کنفرانس امنیتی مونیخ | وزیر خارجه آمریکا: رویدادهای اخیر بخشی از سناریو روسیه برای تحریکات ساختگی است

29/11/1400 09:29 ب.ظ

کنفرانس امنیتی مونیخ | وزیر خارجه آمریکا: رویدادهای اخیر بخشی از سناریو روسیه برای تحریکات ساختگی است در حاشیه روز اول کنفرانس امنیتی مونیخ، کامالا هریس و ینس استولتنبرگ با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند. ⬇️ بیشتر بخوانید:

وزیر خارجه ایالات متحده با رد ادعاهای روسیه مبنی بر بازگرداندن نیروهایش از مرز گفت، مسکو در حال اعزام نیروهای بیشتر به مرز است. پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ صبح روز جمعه ٢٩ بهمن با محوریت بحران اوکراین آغاز شد. در ابتدای این کنفرانس آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، شاید امروز جهان مکان خطرناک‌تری نسبت به دوره جنگ سرد باشد.

وی با اشاره به این که یک اشتباه کوچک یا سوءارتباط ممکن است عواقب فاجعه‌باری به دنبال داشته باشد، گفت که فکر نمی‌کند افزایش حضور نظامی روسیه در نزدیکی اوکراین منجر به بروز جنگ شود، اما از تمام طرف‌ها خواست در اظهارنظرهای خود بسیار محتاط باشند.

وزیر خارجه آلمان نیز در سخنانی گفت، تجمع سربازان روس در نزدیکی مرز اوکراین «تهدیدی مطلقا غیرقابل‌قبول» علیه اوکراین و معماری صلح در اروپا است و بنابراین بحران کنونی بحران روسیه است، نه بحران اوکراین.آنالنا بائربوک در ادامه با اشاره به اعلام آمادگی اروپا برای برگزاری مذاکرات جدی بر سر امنیت و صلح افزود: «کسانی که می‌خواهند با هم در امنیت زندگی کنند، یکدیگر را تهدید نمی‌کنند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت، آلمان در پاسخ به هرگونه تهاجم روسیه حاضر است هزینه اقتصادی بالایی بپردازد و به همین دلیل تمامی گزینه‌ها از جمله نورد استریم ٢ «روی میز هستند.»

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

▪️درباره‌ی ویتنام دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی عراق و افغانستان دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی سوریه و لیبی دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی هندوراس و بولیوی دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی آسانژ و روسیه‌گیت دروغ گفتند. ⛔درباره‌ی اوکراین هم دروغ می‌گویند... سپاه سایبری پاسداران👇🏻 ☑️ SEPAHCYBERY چ خبر از زَد و بَند دولت های غربی با رژیم یاغی شیعه آیت الله ها بنام برجام ایرانیان شاهد میباشند کُدام‌ دولت ها ب رژیم نامشروع جمهوری اَسلامی تَنفس میدهد و عَواقب آن را خواهند دید 🤚🏻

کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۲ بدون حضور روسیه آغاز به‌کار کردپنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ عصر جمعه ۲۹ بهمن به وقت محلی در هتل بایریشه هوف در مونیخ آلمان با حضور رهبران جهان و سخنرانی دبیرکل سازمان ملل متحد آغاز به کار کرد. آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با اشاره به امکان بروز فجایع بر اثر اشتباهات محاسباتی، بحران‌های جهان امروز را پیچیده‌تر از... هیچ اَرزشی ندارد این کُنفرانس مانند شورای اَمنیت سازمان ملل ک کارایی ندارد و ب مَحلی برای مَنافع و جَدال بلوک غرب و شَرق تبدیل شُده ناتو هیچ کارایی عَملیاتی ندارد.تمامی سازمان هایی ک چپ گراها ( گلوبال ها) بَنا نهاده اَند در غرب کارایی لازم ندارند و سَمبُلیک میباشند 👌🏼

کنفرانس امنیتی مونیخ بدون حضور روسیه برگزار می‌شود | DW | 18.02.2022مهم‌ترین کنفرانس امنیتی جهان امسال بدون نمایندگان روسیه برگزار می‌شود. موضوع اصلی کنفرانس، مناقشه روسیه و اوکراین خواهد بود. وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز برای شرکت در کنفرانس راهی مونیخ شده است. به وزیرج.ا ناهارمیدن ؟ یاساندویچ بپیچه ازخونه باخودش بیاره؟ برای پابوس کامالا هریس راهی مونیخ شده.

دبیرکل سازمان ملل در آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ: جنگ احتمالی در اوکراین فاجعه خواهد بوددبیرکل سازمان ملل در سخنرانی آغازین کنفرانس امنیتی مونیخ نسبت به افزایش تنش‌ها و درگیری‌های نظامی در جهان هشدار داد و جنگ احتمالی روسیه و اوکراین را فاجعه خواند؛ وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز به این نشست رفته است.

وزارت نفت ایران «حضور ۵ هزار نیرو امنیتی چین» را تکذیب کردروابط عمومی وزارت نفت ایران با صدور اطلاعیه‌ای، خبرهای منتشرشده درباره حضور ۵ هزار نیروی امنیتی چین برای محافظت از کارگران چینی و پروژه‌های نفتی این کشور در ایران را تکذیب کرد... یعنی تاکید دیگه میدونی که حزب_اللاشی دورغگویی هاش! هر تکذیبی از جانب اینا، بمعنی تایید خواهد بود. در آینده مشخص خواهد شد. به شخصه هر چینی ببینم به اسم نیرو اومده باشه کونش میزارم

حمله نیروهای امنیتی به مراسم چهلمین روز درگذشت بکتاش آبتین | DW | 17.02.2022مراسم بزرگداشت یاد بکتاش آبتین با خشونت نیروهای امنیتی و بازداشت چند نفر از شرکت‌کنندگان در مراسم همراه شده است. کانون نویسندگان از بازداشت دستکم ۶ نفر خبر داده است.

اقتصادآنلاین: چین پنج‌هزار نیروی امنیتی به ایران می‌فرستدروزنامه «اقتصادآنلاین»، چهارشنبه 27 بهمن، گزارش داد که چین قرار است به منظور «تامین امنیت و حفاظت از کارگران چینی در ایران» 5000 نیروی امنیتی به ایران

چاپ

پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ صبح روز جمعه ٢٩ بهمن با محوریت بحران اوکراین آغاز شد.

در ابتدای این کنفرانس آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، شاید امروز جهان مکان خطرناک‌تری نسبت به دوره جنگ سرد باشد.وی با اشاره به این که یک اشتباه کوچک یا سوءارتباط ممکن است عواقب فاجعه‌باری به دنبال داشته باشد، گفت که فکر نمی‌کند افزایش حضور نظامی روسیه در نزدیکی اوکراین منجر به بروز جنگ شود، اما از تمام طرف‌ها خواست در اظهارنظرهای خود بسیار محتاط باشند.

وزیر خارجه آلمان نیز در سخنانی گفت، تجمع سربازان روس در نزدیکی مرز اوکراین «تهدیدی مطلقا غیرقابل‌قبول» علیه اوکراین و معماری صلح در اروپا است و بنابراین بحران کنونی بحران روسیه است، نه بحران اوکراین.آنالنا بائربوک در ادامه با اشاره به اعلام آمادگی اروپا برای برگزاری مذاکرات جدی بر سر امنیت و صلح افزود: «کسانی که می‌خواهند با هم در امنیت زندگی کنند، یکدیگر را تهدید نمی‌کنند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت، آلمان در پاسخ به هرگونه تهاجم روسیه حاضر است هزینه اقتصادی بالایی بپردازد و به همین دلیل تمامی گزینه‌ها از جمله نورد استریم ٢ «روی میز هستند.»

وزیر امور خارجه آلمان همچنین در پاسخ به درخواست شهردار کی‌یف مبنی بر ارسال سلاح به اوکراین گفت، آلمان به دلیل گذشته مربوط به جنگ جهانی دوم، نمی‌تواند به اوکراین تسلیحات ارسال کند.

در ادامه آنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده در سخنانی گفت، آنچه در ۲۴ تا ۴۸ ساعت گذشته رخ داده بخشی از سناریو روسیه برای ایجاد تحریکات ساختگی به منظور برانگیختن واکنش است. وی با رد ادعاهای روسیه مبنی بر بازگرداندن نیروهایش از مرز گفت، مسکو در حال اعزام نیروهای بیشتر به مرز است.از دیگر چهره‌‌ها و مقامات سرشناس شرکت‌کننده در این کنفرانس سه روزه که به «داووس دفاعی» شناخته می‌شود، می‌توان به کامالا هریس معاون رئیس جمهوری ایالات متحده، ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو، و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، اشاره کرد.

اما طبق اعلام کاخ کرملین در هفته گذشته، بر خلاف سال‌های گذشته امسال هیچ هیئتی از روسیه در کنفرانس شرکت نمی‌کند؛ که این حاکی از شدت تیرگی روابط شرق و غرب است.

در حاشیه روز اول کنفرانس امنیتی مونیخ، کامالا هریس و ینس استولتنبرگ با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

کامالا هریس، معاون ریاست جمهوری ایالات متحده، و ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو

در این دیدار، خانم هریس به روسیه هشدار داد حمله به اوکراین «عواقب شدیدی» برای روسیه به همراه خواهد داشت. وی افزود تلاشی که «ساعت به ساعت» برای تقویت روابط ایالات متحده و ناتو انجام می‌شود، حائز اهمیت فراوانی است.

ینس استولتنبرگ نیز گفت حضور سربازان آمریکایی در اروپا در این زمان حساس نمایانگر «تعهد ایالات متحده به امنیت مشترک ما است.»

معاون رئیس جمهوری آمریکا در نشستی دیگر در حاشیه کنفرانس با نخست‌وزیر استونی، رئیس جمهوری لاتویا، و رئیس جمهوری لیوانی دیدار کرد.

دیدار کامالا هریس، معاون ریاست جمهوری آمریکا، با نخست‌وزیر استونی، رئیس جمهوری لاتویا، و رئیس جمهوری لیوانی

این در حالی است که روز گذشته جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد احتمال حمله روسیه به اوکراین «بسیار بالا» است و افزود این حمله ممکن است طی روزهای آینده رخ دهد.

جو بایدن می‌گوید احتمال حمله روسیه به اوکراین «بسیار بالا» است

قرار است در حاشیه این کنفرانس، وزیران خارجه هفت کشور صنعتی جهان موسوم به گروه-٧ نشستی درباره بحران اوکراین برگزار کنند.

از دیگر سخنرانان سرشناس بعد از ظهر جمعه می‌توان به جان کری نماینده ویژه رئیس جمهوری ایالات متحده در امور اقلیمی اشاره کرد که در پنلی با حضور چند چهره دیگر از جمله سلطان الجابر وزیر صنایع و فناوری‌های پیشرفته امارات متحده عربی، و ای‌کی عبدالمومن وزیر خارجه بنگلادش، مساله تغییرات اقلیمی را به بحث خواهند گذاشت.

میزگردهایی درباره وضعیت امنیتی شکننده در منطقه ساحل آفریقا و مذاکرات برای احیای برجام از موضوعات مهم روز شنبه خواهند بود.

همچنین ارز دیجیتال‌ها، تغییرات اقلیمی و همه‌گیری کرونا از دیگر موضوعات عمده مورد بحث در پنل‌های روز شنبه و یکشنبه خواهند بود.

بنا به اعلام برگزارکنندگان، در راستای حصول اطمینان از سلامتی و ایمنی شرکت‌کنندگان و مردم مونیخ، کنفرانس امسال با حضور مهمانان و اصحاب رسانه کمتری برگزار می‌شود.