Berdosa, berdosa, berdosa... | Harian Metro

#KualaLumpur 'Mana-mana yang kecam aku tu, berdosa, berdosa, berdosa,' demikian kata-kata seorang lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT).

1/12/2021 7:18:00 PM

KualaLumpur 'Mana-mana yang kecam aku tu, berdosa, berdosa, berdosa,' demikian kata-kata seorang lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT).

Kuala Lumpur: 'Mana-mana yang kecam aku tu, berdosa, berdosa, berdosa,' demikian kata-kata seorang lelaki dipercayai peminat Johor Darul Ta'zim (JDT).

Read more: Harian Metro »

Covid-19: 245 Omicron cases detected so far, 157 among umrah returnees, says Khairy

PETALING JAYA: Malaysia has detected 245 cases of the Covid-19 Omicron variant in the country so far, says Khairy Jamaluddin.

Bogel lah bodoh! Jangan cakap banyak! Penipu Tu la lain kali nk becakap tu pikir panjang..skang kan dh malu.. aje bangang Jgn kecam..dah memang dah riak n bodoh Sapa yg kecam. Kita cuma tuntut kotakan janji saja. Itu bukan kecam. Kalau kami kata 'Mak kau ijo' baru lah boleh disifatkan sebagai kecam. Hahahah

bernazar mcm tu pun berdosa brader Mamat poyo vavi jilake pegi mampos lg baik .. sembang kari bongkak Mamat ni dh lama sgt kuarantin kendiri. Bg dia bertenang... C19 menyerlahkan kepelbagaian manusia. Kan? Pandai kau ckp pasal dosa eehh mana jnji manismuu Budak biol ni....

Takut la tu DAH SIHAT TU....TUNAIKAN LAH. JANGAN SEMBANG LEBIH SANGAT!!! Cakap besar, Tin Kosong. Sekurang2nya anda telah terkenal seantero Malaysia.. tak payahlah hang lapor berita bodoh macam ni Cibai la lu mat,buat malu johor jelah lu ni..lu ni bdk agas belah mana ni? Ayat nk bogel2 pasal bola ni ayat bdk sekolah je yg guna..lu ni dahi dah luas,rambut dah byk ggur pun prangai mcm bdk2..ke lu ni mmg masa lahir kepala lu kena sedut dgn vaccum!!pstu jd Bingai cmni?!

f4kr0ls00d Cepat lari bogel.klau terserempak aq huloq ayaq paip Harap JDT boleh bagi season pass percuma kpd mamat ni.JDT kena bangga ada fan camni Tak sangka fans JDT lagu nie . Hmm Sentap level gaban nih. :-)

janji tetap janji, u tak tunaikan u munafik, dah cepat bogel, kamera dah ready ni 🤗 Dia ni mmg pandai menyakitkan hati rakyat 🤣🤣 statement semua menyakitkan hati berdosa tak berdosa...bila nak bogel? simpan sja la bodo tue utk ari tua.. jan d kasi ketara.. nope Dah malu nak sembang lebih xpayah lah der 🤭

Tunjuk ic hang asai mana,silap2 dok negeri lain tapi buat busuk negeri Johor... Xpasal2 dpt view ..😀 Kita tunggu lagi video abang tu. Cepat sikit Habis tu kalau jenis manusia Mungkir Janjy tu kira mcmana pulak? Musafir? Mustakmal Mutawwasitah? (Maaf cakaplah ye 🙂) Disana rancak disini rancak mana2 rancak BERDOSAHHHH 😂

Biarlah dia, kita pun x sanggup nk tengok dia bugil kan? 😂 Koyak 😂🤣😂🤣😂🤣🤣 f4kr0ls00d Bukan nak minta maaf, buat konflik baru lagi ada la Berdosa pala otak kau berjambul. Kau yg cari dosa tu. Padan muka 🤣🤣🤣 Nasib baik jauh jer kalau tak memang kena luku dahi mamat nieee .. Seorang lagi lejen dari tanah selatan telah dilahirkan

Kadang x paham ...da tua2 pon perangai mcm budak2... Mamat ni amat sesuai dicalonkan utk Anugerah Poyo Pekat Tahun 2021. Hang sendiri cari pasai , Bingai.. Hahhahhahah. Org kecam, kau kata berdosa. And kau macam org bodoh kata nak bogel tak berdosa? That's why org slalu kata minat saja cukup. Tak payah fanatik giler smpi bodo mcm ni. Next time guna otak sblm nak klur apa2 statement. At tis moment, diam lg bgs. Nanti lama2 org lupa lar tu.

Ko perlu tunaikan janji vavi.. ckp org pulak berdosa..haramjadah tol ko nie... Nazar wajib ditunaikan kalau tak abis la ko kena sumpahan..Kompom bebird tumbuh kat dahi. Poyo Mana yg janji x ditepati berdosa2 😂 Moga Allah swt jauhi kita dari perbuatan keji dan mungkar istiqamah Banyak minum tebu pahit ni

ini lah org panggil..sape suroh biol.. berdosa jika tidak tunai janji Janji tidak ditepati mat Mcm ni pn jd bahan berita. Sama je dungu Burung kecik kot. Itu sebab tak jadi nude.

Bwk sial jer tinted yg die pasang kt rumah org. Bdosa... bdosa... bdosa... punai Cibai la lu mat..sembang babi terbang...lain kali jgn nk janji hanjing pastu nk kata org berdosa bagai...buat malu ke orang ckp tp otak kt kerandut telor ko sendri la mat. Ehh diam laa semak betoi. Hg yg bodo pi cakap mcm tuu mak ang weh. Bapak ang punya pusat la

Rakyat sumpah budak itu cilakak la😊 Jdt jaguh dalam tempatan ye berdosa tetapi klau kl city kalah dia mesti angkuh punya sebab dah kalah pun play victim lg....🤭🤭🤭🤭🤭