حکم قصاص نفس نوید افکاری، متهم به قتل که در سال ۹۷ فردی را با ضربه چاقو به قتل رسانده بود صبح امروز در زندان عادل آباد شیراز به مرحله اجرا درآمد. حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی افزود: پس از برگزاری جلسه علنی رسیدگی به این پرونده، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان که با حضور دو قاضی تشکیل گردید متهم اصلی پرونده را به قصاص نفس محکوم کرد.
این مقام ارشد قضایی استان بیان داشت: پس از این نیز رأی صادره با اعتراض وکیل مدافع متهم در شعبه ۳۵ دیوان عالی کشور بررسی که در نهایت حکم صادره مبنی بر قصاص نفس قطعیت یافت و پس از انجام تشریفات قانونی استیذان و با اصرار اولیاء دم و خانواده مقتول به مرحله اجرا گذارده شد.
گفتنی است روند رسیدگی به این پرونده از سال ۱۳۹۷ آغاز شده بود که تا ابتدای امسال به طول انجامید.
هفت مامور پلیس در حمله به پاسگاهی در افغانستان زخمی شدند
بیانیه وزارت دفاع در پی عدم اجرای تعهدات ۴۰ ساله انگلیس در پرداخت بدهی به ایرانروابط عمومی وزارت دفاع در پی عدم اجرای تعهدات ۴۰ ساله انگلیس در پرداخت بدهی به ایران بیانیه صادر کرد
شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 38 هزار و 572 نفر رسید
بیانیه وزارت دفاع در پی عدم اجرای تعهدات ۴۰ ساله انگلیس در پرداخت بدهی به ایرانوزارت دفاع با اشاره به بدهی ۴۰ سالهی انگلیس: *موضوع بدهی انگلیس به ایران ارتباطی با آزادی زندانی و سایر مسائل ندارد *تردید در بدهی انگلیس به ایران وجود ندارد *لندن برای جبران گذشته و رفع نارضایتی ملت ایران گامهای عملی و فوری بردارد
آژیر خطر پس از ۳۰ سال در سراسر آلمان به صدا در آمدبرای اولین بار از زمان اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۱، مقامات این کشور اقدام به برگزاری یک رزمایش سراسری برای آمادگی حوادث غیرمترقبه کردند.
شمار مبتلایان به کرونا در تاجیکستان به 8939 نفر رسید