«عماد شدياق»، خبرنگار «ايرانواير» در لبنان که از حادثه انفجار عظیم بیروت جان سالم به در برده است، میگوید: «همراه با دوستم در دفترش به فاصله حدودا چهار الی پنج کیلومتری بندرگاه بیروت، نشسته بودیم که زمین زیر پای ما بر اثر زلزله بزرگ و عمیقی ناشی از انفجار وحشتناکی که منبع آن زیرزمینی بود، لرزید. من و دوستم نگاهی به یکدیگر انداختیم و قبل از اینکه سخنی بگوییم موج دیگری شبیه طوفان وزید و شیشهها و درها را در هم شکست.
شبکه «المیادین» نزدیک به این حزب نیز به نقل از یک منبع امنیتی اعلام کرده است: «این مواد دارای قابلیت انفجار شدید که بیش از ۹ سال پیش مصادره شده، عامل انفجار در بندرگاه بیروت بوده است. حجم این مواد مصادرهشده به حدود ۵۰ تن میرسد. گزارشی که ۴ ماه پیش تهیه شده نیز به خطرناک بودن ماندن این مواد در بندرگاه بیروت اشاره کرده، اما کسی این هشدار را نپذیرفته است.»
روایتهای رسمی درباره تاریخ مصادره این مواد و حجم آنها متناقض است؛ براساس یک روایت، این مواد در سال ۲۰۱۱ از یک کشتی روسی مصادره شده است. روایت دوم، دال بر وجود این مواد در بندرگاه بیروت از سال ۲۰۱۴ تاکنون است. «حسان دیاب»، نخستوزیر لبنان نیز ضمن تایید این روایت، گفته است: «هیچ تحقیقاتی درباره این انبار خطرناک تاکنون انجام نشده است.»
«دونالد ترامپ»، رییسجمهور آمریکا نیز گفته است: «براساس اظهارات ژنرالهای ارتش ایالاتمتحده، این حادثه بر اثر انفجار یک بمب رخ داده است. اثر نیترات آمونیوم نیز در انفجار دیده میشود. حزبالله عامل نگهداری این مواد بوده است. شاید هم مواد منفجره دیگری بوده باشد.»
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: Tasnimnews_Fa - 🏆 14. / 51 ادامه مطلب »
منبع: IranIntl - 🏆 3. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »