گزارش عملکرد نمایندگان استان هرمزگان در ۱۰۰ روز اول مجلس یازدهم

29/08/1399 01:10 ق.ظ

نمایندگان ناطق استان_هرمزگان در فرصت نطق خود، یکپارچه به طرح انتقادها علیه دولت «حسن روحانی» پرداخته و رییس جمهور ایران را مشکل اول و آخر فقر و فلاکت کشور معرفی کرده‌اند. مجلس

نمایندگان ناطق استان هرمزگان در فرصت نطق خود، بیشتر به دو چالش مهم استان، یعنی فقر و حاشیه‌نشینی پرداخته و توجه کمتری به دیگر چالش‌های استان، هم‌چون بلایای طبیعی، امنیت و آسیب‌های اجتماعی نشان داده‌اند.

دغدغه عمده نمایندگان ناطق استان هرمزگان در ۱۰۰ روز اول مجلس یازدهم را این‌گونه می‌توان لیست کرد:ناتوانی دولت در مقابله با گرانی در بازار مسکن، ارز، خودرو و سکهکاستی‌های زیرساخت‌های درمانی استان برای مقابله با کروناترجیح دادن فرصت‌های داخلی بر خارجی در سیاست گذاری‌هاوعده‌های نافرجام اقتصادی به مردممحکومیت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» در اهانت به پیامبر اسلامعمده‌ترین مطالبی که نمایندگان ناطق استان‌ هرمزگان در صحن علنی مجلس مطرح کرده‌اند، به این شرح هستند:

از نظر میزان بی‌کاری، کشور رکورد دار شده است. قیمت کالاهای عمومی و ارزاق مردم به صورت روزانه افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول ملی به عنوان هویت ملی کاهش داشته است. همه این موارد به دلیل بی‌انگیزه بودن آقای روحانی و برخی همکاران وی است.

نمی‌دانم‌ آیا از توهین‌های منطقه آزاد قشم که در حق مردم این جزیره حساس و استراتژیک روا داشته‌اند، مطلع هستید؟ آیا از سرخوردگی جوانان استان هرمزگان از فرط بی‌کاری اطلاع دارید؟ تمامی این آشفتگی‌ها ناشی از سوء مدیریت‌های رییس جمهوری و همکاران وی است. headtopics.com

ادامه مطلب:
iranwire »

گزارش عملکرد نمایندگان استان همدان در ۱۰۰ روز اول مجلس یازدهم

گزارش عملکرد نمایندگان استان لرستان در ۱۰۰ روز اول مجلس یازدهم

حداقل ۲۳۳ اعدام در سال کرونا؛ گزارش مامور ویژه سازمان ملل از عملکرد جمهوری اسلامی

نمایندگان بر سر رای دادن به لایحه بودجه یا گزارش تلفیق ابهام داشتندتهران-ایرنا-نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی پس از رد کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ کل کشور که در قالب مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه به صحن علنی مجلس ارایه شده بود، علت این تصمیم را «ابهام» عده ای از نمایندگان در زمینه رای دادن عنوان کرد.

گزارش معاون اول رئیس جمهور از سفر به استان سیستان و بلوچستان ارائه شددر جلسه هیات دولت به ریاست دکتر روحانی؛ گزارش معاون اول رئیس‌جمهوری از سفر به سیستان و بلوچستان ارائه شد تصمیمات تازه برای رفع مشکلات و توسعه سیستان و بلوچستان اصلاح آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های نوپا تصویب اساسنامه نمونه صندوق‌های پژوهش و فناوری اولا خنگ بازی درنیارید امار کرونا کمتر با عادی سازی دوباره بیشترش نکنید کرونا تموم نشده که هنوز هست و ماهم دست خالی بدون واکسنیم دوما میدونیم همه عادی سازیاتون برا بهمن و 22بهمنه و از اول اسفند باز امار بیشتر میشه که این کار اسمش خیانته یکم ادم بشید دوما ملاحظه کردم که دولت و وزرا و ریسشون فاقد مغز هستند عقل و شعور ندارید لذا فقط بخاطر مردم ایران تصمیم گرفتم راهکارهایی بدم و برای ایران شما هم عمل کنید شما خنگتر از اونی هستید که مشکلات و کمتر کنید چرا که تا امروز نتونستین بنابر این از این به بعد به دستورات من عمل کنید

بلایای طبیعی

این چالش‌ها، زندگی را برای مردم استان دشوار کرده و بر مشقت‌های آن‌ها افزوده‌اند.نماینده استان هرمزگان، چهار نماینده (یک نماینده دو بار)

طی چهار پنج ماه گذشته فرصت نطق در صحن علنی مجلس را یافته‌اند. نمایندگان ناطق استان هرمزگان در فرصت نطق خود، یکپارچه به طرح انتقادها علیه دولت «حسن روحانی» پرداخته و رییس جمهوریی ایران را مشکل اول و آخر فقر و فلاکت کشور معرفی کرده‌اند.

نمایندگان ناطق استان هرمزگان در فرصت نطق خود، بیشتر به دو چالش مهم استان، یعنی فقر و حاشیه‌نشینی پرداخته و توجه کمتری به دیگر چالش‌های استان، هم‌چون بلایای طبیعی، امنیت و آسیب‌های اجتماعی نشان داده‌اند.دغدغه عمده نمایندگان ناطق استان هرمزگان در ۱۰۰ روز اول مجلس یازدهم را این‌گونه می‌توان لیست کرد:ناتوانی دولت در مقابله با گرانی در بازار مسکن، ارز، خودرو و سکهکاستی‌های زیرساخت‌های درمانی استان برای مقابله با کروناترجیح دادن فرصت‌های داخلی بر خارجی در سیاست گذاری‌هاوعده‌های نافرجام اقتصادی به مردممحکومیت نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» در اهانت به پیامبر اسلامعمده‌ترین مطالبی که نمایندگان ناطق استان‌ هرمزگان در صحن علنی مجلس مطرح کرده‌اند، به این شرح هستند:

نطق «احمد مرادی»، نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی،حاجی‌آباد و خمیر در نشست علنی روز یک‌شنبهتیر ۱۳۹۹:

مجلس هیچ امیدی به دولت آقای روحانی ندارد. متاسفانه رییس جمهوری کشور را طی این چند سال رها کرده است. در این دولت مردم روز به روز فقیرتر و سفره آن‌ها کوچک‌تر می‌شود. دولت نتوانسته است قیمت ارز و سکه را کنترل کند و نه بازار مسکن را سامان دهد. نتوانست قیمت و کیفیت خودرو را کنترل کند.

از نظر میزان بی‌کاری، کشور رکورد دار شده است. قیمت کالاهای عمومی و ارزاق مردم به صورت روزانه افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول ملی به عنوان هویت ملی کاهش داشته است. همه این موارد به دلیل بی‌انگیزه بودن آقای روحانی و برخی همکاران وی است.

امروز تمام استان‌های کشور از نحوه مدیریتی رییس جمهوری شکوه دارند. در استان هرمزگان بیشترین بی‌حرمتی را از سوی دولت آقای روحانی شاهد بوده‌ایم. مردم این استان پالایشگاه، صنایع و مناطق آزاد دارند اما اشتغال و اقتصاد، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و راه مناسب ندارند. دریا دارند اما از صید و صیادی خبری نیست؛ اسکله و بنادر دارند اما تجار و ملوان آن خسته و ناامید از بی‌عدالتی و بی‌توجهی دولت هستند.

در زمینه شیوع ویروس کرونا در استان هرمزگان شاهد وضعیت فوق قرمز و بحرانی هستیم. مسبب اصلی از بین رفتن جان مردم در استان هرمزگان، شخص رییس جمهوری است. زیرا بی‌دلیل وضعیت استان را سفید اعلام و حساسیت‌ها را کاهش دادید و حاضر نشدید استان‌هایی مانند هرمزگان خود تصمیم‌گیر باشند. تلاش کردید هر مشکلی را با خنده پاسخ دهید.

نمی‌دانم‌ آیا از توهین‌های منطقه آزاد قشم که در حق مردم این جزیره حساس و استراتژیک روا داشته‌اند، مطلع هستید؟ آیا از سرخوردگی جوانان استان هرمزگان از فرط بی‌کاری اطلاع دارید؟ تمامی این آشفتگی‌ها ناشی از سوء مدیریت‌های رییس جمهوری و همکاران وی است.

حداقل انتظار این است که برای نجات جان مردم، اعتبارات در حوزه بهداشت و درمان آزاد شود. باید اجازه داده شود پرستاران و کادر پزشکی، بهداشتی و درمانی به حقوق خود دست پیدا کنند تا این عزیزان که مدافعان سلامت هستند، بتوانند برای درمان مردم و بیمارانی که مراجعه می‌کنند، اقداماتی داشته باشند.

نطق منصور آرامی نماینده بندرعباس، قشم و ابوموسی در نشست علنی روز یکشنبهشهریور ۱۳۹۹:

اصل مناطق آزاد امری پسندیده و کارشناسی شده است لیکن وقتی نظارت دقیق و ساختار مناسبی برای آن در نظر گرفته نشده یا در اجرا به درستی قوانین و مقررات آن اجرا نگردد، جز این که موجب سردرگمی، نگرانی و مشکل مردم ساکن در مناطق آزاد گردد، نتیجه دیگری نخواهد داشت. مناطق آزاد برای ایجاد اشتغال، پیشرفت همه جانبه، توسعه متوازن و عدالت مطابق با اصل ۴۸۳ قانون اساسی ایجاد شده و جز این، موضوع دیگری به عنوان هدف گذاری در تشکیل آن نبوده است.

در منطقه آزاد قشم به دلیل خودمحوری و بی‌توجهی به مسایل اساسی مردم، مشکلاتی را برای اهالی زحمت‌کش قشم یا مسافرانی که به آن جزیره زیبا مسافرت می‌کنند، فراهم نموده است. این منطقه آزاد تکلیف مدیریت و بنادر کوچک «پهل» و «لافت» که روزانه صدها خودرو از این محل به قشم وارد یا خارج می‌گردند را روشن نماید. هفته قبل یک دستگاه خودرو به درون آب سقوط کرد و ممکن بود جان مسافران آن نیز گرفته شود. چند سال است ایمنی و استانداردسازی این دو بندر مهم رها شده است. اختلاف بین منطقه آزاد، استانداری، سازمان بنادر و دریانوردی موجب شده است مردم خون‌گرم پهل با مشکل مواجه باشند. هم‌چنین بلاتکلیفی ساخت پل هزارو ۸۰۰ متری بین پل و لافت نیز از جمله موارد مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

ناهماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی، از جمله جهاد کشاورزی منطقه آزاد، میراث فرهنگی و...است سرمایه‌گذاران پرورش میگو تکلیف خود را به درستی ندانند و در نهایت کار را نیمه تمام رها کرده‌اند.

در سالی که ما با مشکل اقتصادی و معیشتی روبه‌رو هستیم، بی‌توجهی به سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال جای سوال دارد. انتظار می‌رود دبیرخانه مناطق آزاد و وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص سریع‌تر تصمیم‌گیری کنند.

مدیریت مناطق آزاد کشور رها شده است. مدت‌ها است تعداد زیادی شناور پر از کالا در بندر بهمن قشم استقرار دارند و هم‌چنان بلاتکلیف هستند و هیچ کس نیز پاسخ‌گو نیست. در هر صورت تمام این موارد نشان از ناهماهنگی، بی‌برنامگی و کم توجهی به مساله‌های اقتصادی و معیشتی مردم است. مسوولان باید کوچک‌ترین کوتاهی در این امر نداشته باشند. یقینا هر یک از این مساله‌ها می‌توانند بخشی از اقتصاد محلی و ملی را کم‌رونق کنند.

بیش از هفت ماه است که از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد. مسوولان وزارت آموزش و پرورش اقداماتی را انجام داده‌اند لیکن بسیار تاسف‌آور است که در یک تصمیم ناگهانی اعلام می‌کنند از روز ۱۵ شهریور تمامی مدارس در مناطق قرمز، زرد و سفید به طور کامل بازگشایی شده‌اند.

از مسوولان محترم می پرسیم آیا می‌دانید در بسیاری از نقاط کشور، از جمله استان هرمزگان روستاهای محروم و بدون امکانات این استان هیچ زیرساخت مناسبی جهت فاصله گذاری فیزیکی و تدریس مجازی وجود ندارد و همه والدین در یک بلاتکلیفی عجیبی به سر می‌برند؟ جالب این است که مدیران، معلمان و کارکنان آموزش و پرورش نیز خود توجیه نیستند و نشان می‌دهد تصمیمی از سر عجله و شتاب‌زدگی اتخاذ شده است. سوال وقتی جدی‌تر می‌شود که رییس جمهوری محترم در مجلس شورای اسلامی به دلیل امکان ابتلا به کرونا حضور پیدا نمی‌کند یا زنگ مدارس را به صورت مجازی می‌زند لیکن دانش‌آموزان کلاس اول یا دوم باید در مدرسه حضور فیزیکی داشته باشند. لذا جا دارد تمام دستگاه های اجرایی به کمک آموزش و پرورش بیایند تا خدای ناکرده مشکل دیگری به مشکلات فرزندان ملت افزوده نشود. از هیات رییسه محترم درخواست دارم ستاد ملی مقابله با کرونا در مجلس حاضر شود و گزارش کاملی از وضعیت موجود به نمایندگان ارایه کند.

همه می دانیم بیماری، تورم و فقر از جمله مسایل و موارد مهم مبتلا به زندگی بسیاری از مردم است و وزارت‌خانه‌های اقتصادی دولت از جمله کشاورزی، اقتصاد و دارایی، راه و شهرسازی، انرژی، کشور و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ریاست جمهوری در یک ناهماهنگی بسیار مشهور وظایف را دنبال می‌کنند و بسیاری از مسایل اقتصادی ناشی از همین امر است.

ساکنان «شهرک پیامبر اعظم» بندرعباس که جمعیتی حدود ۸۰ هزار نفر دارد، به دلیل ناهماهنگی بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور(استانداری، فرمانداری و شهرداری) در شرایط بسیار بد زندگی می‌کنند. انتظار داریم استاندار محترم هرمزگان و وزارت محترم راه و شهرسازی به این موضوع ورود جدی نموده و مشکل مردم ساکن در آن شهرک، محله چاهستانی‌ها و موضوع فاضلاب بندرعباس را مرتفع کنند.

حال که کرونا از یک طرف و مشکلات معیشتی از طرف دیگر باعث نگرانی مردم شده‌اند، در بسیاری از موارد امکان حل مسایل وجود دارد. کوتاهی ننماییم. هم‌چنین انتظار می‌رود دولت روحیه تلاش، تعهد و انقلابی‌گری خود را تقویت کند. نکند دولت خود را پایان راه می‌بیند و چون در سال آخر است، مساله‌ها را رها کرده است.

یکی از مواردی که در اقتصاد نقش محوری و کلیدی دارد، موضوع حمل و نقل است. رسیدگی به وضعیت زندگی رانندگان کامیون‌ها که از اقشار زحمت‌کش و پرتلاش و تاثیرگذار در چرخه اقتصادی کشور هستند و جزو مشاغل پرخطر محسوب می‌شود، از موضوعات بسیار مهم است و انتظار می‌رود وزارت راه و شهرسازی و سازمان تامین اجتماعی نسبت به تحت پوشش بیمه تکمیلی بودن آن‌ها اقدامی عاجل و جدی به عمل آورد. در همین راستا، توجه به نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری نیز بسیار با اهمیت است. نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری(اتوبوس و تاکسی) موجب می‌شود رانندگان شریف تاکسی و اتوبوس که روزانه ساعت‌ها در گرما و سرما کار جابه‌جایی مسافران را انجام می‌دهند، آسایش و رفاه بیشتری داشته باشند.

برای بهبود بخشیدن به وضعیت حمل و نقل روستاها ضرورت دارد بنیاد مسکن، استانداری و وزارت راه و شهرسازی نسبت به به‌سازی و آسفالت راه‌های روستایی اقدام لازم به عمل آورند.

در برخی از مناطق استان هرمزگان توزیع عادلانه آب و برق وجود ندارد. وزارت نیرو بر این امر ورود کرده و بررسی بیشتری انجام دهد. هم‌چنین وزارت کشور مصوبه انتزاع چند روستا از هرمزگان را ابطال نماید که دل نگرانی فراوانی برای مردم ایجاد کرده است.نطق «حسین رییسی»، نماینده میناب، جاسک و بشاگرد در جلسه علنی روز یک‌شنبهمرداد ۱۳۹۹:

مطالبه جدی و به حق مردم در این شرایط از قوای حاکم و مجلس، حل مشکلات و بهبود شرایط آن‌ها است. مردم در سخت‌ترین شرایط با فشار گرانی و تورم به سر می‌برند و باید همه توان را به مدد طلبید تا شرایط موجود به نفع مردم تغییر کند.

به دولت‌مردان و دستگاه دیپلماسی توصیه می‌کنم به سوابق امریکا و اروپای غربی توجه کرده و برای حل مشکلات کشور به آن‌ها که کمر به از بین بردن نظام اسلامی بسته‌اند، امید نداشته باشند و بدانند به جای عمل در راستای سیاست دفع الوقت دولت‌های عهدشکن اروپایی، به فرصت‌های اقتصادی داخلی و کشورهای منطقه بیاندیشند و از ظرفیت‌های خداداد در بخش‌های مختلف اقتصادی نظیر کشاورزی، معادن، شیلات و آبزی پروری، اقتصاد دانش بنیان و تجارت آزاد با کشورهای منطقه بهره ببرند.

رهبر فرزانه انقلاب همواره بر جوانی جمعیت و فرزندآوری تاکید داشته‌اند. تحقق این مطلوب لوازمی دارد که مهم‌ترین آن، اشتغال، تسهیل ازدواج و تأمین مسکن جوانان است. در حالی که بخش مسکن به عنوان یکی از پیش‌ران‌های اقتصادی در دولت روحانی به رکود رسیده و مسکن اجتماعی در حد حرف باقی ماند و پر واضح است که طرح مسکن ملی در سال آخر عمر دولت شعاری بیش نخواهد بود.

آن‌چه جای گلایه دارد، کندی عملکرد بنیاد مسکن در استان هرمزگان بوده که به حدی است که انجام برخی ماموریت‌های این نهاد در نگاه مردم غیرممکن جلوه می‌کند.

سیل حوزه انتخابیه باعث شده مردم ماه‌ها در کمپ اسکان موقت حضور داشته و در شرایط گرمای شدید ۵۰ درجه در روز و شب‌های خطرناک، در کنار مار و عقرب به سر می‌برند.

عمده شاغلان استان در حوزه کشاورزی مشغول هستند. این بخش مهم اقتصادی منطقه با مشکلاتی نظیر قیمت سرسام‌آور نهاده‌های کشاورزی و دامی و نایاب بودن آن مواجه است که باید انحصار در واردات این اقلام ضروری شکسته شود. هم‌چنین بهای آب کشاورزی در منطقه شرق هرمزگان به حدی افزایش یافته که برای برخی کشاورزان این فعالیت را غیر اقتصادی کرده و ترک مزرعه و افزوده شدن به شمار بی‌کاران دور از انتظار نیست.

عدم سامان‌دهی بازار، لیموی رودان و میناب را به نازل‌ترین قیمت و محصول صیفی کشاورزان را به ثمن بخس روانه بازار کرده که حتی در برخی موارد کفاف هزینه‌های کشاورزان را نمی‌کند.مردم هرمزگان در کنار گنج اما با فقر و بی‌کاری روزگار می‌گذرانند؛ از صنایع استان، آلایندگی سهم آن‌ها شده است و از دریا، گرما و شرجی بهره آن‌ها و از مناطق آزاد سهمی برای نیروهای قابل و توانمند استان دیده نشده و مردم این استان نمی‌توانند از ظرفیت‌های قانونی در امر تجارت و بازرگانی بهره ببرند و ته لنجی و کالای ملوانی به روی مردم بسته شده است.

مشکلات زیرساختی در بخش بهداشت و درمان استان هرمزگان قابل توجه است.نطق «منصور آرامی»، نماینده بندرعباس، قشم و ابوموسی در نشست علنی روز یک‌شنبهمرداد ۱۳۹۹:

اینک وارد گام دوم انقلاب شده‌ایم. ۴۱ سال تجربه سختی‌ها و خوشی‌ها فراوان را پشت سر گذاشته‌ایم و هنگامی که به این پیکره قوی می‌نگریم، در کنار تمام دست‌آوردهای نظام که کم هم نیستند و به آن افتخار می‌کنیم و پرچم‌مان بالا است و دنیا در حیرت از استقلال در کنار پیشرفت، عزت همراه با اقتدار علمی، آزادی دوشادوش اقتدار نظام هستند. امروز تلاش‌گران صنعت دفاعی به عنوان نماد تولید کننده داخلی با برخورداری از توان علمی و نیروی ایمان خود نقش ویژه‌ای در افزایش بنیه دفاعی و اقتدار کشورمان ایفا می‌نماید. اما کاستی‌های فراوانی هم داریم که متاسفانه نسبت به آن بی‌توجهیم و هر کسی آن را به گردن دیگری انداخته و هیچ گاه باز خواست نمی‌شود.

عدالت و رفع تبعیض، مبارزه با فساد و شفاف سازی که البته از قوه قضاییه و دستگاه‌های نظارتی و امنیتی برای حرکت جدیدشان تشکر می‌کنم. رفع موانع کسب و کار، افزایش سهم بهره‌وری در اقتصاد، توجه به اقتصاد غیر نفتی، اصلاح نظام بانکی و گمرکی، توجه به حفظ محیط زیست، اقتصاد دریا محور، کاهش هزینه‌های جاری دولت، چابک‌سازی دولت، هوشمندسازی دولت و ده‌ها موضوع دیگر از جمله مواردی هستند که کمتر به آن‌ها توجه شده و حاصل آن، حیف و میل منابع ملی بوده که سخت به دست آمده است؛ منابعی که باید برای فرزندان‌مان بمانند تا آن‌ها افتخار بیافرینند.

مردم امروز به دلیل وجود گرانی و بی‌کاری و تورم با مشکل مواجه هستند. امروز ما در مبارزه هستیم؛ مبارزه‌ای تمام عیار با امریکای سلطه‌گر و جهان‌خوار که قطعا از پیشرفت و گسترش عدالت در این سرزمین ناخوشایند هستند و تمام تلاش خود را برای یاس و ناامیدی مردم به کار خواهند بست.

امروز مبارزه از جنس اقتصاد بوده لذا لباس مبارزه و مقابله نیز باید متناسب با این نبرد باشد. توجه جدی به بسیاری از موارد گفته شده می‌تواند قدرت استکبارستیزی و مقاومت ما را بیشتر نموده و ایران را قوی‌تر نماید. لکن متاسفانه رنگ و بوی دولت، رنگ و بوی مبارزه و مقاومت نیست. به نظر می‌رسد دولت در حوزه برنامه‌ریزی بسیار ضعیف عمل کرده و ناهماهنگی فراوانی در بدنه دولت وجود دارد. ناکارآمدی در بخش‌های زیادی از بدنه اجرایی مشاهده می‌شود. اقتصاد و برنامه‌ریزی در نظام اجرایی مردمی نیست. دولت خود را کمتر از مردم می‌داند. دولت وعده‌های بی‌مورد داده و با مردم رو راست نیست و در نهایت ارتباط دولت با ملت ضعیف شده است.

غصه می‌خورم که مردم عزیز و شریف آن خطه فقط با شرجی و گرما زندگی می‌کنند. هرمزگان داشته‌ها و نداشته‌های بسیار فراوانی دارد. آن‌جا مردمان شیعه و سنی در کنار هم در جزایر و سواحل با عشق به نظام، انقلاب و ولایت زندگی می‌کنند. هرمزگان ۱۴

جزیره استراتژیک، دو پهنه دریایی خلیج فارس و دریای عمان، دو هزار و

۴۰۰ کیلومتر ساحل و رتبه دوم تولید درآمد مالیاتی، مناطق آزاد قشم و کیش، برای رشد و پیشرفت کشور را دارد.

رنج‌مان این‌جا است که هر از گاهی وزارت کشور ساز جداسازی بخشی از هرمزگان را کوک کرده و می‌نوازد در حالی که رتبه پنج فقر را در کشور داریم و کیلومترها راه روستایی احداث نشده داریم، مردم جزایر و سایر نقاط با مشکل کم آبی و بی آبی مواجه هستند، کاسبان و تجار هرمزگانی همواره با قوانین و مقررات دست و پاگیر گمرکی مواجه‌اند و وضع آموزش عمومی‌مان چندان مناسب نیست. در دایره قدرت سیاسی و اجرایی کشور هم کمترین نیروی انسانی را داریم .

وزارت نفت، صمت و تعاون سهم مسوولیت اجتماعی خود را به درستی به هرمزگان نمی‌پردازند. برای اشتغال فرزندان‌مان در صنایع شهر بندرعباس باید دست به دامان خیلی‌ها شویم و البته گاهی اوقات هم ناامید می‌شویم. کیفیت واگذاری زمین‌های پرورش میگو، صید ترال برای ساحل نشینان مشکلاتی را به‌وجود آورده است. مردم هم‌چنان برای درمان باید کیلومترها راه را طی کرده تا به استان‌های هم‌جوار برسند. در حوزه ورزش تبعیض‌های نگران کننده‌ای مشاهده می‌شود و ده‌ها مساله دیگر .وظیفه شما اجرای قانون اساسی و رفع تبعیض است. اجازه دهید مردم هرمزگان، «هنگام» و «لارک» هم راحت زندگی کنند. اجازه دهید «کوشا» و «باسعیدو» هم بدون رنج زندگی کنند. اجازه دهید مردم روستاهای قشم هم به وجود منطقه آزاد افتخار کنند. اجازه دهید بچه‌های بخش‌های «فین»، «تخت» و «قلعه قاضی» هم در مدارس نسبتا خوب درس بخوانند. اجازه دهید مردم «فارغان»، «سیاهو»، «گهر»، «سوزا» و «درگهان» نیز طعم در کنار دریا بودن را بیشتر بچشند. لبان کودکانت را پر از لبخند می‌خواهم. همیشه مردمانت را سعادتمند می‌خواهم.مردم نسبت به ناکارآمدی دولت بسیار نگران هستند/سیاست‌های بانک مرکزی، در گمرکات را قفل کرده است

نطق «احمد جباری»، نماینده بندرلنگه و بستک در نشست علنی روز چهارشنبه هفتم آبان ۱۳۹۹:

اقدام زننده توهین به نبی مکرم اسلام در فرانسه را محکوم کرده و هتاکان بدانند که ثمره چنین اقدامات نابخردانه‌ای، بدون شک منجر به گسترش اسلام راستین در پهنه گیتی خواهد شد.

باید از خود بپرسیم که نتیجه مواضع و برنامه‌های خانه ملت از گذشته تا کنون چه‌گونه بوده است؟ از قدیم گفته‌اند یک سوزن به خود زده، یک جوال دوز به دیگری. متاسفانه مردم نسبت به ناکارآمدی دولت بسیار نگران هستند. لذا باید مجلس شورای اسلامی برای صیانت از منافع مردم، قدرتمند شده درحالی که با روش و برنامه‌های فعلی نمی‌توان به بهبودی امور دل بست.

درحال حاضر یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را تجربه می‌کنیم در حالی که اگر مجلس یکصد و یازدهم را نیز با این روش تجربه کنیم، اوضاع تغییر نمی‌کند. بنابراین به یک تحول اساسی در برنامه‌ریزی و رویکرد مجلس برای ورود به مسایل کلان کشور و ارایه راه حل جامع و تصویب قوانین موثر و راه‌گشا نیازمندیم. چراکه روش‌های فعلی پاسخ‌گوی نیازهای روزافزون جامعه امروزی نیست. باید باور کرد که نسل جدید نیازهای نو دارد. تنها بیان کردن مشکلات، راه حل نبوده و باید اقدامات و برنامه‌های عملی داشت.

رییس دولت، وزرا و حتی نماینده مردم در خانه ملت تنها مشکلات را بیان کرده درحالی که مردم خود به خوبی مشکلات را بیان می‌کنند. ما باید راه‌های برون‌رفت از مشکلات را بیابیم و با تصویب قوانین راه‌گشا، راه حل‌ها را عملیاتی کنیم.

بسیاری از مبانی‌های زیربنایی مشکل پیدا کرده و تصمیمات خودتحریمی بانک مرکزی و سیاست‌های اتخاذ شده، در گمرکات ما را قفل کرده‌اند؛ گمرکاتی که باید زیربناهای کشور را ایجاد کنند.

اهانت رییس سازمان شیلات ایران به صیادان عزیز و خوش‌نام خطه جنوب بخشودنی نیست. درحالی که وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات می‌دانند صید ترال که قطعا با پشتوانه مافیای صید شکل گرفته است، شناورهای آن‌ها بی‌هویت نیستند ولی شناورهای صیادان ساحل‌نشین بی‌هویت هستند؟ چه برنامه‌ای برای سامان‌دهی برای صیادان در ۴۱ سال گذشته داشتیم؟

باید بدانید که امتحان مخصوص دانش‌آموزان و دانشجویان نیست بلکه ما نیز وظیفه داریم که در این آزمون و امتحان سربلند بیرون آمده و در جهت رفع مشکلات مردم گام‌های اساسی برداریم.۲- تذکر نمایندگان استان به مسوولان اجراییروز اول مجلس یازدهم

۳۴ تذکر کتبی و شفاهی به مسوولان اجرایی داده‌اند. تذکری از سوی مجمع نمایندگان استان خطاب به رییس جمهوری و وزرا که نشان دهنده حرکت دسته جمعی نمایندگان استان برای پی‌گیری مشکلی در سطح استان باشد، یافت نشد.تذکر به رییس جمهوری و وزرا، بیشترین تذکر را داده و از «محمد آشوری»، نماینده دیگر بندرعباس هیچ تذکری خطاب به مسوولان اجرایی کشور ثبت نشده است.تذکر نمایندگان استان، هشت تذکر جنبه ملی و

۲۶ تذکر جنبه استانی و محلی داشته‌اند که نشان از توجه بیشتر نمایندگان استان هرمزگان به مشکلات و مساله‌ها استانی دارد. هم‌چون نمایندگان اکثر استان‌های کشور، نمایندگان استان هرمزگان نیز انتقاد از دولت را سرلوحه فعالیت‌های خود در مجلس یازدهم قرار داده‌اند و رنگ و بوی سیاسی و جناحی در تذکرهای آن‌ها مشهود است.

حاشیه نشینی، ناامنی و آسیب‌های اجتماعی به عنوان مهم‌ترین چالش‌های استان هرمزگان در تذکر نمایندگان این استان به مسوولان اجرایی جایی نداشته‌ و آن‌ها بیشترین هم و غم خود را بر انتقاد از حسن روحانی و طرح مشکلات معیشتی، فقر و بی‌کاری و مشکلات مدیریتی استان گذاشته‌اند.

تذکر تک تک نمایندگان استان به مسوولان اجرایی کشور به‌این شرح است: