Allah Maha Pengampun, Maha Mengasihani - Utusan Digital

Allah Maha Pengampun, Maha Mengasihani

17/9/2021 1:30:00 AM

Assalamualaikum...Jumaat penghulu segala hari...Semoga hari ini membawa seribu satu kebahagiaan kepada kita sekeluarga...

Allah Maha Pengampun, Maha Mengasihani

Read more: Utusan Online »

Innovation Awards 2021

Ayash Affan 'hadiah Allah' buat Shuib, anak-anak di hari jadi Siti Sarah semalam | Harian MetroKuala Lumpur: Pelakon dan pelawak, Shuib Sepahtu, 37, bersyukur dipermudahkan segala urusannya dalam penjagaan anak bongsu, Ayash Affan yang sudah tiga hari dibawa pulang ke rumah.

Ramai jururawat `lari' ke luar negara - Utusan DigitalRamai jururawat `lari’ ke luar negara Gaji yg sedap dlm Malaysia ni bila jadi Menteri shj, org lain akan lari bila ada peluang Gaji 3 kali ganda di luar negara. Kerja 5 tahun di luar negara umpama kerja 15 tahun dalam negara. Terus kerja 10 tahun di luar negara dah boleh bersara dan kembali ke tanah air. Pandangan yg kurang tepat. Jururawat kita tidak fasih berbahasa Inggeris & bilangan nya kecil. Kalau mereka yg kelayakan tinggi itu mungkin; berhijrah, bersekolah & menetap di negara itu.

Gol Ronaldo gagal halang United tumbang - Utusan DigitalLayangan kad merah terhadp Aaron Wan-Bissaka merubah momentum Manchester United yang akhirnya dikejutkan 2-1 oleh kelab kerdil Switzerland, Young Boys. Kelab kerdil?juara liga tu bro

Keputusan Liga Juara-Juara - Utusan DigitalKeputusan Liga Juara-Juara

Kerajaan setuju moratorium pinjaman tanpa faedah terakru - Utusan DigitalKerajaan setuju moratorium pinjaman tanpa faedah terakru Hmm yeye la tu, confirm utk golongan bersasar pastu bila golongan bersasar ni nak mohon kena call sini lah kena call sana lah pastu nak kena email hantar kat sini hantar kat sana last² ada imbuhan faedah🗿 Kan elok kalau dilaksanakan dari dulu lagi

‘Tengkorak’ diburu curi rokok berjenama - Utusan DigitalTidak mustahil rompakan ini melibatkan lebih daripada seorang pelaku.