پژوهشی تازه: اروپا درگیر سخت‌ترین خشکسالی‌های دو هزار سال اخیر است | DW | 16.03.2021

  • 📰 dw_persian
  • ⏱ Reading Time:
  • 57 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 26%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

بر پایه نتایج یک تحقیق تازه، اروپا از سال ۲۰۱۵ تا کنون سخت‌ترین خشکسالی‌های تاریخ این قاره از بیش از دو هزار سال پیش را تجربه می‌کند. پژوهشگران از مطالعه حلقه‌های درختان بلوط به این نتیجه رسیده‌اند.

گروهی از پژوهشگران به سرپرستی اولف بونتگن از دانشگاه کمبریج در مجله تخصصی"نیچر ژئوساینس" از بدترین خشکسالی‌های قاره اروپا در ۲۰۰۰ سال اخیر سخن گفته‌اند. آنها به گرایشی طولانی مدت به خشکی در این قاره پی برده‌اند که به گفته آنها از سال ۲۰۱۵ به بعد شتاب گرفته است.

آنها می‌گویند، تغییرات اقلیمی به این معنا نیست که همه مناطق خشک می‌شوند. به گفته آنها در برخی مناطق حتی ممکن است اقلیم مرطوب‌تر و سردتر شده باشد اما خطر دوره‌های شدید خشکسالی یا گرما بیشتر می‌شود. بنا بر مطالعات پژوهشگران، از سال ۲۰۱۵ تا کنون دوره‌های خشکسالی و گرمای شدید به ویژه در اروپای مرکزی مشاهده شده است.برای این تحقیقات، پژوهشگران ۱۴۷ درخت بلوط کهن را بررسی کردند. آنها در کنار این دسته، از درختان بلوط زنده هم بهره گرفتند. بلوط‌های زنده از جمهوری چک و از ایالت بایرن آلمان آورده شدند. در آزمایش‌ها برای نتیجه‌گیری در مورد میزان آب و تأثیر گرما، ایزوتوپ‌های کربن و اکسیژن ۲۷ هزار و ۸۰ حلقه رشد درختان بلوط مورد بررسی قرار گرفت.

اما داده‌های مربوط به خشکسالی در سال‌های ۲۰۰۳، ۲۰۱۵ و ۲۰۱۸ و شدت آنها بسیار فراتر از آنچه بود که برای کل دوره بررسی شده ۲ هزار و ۱۱۰ ساله صدق می‌کرد.نخست وزیر استرالیا، مالکوم ترنبول با اشاره به وضعیت خشکسالی ایالت نیو سوث ویلز که یک چهارم محصولات کشاورزی این کشور را تولید می‌کند، گفته است: «اکنون ما سرزمین خشکسالی هستیم.» استرالیا اخیرا قوانینی را به تصویب رسانده که تا میلیون‌ها دلار کمک در اختیار کشاورزان قرار دهد، از جمله برای حمایت از سلامت روان آنها.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 7. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

پژوهشی در باره انزوا؛ پایان ۴۰ روز زندگی داوطلبانه در غار | DW | 25.04.2021۱۵ فرانسوی که داوطلبانه در چارچوب یک پروژه علمی ۴۰ روز را در غار سپری کردند، به زندگی عادی برگشتند. آنها به وسایل معمول شخصی از قبیل ساعت و تلفن دسترسی نداشتند. هدف پروژه بررسی واکنش انسان‌ها به حس تعلیق زمان و مکان بود. فکر کنم فعلا باید صبر کنیم تا شاهد نتایج این موضوع باشیم. اینا میخواستن بدونن حضرت محمد و غار حرا و نوشتن قران میتونسته اتفاق بیافته یا نه!! چر اینقدر زحمت کشیدن خو میومدن از روی زندگی روزانه من ژورنال مینوشتن😂
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

نتایج تحقیق تازه؛ تشخیص آریتمی قلبی در بیماران دیابتی با انجام آزمون ساده پابرای بیماران دیابتی معمولا به هنگام چکاپ سالیانه، تست پا توصیه می‌شود. به این دلیل که افزایش قند خون باعث گردش ضعیف خون، آسیب عصبی و بی‌حسی می‌شود. در صورتی که این علائم دوام داشته باشند و پزشکان نتوانند آن‌ها را تشخیص دهند در نهایت می‌تواند منجر به قطع پا در مریض شود.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

کرونا در ایران؛ رکورد تازه در بیمارستان‌های تهران و جنجال سوءاستفاده از سهمیه واکسن پاکبان‌های شهرداریکرونا در ایران؛ رکورد تازه در بیمارستان‌های تهران و جنجال سوءاستفاده از سهمیه واکسن پاکبان‌های شهرداری آمار وزارت بهداشت ایران نشان می‌دهد از هشتم تا نهم اردیبهشت ۱۹ هزار و ۸۹۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده است و ۳۸۵ بیمار جان خود را از دست دادند
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

گزارش تازه‌‌ از ناهنجاری‌ها در پلیس استان ایلام
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

نتایج مطالعات تازه؛ پادتن کرونا تا یک سال در بدن فرد مبتلا باقی می‌ماندبر اساس یک پژوهش که به تازگی در آمریکا انجام شده است، پادتن (آنتی بادی) کرونا تا یک سال پس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در بدن فرد باقی می‌ماند و قابل تشخیص است.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »