Bertumbuk gara-gara tidak tahan dengar bunyi rakan mengunyah makanan - Utusan Digital

memang geram dengar orang makan berbunyi ni

30/7/2021 5:30:00 PM

memang geram dengar orang makan berbunyi ni

Bertumbuk gara-gara tidak tahan dengar bunyi rakan mengunyah makanan

Tabiat itu menyebabkan dua rakan serumah bergaduh sehingga bertumbuk.Kejadian tersebut berlaku di Burgess Hill di West Sussex dan polis dikerah ke lokasi bagi meredakan pergaduhan yang berlaku.Perkara itu didedahkan oleh anggota polis, Darren Taylor menerusi Twitter.

Whisky controversy: Misuse of name cannot be allowed to confuse Muslims, says Hadi MIC Youth, Putera, Puteri chief posts won uncontested FVS corruption trial: Zahid just following Najib’s orders, court told

“Dua rakan serumah dilaporkan bergaduh antara satu sama lain kerana seorang daripada mereka mengunyah makanan sehingga mengeluarkan bunyi yang kuat.“Polis terpaksa dikejarkan ke lokasi kejadian bagi menyuraikan pergaduhan dan kedua-duanya mengemukakan dakwaan berkaitan mengunyah makanan,” tulis Taylor.

Sindrom sensitif bunyi selektif atau misophonia menyebabkan penghidapnya berdepan dengan tindak balas emosi terhadap beberapa jenis bunyi. Read more: Utusan Online »

Dirty factories: Two Penang food manufacturers shut down for two weeks

BUTTERWORTH: A tofu factory and a shrimp paste manufacturer have been ordered to close down for two weeks due to unhygienic conditions at their factories.

CTOS Digital peroleh kepentingan RAM Holdings - Utusan DigitalCTOS Digital peroleh kepentingan RAM Holdings

Rasuah sama haram makan babi - Utusan DigitalRasuah sama haram makan babi dalam Islam perspektif sptnya rasuah jauh lebih berdosa, daripada makan babi. belajar makan tempe 'halal' , jika tidak terbeli lagi daging sapi,kambing.

Doktor kontrak tunjuk perasaan kali kedua jika tidak selesai sebelum Belanjawan 2022 - Utusan DigitalMemberi masa kepada kerajaan untuk tampil dengan perancangan berhubung pelantikan mereka secara tetap. come on malaysian stand up against this shit those corrupted politicians playing around with the Nation underneath of the covidiot19 drama..fake reported cases of covidiot so they can put you under political lockdown .they destroyed the economy n increasing the commit suicide. Sabar2 la doktor2 ni. Time skrg 17 000 kes sehari. Point taken. Tak reti jugak berhenti je la beribu lagi budak baru nak tempat kat hospital.

Kenapa tidak lawan virus dengan doa? - Utusan DigitalKenapa tidak lawan virus dengan doa? Vaksin pun penting. Doa pun penting.

Vaksinasi sahaja tidak cukup sekat Covid-19 - PM Australia - Utusan DigitalVaksinasi sahaja tidak cukup sekat Covid-19 - PM Australia

Graduan rugi RM138,990, ditipu tawaran kerja sambilan di Facebook - Utusan DigitalMenggunakan wang Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) milik Allahyarham bapa tirinya.