وزیر خارجه سعودی در مونیخ: ایران باید در اولویت‌های خود در منطقه بازنگری کند

01/12/1400 08:00:00 ق.ظ

شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی عربی سعودی با تاکید بر این‌که «تهران در ابتدا باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کند»، ابراز امیدواری کرد که

شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی عربی سعودی با تاکید بر این‌که «تهران در ابتدا باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کند»، ابراز امیدواری کرد که وزیر خارجه سعودی، شنبه 19 فوریه طی سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ، گفت: «هر چند پیشرفت اساسی در...

وزیر خارجه سعودی، شنبه 19 فوریه طی سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ، گفت: «هر چند پیشرفت اساسی در مذاکرات احراز نشده، امیدواریم دور پنجم گفت‌گوها با ایران از سرگرفته شود.» Advertisement فیصل بن فرحان در بخش دیگری از سخنرانی خود گفت:« به حمایت از دولت قانونی یمن و دفاع از مراکز تحت کنترل آن، ادامه خواهیم داد.»

بن فرحان افزود: «امیدواریم که حوثی‌ها منافع یمن را بر منافع هر طرف خارجی، اولویت بخشند.» دفاع از غیرنظامیان وزیر خارجه سعودی با بیان این که حملات هوایی ائتلاف عربی حمایت از دولت قانونی یمن، تضمین کننده محافظت از غیرنظامیان یمن است، خاطرنشان کرد: «ائتلاف عربی در یمن از همان استانداردهای ناتو را در دفاع از غیرنظامیان به‌کار می‌گیرد.»

او همچنین با اشاره به وجود سازوکارهایی برای بررسی نقض آتش‌بس در یمن، تاکید کرد: «آتش‌بس، مبنای محافظت از غیرنظامیان یمن است.» ضرورت گفت‌وگو وزیر خارجه سعودی در ارتباط با بحران اوکراین تاکید کرد: « به ضرورت حل و فصل هرگونه بحران از طریق گفت‌وگو باورمندیم». headtopics.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »

عقلانیت یک روش است نه یک فراورده | مصطفی ملکیان

مدت‌های زیادی بود که می‌خواستم با استاد ملکیان گفت‌وگو کنم و از او در مورد اخلاق، زندگی متدینانه و توقع دور از انتظار برخی شهروندان در مختصات اجتماعی امروز ایران بپرسم که به شکل عجیبی می‌خواهند سایر مردم در همسویی با آنان زیست اخلاقی را برای خود معنا کنند. ملکیان معتقد است روشنفکری اسلامی، از زمانِ بنیان‌گذارش سید‌جمال‌الدین اسدآبادی، تا الان، فواید و سودهایی برای جوامع اسلامی داشته، ولی اگر بخواهیم در باب ریشه روشنفکری اسلامی داوری کنیم و بگوییم آیا اصلا این پروژه روی هم رفته پروژه‌ای سودمند یا زیانمند بوده، به نظر من زیان‌مند بوده است. به اعتقاد من روشنفکری دینی پروژه‌ای ناموفق است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

وزیر خارجه سعودی در مونیخ: ایران باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کندشاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی عربی سعودی با تاکید بر این‌که «تهران در ابتدا باید اولویت‌های خود را در منطقه تعدیل کند»، ابراز امیدواری کرد که عربستان آخوندهای تروریست ایران بایددخالتهایشان رادرمنطقه متوقف،‌دست وپای منحوس وکثیف خودراازمنطقه جمع ودر بیت خامنه ای بتمرگندونه اینکه آقای فرحان گفت تعدیل کنند.. بدون این وبدون تعطیل شدن پروژه جنایتکارانه موشکهای_بالستیک (۲۲۳۱ )،هرتوافقی باآخوندهاتوسط جهان پاره خواهدشد .

وزیر خارجه ایران عازم آلمان شدوزیر امور خارجه ایران برای شرکت در پنجاه و‌هشتمین نشست کنفرانس امنیت مونیخ عازم آلمان شد. - خبرگزاری آناتولی

دیدارهای دوجانبه وزیر خارجه قطر با بلینکن و امیرعبداللهیان

وزیر خارجه عربستان: ریاض برای دور بعدی مذاکرات با ایران برنامه‌ریزی می‌کندوزیر خارجه عربستان سعودی روز شنبه ۳۰ بهمن گفت که این کشور در پی برنامه‌ریزی برای دور پنجم مذاکرات مستقیم با ایران علی‌رغم «عدم پیشرفت واقعی» در مذاکرات پیشین است.

دیدار وزیر خارجه با همتایان آلمانی،هلندی،قطری،هندی و بوسنیایی خودوزیر امور خارجه کشورمان با وزیران امور خارجه آلمان، هلند، قطر ،هند و بوسنی به صورت جداگانه دیدار و رایزنی کرد .

کنفرانس امنیتی مونیخ | وزیر خارجه آمریکا: رویدادهای اخیر بخشی از سناریو روسیه برای تحریکات ساختگی استکنفرانس امنیتی مونیخ | وزیر خارجه آمریکا: رویدادهای اخیر بخشی از سناریو روسیه برای تحریکات ساختگی است در حاشیه روز اول کنفرانس امنیتی مونیخ، کامالا هریس و ینس استولتنبرگ با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند. ⬇️ بیشتر بخوانید: چ خبر از زَد و بَند دولت های غربی با رژیم یاغی شیعه آیت الله ها بنام برجام ایرانیان شاهد میباشند کُدام‌ دولت ها ب رژیم نامشروع جمهوری اَسلامی تَنفس میدهد و عَواقب آن را خواهند دید 🤚🏻 ▪️درباره‌ی ویتنام دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی عراق و افغانستان دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی سوریه و لیبی دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی هندوراس و بولیوی دروغ گفتند. 🔹درباره‌ی آسانژ و روسیه‌گیت دروغ گفتند. ⛔درباره‌ی اوکراین هم دروغ می‌گویند... سپاه سایبری پاسداران👇🏻 ☑️ SEPAHCYBERY