کشته شدن یک عضو دیگر برنامه نظامی هوافضای ایران

23/03/1401 02:27 ب.ظ

ساعاتی پس از اعلام خبر کشته شدن علی کمانی، عضو نیروی هوافضای سپاه_پاسداران انقلاب اسلامی در خمین، رسانه‌های امنیتی ایران از کشته شدن «محمد عبدوس» عضو دیگر نیروی هوافضای وزارت دفاع ایران خبر داده‌اند. اخبار_ایران

به فاصله ساعاتی پس از اعلام خبر کشته شدن علی کمانی، عضو نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خمین، رسانه‌های امنیتی ایران از کشته شدن یک عضو دیگر نیروی هوافضای وزارت دفاع ایران خبر داده‌اند.وزارت دفاع جمهوری اسلامی هم در بیانیه‌ای با تایید خبر کشته شدن «محمد عبدوس» اعلام کرد که وی از کارمندان این وزارت خانه بوده و «عصر روز گذشته حین انجام ماموریت در منطقه عمومی سمنان» جانش را از دست داده است.

وزارت دفاع جمهوری اسلامی هم در بیانیه‌ای با تایید خبر کشته شدن «محمد عبدوس» اعلام کرد که وی از کارمندان این وزارت خانه بوده و «عصر روز گذشته حین انجام ماموریت در منطقه عمومی سمنان» جانش را از دست داده است.

ادامه مطلب:
iranwire »

اعلام خبر کشته شدن «دومین عضو هوافضای سپاه» حین «انجام مأموریت»علاوه بر علی کمانی، عضو یگان هوافضای سپاه که روز ۲۲ خرداد خبر کشته شدنش منتشر شد، در این روز اعلام شد محمد عبدوس، از کارکنان هوافضای سمنان، نیز «حین انجام مأموریت» کشته شده است.

یک عضو یگان هوافضای سپاه در خمین کشته شدروابط عمومی سپاه «روح الله» استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از کشته شدن پاسدار «علی کمانی» از نیروهای یگان هوا فضای سپاه پاسداران خبر داد. فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در پیامی نوشته که وی در حین اجرای ماموریت جان باخته است. اخبار_ایران سریال تهران خیلی داره جدی میشه. اپیزود هفته قبلش در مورد همین بود!

یک عضو «یگان هوافضا» سپاه پاسداران در «حین انجام ماموریت» کشته شدسپاه «روح‌الله» استان مرکزی در اطلاعیه‌ای گفته که «علی کمانی» عضو یگان هوا فضا در شهرستان خمین «پس از سال‌ها مجاهدت در مسیر پاسداری از انقلاب در حین انجام ماموریت» کشته شد. ستوان‌دوم احتمالا یک مامور ساده بوده که ارزش چندانی برای سازمانش نداره بدرک واصل شد

دو عضو نیروی هوا-فضای سپاه پاسداران در ایران کشته شدند | DW | 13.06.2022رسانه‌های ایران از کشته شدن دو عضو نیروی هوا-فضای سپاه پاسداران خبر دادند. مرگ این دو نفر جدا از هم اتفاق افتاده است. علی کمانی، عضو یگان هوا-فضای شهرستان خمین و محمد عبدوس از کارکنان این یگان در سمنان معرفی شده‌اند.

نگرانی اتحادیه اروپا از بدتر شدن وضعیت حقوق بشر در افغانستانتوماس نیکلسون، نماینده‌ ویژه‌‌ اتحادیه‌ اروپا از نگرانی کشورهای عضو این اتحادیه مبنی بر بدتر شدن وضعیت حقوق بشری به‌ویژه وضعیت زنان در افغانستان خبر داده

دو سرباز یمنی توسط حوثی‌ها کشته شدندارتش یمن اعلام کرد که در حمله شبه‌نظامیان حوثی 2 سرباز این کشور کشته و 4 نفر دیگر زخمی شدند. - خبرگزاری آناتولی

به فاصله ساعاتی پس از اعلام خبر کشته شدن علی کمانی، عضو نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خمین، رسانه‌های امنیتی ایران از کشته شدن یک عضو دیگر نیروی هوافضای وزارت دفاع ایران خبر داده‌اند.

خبرگزاری فارسی هویت این نیروی کشته شده را محمد عبدوس اعلام کرد و او را «از کارکنان هوافضای سپاه در سمنان» معرفی کرد.

وزارت دفاع جمهوری اسلامی هم در بیانیه‌ای با تایید خبر کشته شدن «محمد عبدوس» اعلام کرد که وی از کارمندان این وزارت خانه بوده و «عصر روز گذشته حین انجام ماموریت در منطقه عمومی سمنان» جانش را از دست داده است.

وزارت دفاع درباره جزییات ماموریتی که محمد عبدوس در جریان آن در سمنان کشته شده اطلاعاتی منتشر نکرده است. با این حال، سایت پرتاب ماهواره‌‌برهای ایران و یکی از محل‌های آزمایش موشکی این کشور در سمنان قرار دارد.

روز گذشته هم روابط عمومی سپاه «روح الله» استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از کشته شدن پاسدار «علی کمانی» از نیروهای یگان هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه استان مرکزی که غروب روز یکشنبه ۲۲ خرداد منتشر شد آمده بود که این نیروی هوافضای سپاه بر اثر حادثه رانندگی جان خود را از دست داده است.

در هفته‌های گذشته چند نیروی مرتبط با برنامه موشکی سپاه داسداران انقلاب اسلامی ترور شده و یا به طرز مشکوکی جان خود را از دست داده‌اند.

روز یکشنبه یکم خرداد ماه، حوالی ساعت ۱۶ عصر، سرهنگ پاسدار حسن صیاد خدایی در مقابل منزل خود در خیابان مجاهدین اسلام تهران طی یک حمله ی مسلحانه توسط ۲ راکب یک موتورسیکلت کشته شد.

رسانه‌های اسراییلی حسن صیاد خدایی را جانشین فرمانده یگان ۸۴۰ نیروی قدس سپاه پاسداران و از عوامل ترور‌های خارج از کشور جمهوری اسلامی معرفی کردند.

روز نهم خرداد هم اعلام شد که علی اسماعیل‌زاده، سرهنگ عضو نیروی قدس، «با افتادن از بالکن خانه خود در کرج» کشته شده است.

مرگ مشکوک ایوب انتظاری، «دانشمند صنایع هوافضا»، نیز در هفته گذشته مورد توجه قرار گرفت و استاندار یزد او را «شهید» خواند.