hhahaha

Ailkk... dia ni lagi... Ko tak cakap pun aku dah mula xpercaya Diam lah trashh. Pfttttttt 😂😂😂😂 Saya bukan zed..saya zaidi...🤣 start la kaka mabok yaaaaa...nyak yak meh...apooooo

'Itu hanya cadangan awal Seniman' - Zed Zaidi | Harian MetroPRESIDEN Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) Rozaidi Jamil atau Zed Zaidi menjelaskan, berlaku salah faham terhadap cadangan Bantuan Khas Covid-19 Penggiat Seni Malaysia (COVIDSENI-2020) yang dibentangkan mereka kepada kerajaan sehingga menimbulkan pertikaian pada kalangan banyak pihak. kapla buto Tq, next? Bingaiii pya orang.!!!

'Bukan hantu lah...'chukai “Masih ramai orang terutama remaja yang keluar malam dan tidak patuh arahan, (jadi) saya mengambil pendekatan memuat naik gambar itu di Facebook (FB),” kata Muhammad Urabil Alias, 38, dari Chukai. Ramai takut hantu dari pihak berkuasa..🤭 Adoi buat pe ko bgtau pasni diorg kuar balek,sesenyap dahlah ko ni pon

Bukan semua 'wajib' ambilKualaLumpur Menurutnya, mereka yang mempunyai jaminan kerja seperti penjawat awam seharusnya meneruskan komitmen bulanan mereka seperti biasa. Kau ingat masa zaman PH kami dapat la simpan 12k tu?bongok Guard yg kerja di hospital² kerajaan dan berada dibarisan hadapan berisiko tinggi juga Aku keje gomen jadi aku kesian yang tak dapat gaji semasa PKP, syukur Alhamdullilah, 🤲

Bukan wang PPBM-Syed Saddiqpetalingjaya AHLI Parlimen Muar, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman menegaskan bahawa wang tunai RM250,000 yang hilang di kediamannya di Petaling Jaya, kelmarin, bukan wang Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM). Kepala butoh hang la !!!! Byk duit simpan dlm rumah.. bahaya.. Jeng jeng jeng, abis tu dia apa? Duit ambik tang mana?

'Itu hanya cadangan awal Seniman' - Zed Zaidi | Harian MetroPRESIDEN Persatuan Seniman Malaysia (Seniman) Rozaidi Jamil atau Zed Zaidi menjelaskan, berlaku salah faham terhadap cadangan Bantuan Khas Covid-19 Penggiat Seni Malaysia (COVIDSENI-2020) yang dibentangkan mereka kepada kerajaan sehingga menimbulkan pertikaian pada kalangan banyak pihak. kapla buto Tq, next? Bingaiii pya orang.!!!

Polis Pahang perketat sempadan negeri fasa ke-2 PKPSekatan jalan raya bukan hanya melibatkan jalan persekutuan namun turut dilakukan di laluan tikus. FMTNews MCO Covid19 PDRM PKP