نقش مثبت جی‌ئی‌سی‌اف در عرضه پایدار گاز

02/12/1400 04:36:00 ب.ظ

وزیر نفت در نشست فوق‌العاده وزارتی جی‌ئی‌سی‌اف: تحریم‌های یکجانبه علیه اعضای جی‌ئی‌سی‌اف از عوامل نااطمینانی در بازار انرژی جهان است

وزیر نفت نقش مجمع کشورهای صادرکننده گاز در عرضه پایدار گاز در شیوع ویروس عالم‌گیر کرونا را مثبت ارزیابی کرد و گفت: اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه اعضای مجمع نه تنها ناقض قوانین بین‌المللی، بلکه امنیت انرژی جهان را به خطر می‌اندازد. وی یکی از مهمترین آموخته همه‌گیری کرونا را توجه هر چه بیشتر به نقش و اهمیت همکاری‌های بین‌المللی دوجانبه و چندجانبه و تعاملات راهبردی با سازمان‌ها و مجامع انرژی بیان کرد و افزود: مجمع کشورهای صادرکننده گاز با توجه به دوران گذار انرژی ارتقای امنیت...

وی یکی از مهمترین آموخته همه‌گیری کرونا را توجه هر چه بیشتر به نقش و اهمیت همکاری‌های بین‌المللی دوجانبه و چندجانبه و تعاملات راهبردی با سازمان‌ها و مجامع انرژی بیان کرد و افزود: مجمع کشورهای صادرکننده گاز با توجه به دوران گذار انرژی ارتقای امنیت عرضه گاز طبیعی در بازارهای منطقه‌ای و جهانی را به‌عنوان سوخت قابل دسترسی و دوستدار محیط زیست در سطح جهان، به‌ویژه ملل دچار فقر انرژی در دستورکار خود قرار داده است.

وزیر نفت از ایران به‌عنوان یکی از بزرگترین دارندگان ذخایر اثبات‌شده گاز طبیعی جهان نام برد و با بیان اینکه ایران با داشتن ۳۳۸ هزار کیلومتر شبکه داخلی گازرسانی، از کشورهای پیشرو در این زمینه است به موضوع تحریم اشاره کرد و گفت: اعمال تحریم‌های یکجانبه می‌تواند جریان پایدار گاز طبیعی در سطح جهان را با اختلال روبه‌رو و امنیت عرضه گاز طبیعی را به مخاطره بیندازد.

اوجی بر ضرورت سیاست‌زدایی از همکاری‌های بین‌المللی و جهانی گاز تأکید کرد و گفت: اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه اعضای مجمع نه تنها ناقض قوانین بین‌المللی، بلکه امنیت انرژی جهان را به خطر می‌اندازد.

ادامه مطلب:
پاد »
Loading news...
Failed to load news.

اردوغان از سرخوشی آواز خواند!

اردوغان با آواز خوانی پیروزی خود در انتخابات را جشن گرفت. ادامه مطلب >>

وزیر خارجه سعودی در مونیخ: ایران باید در اولویت‌های خود در منطقه بازنگری کندشاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی عربی سعودی با تاکید بر این‌که «تهران در ابتدا باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کند»، ابراز امیدواری کرد که

بازداشت امین انصاری‌فر در پی شهادت در دادگاه مردمی آبان ۹۸

وزیر خارجه سعودی در مونیخ: ایران باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کندشاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی عربی سعودی با تاکید بر این‌که «تهران در ابتدا باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کند»، ابراز امیدواری کرد که عربستان آخوندهای تروریست ایران بایددخالتهایشان رادرمنطقه متوقف،‌دست وپای منحوس وکثیف خودراازمنطقه جمع ودر بیت خامنه ای بتمرگندونه اینکه آقای فرحان گفت تعدیل کنند.. بدون این وبدون تعطیل شدن پروژه جنایتکارانه موشکهای_بالستیک (۲۲۳۱ )،هرتوافقی باآخوندهاتوسط جهان پاره خواهدشد .

سه کشته در سقوط هواپیمای جنگی ارتش در تبریز | DW | 21.02.2022جت جنگی صبح دوشنبه دوم اسفند در یک منطقه مسکونی شهر تبریز سقوط کرد. دو خلبان هواپیما و سرنشین یک خودرو در جریان این حادثه جان باختند. علت امر 'نقص فنی' اعلام شد. 😔 روحشون شاد یادشون گرامی

امیرعبداللهیان: می‌توانیم در کمتر از چند ساعت در وین به توافق برسیم اگر ...امیرعبداللهیان: *ما در حال نزدیک شدن به حصول توافق هستیم *هنوز برخی از مسائل باقی مانده که خطوط قرمز ما هستند *اگر طرف غربی امروز واقع‌بینانه‌ با آنچه در میز مذاکرات وین می‌گذرد برخورد کند، ما می‌توانیم در کمتر از چند ساعت به توافق نهایی برسیم

گزارش تصویری؛ آتش‌سوزی بی‌سابقه در یک مجتمع مسکونی در شهر اسن آلمان | DW | 21.02.2022بامداد دوشنبه ۲۱ فوریه، یک مجتمع مسکونی چند طبقه با ۱۲۸ سکنه، در شهر اسن آلمان آتش گرفت. به دلیل طوفان آنتونیا آتش با سرعتی بی‌سابقه تمام ساختمان را در بر گرفت. با وجود دامنه گسترده حریق، حادثه تلفات جانی نداشت.