نخستین نیروگاه هسته‌ای شناور جهان به زودی راهی آبهای روسیه می‌شود

15/05/1398 06:48:00 ب.ظ

این نیروگاه قادر است الکتریسیته لازم را برای زندگی ۱۰۰ هزار شهروند تأمین کند.

این نیروگاه قادر است الکتریسیته لازم را برای زندگی ۱۰۰ هزار شهروند تأمین کند. روسیه که از ده سال پیش پروژهٔ نخستین نیروگاه هسته‌ای شناور جهان را در پیش گرفته بود اعلام کرد این نیروگاه ظرف چند هفتهٔ آینده راهی دریا می‌شود. این نیروگاه شناور ساخت روساتوم یا شرکت دولتی انرژی هسته‌ای روسیه است و «آکادمیک لومونوزوف» نام دارد.

این شناور عظیم اکنون در بندر مورمانسک، واقع در ۲۰۰ کیلومتری شمال مرز دریایی نروژ لنگر انداخته و بناست تا شهر پِوِک که در شمال شرقی روسیه قرار دارد ۵ هزار کیلومتر سفر کند. هدف از این پروژه جایگزین کردن دو رآکتور قدیمی شهر پِوِک و نیز تقویت بنیان تجاری این منطقه از روسیه عنوان شده است.

مقامات روسیه امیدوارند به کمک برق حاصل از این نیروگاه که قادر است الکتریسیته لازم برای زندگی ۱۰۰ هزار شهروند را تأمین کند بتوانند در شمال شرقی این کشور به بخش اکتشاف نفت و معدن (سرب و طلا) پویایی بیشتری ببخشند. headtopics.com

ساخت کجاست؟

اينو اشتباهي سپاه بدزده 😂😂

آخرین تصویر از نیروگاه شناور روسیه که به رنگ پرچم این کشور درآمده است Nickakhlagh, Mojtaba خطرات پروژه نیروگاه شناور گرچه مسئولان سازندهٔ نیروگاه در شرکت روستاتوم اعلام کرده‌اند که این نیروگاه هسته‌ای تماما مطابق با استانداردهای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ساخته شده اما شماری از کارشناسان هنوز از راه‌اندازی این پروژه نگرانی‌هایی دارند.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

نخستین قهرمانی تیم ملی اسکواش در مسابقات غرب آسیاتیم ملی اسکواش ایران با برتری در دیدار پایانی خود برابر تیم قدرتمند قطر توانست قهرمان مسابقات غرب آسیا شود.

مشروح نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات تعدادی از اخلالگران عمده در نظام تولیدی کشوراولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات تعدادی از اخلالگران عمده در نظام تولیدی کشور از طریق خرید و مواد اولیه پتروشیمی در بازار آزاد صبح امروز در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی برگزار شد.

نمونه اولیه نخستین خودرو «پرنده ملی» ترکیهمدیر فنی شرکت بایراکتار ترکیه اعلام کرد نمونه اولیه نخستین خودرو پرنده ملی کشور تهیه شده است. - خبرگزاری آناتولی

نخستین نشست خبری ظریف پس از تحریم شدنامروز محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران، با طعنه به آمریکا گفته بود که قانون شکنی کاخ سفید کار را به جایی رسانده که کشورها از همکاری با آمریکا خجالت می کشند. حالا بی بی سی شد تنها سخنگوی ج.ا در خارج از کشور اینکه قیافه جواد خندان تبدیل شد به جواد گریان و از دستپاچگی ملاپرستهای نایاک بعد از تحریم دکان دارشون قشنگ مشخصه ماله_کش_اعظم هیچ منافعی در آمریکا نداشته

جان بولتون به چین و روسیه نسبت به افزایش حمایت از نیکلاس مادورو هشدار داد♦️ جان بولتون به چین و روسیه نسبت به افزایش حمایت از نیکلاس مادورو هشدار داد ⚡️آقای بولتون گفت «دولتی که به شیوه دموکراتیک در ونزوئلا بر سر کار بیاید، این دو کشور را به خاطر پشتیبانی از یک دولت جنایتکار، قدرت‌های خصمانه می‌انگارد.» پس چرازمانی که درایران۵۷ بعد برسرکارآمدن یک نظام جدید.دولت آمریکا را به دلیل پشتیبانی ازاسراییل غاصب در کشتار فلسطینیها یک دولت جنایتکاربارفتارخصمانه انگاشت رو باهاش مشکل دارید؟یاقانون.قانون جنگله؟ هرکی زورش بیشتره سمبه اش پرزوره اگرم بگی اره پس زرزیادی نزن بخاطرموشکهایی که داریم مادر جنده و خواهر کسته جان بولتون تروریست است و باید ... شود ‼️‼️ امریکا ایا کاری جز هشدار دادن بلد است؟

عراق: شناور توقیف شده توسط سپاه متعلق به وزارت نفت عراق نیست | DW | 05.08.2019جمهوری اسلامی ایران خبر از توقیف یک نفت‌کش در نزدیکی جزیره فارسی داده است. ایران مدعی شده این شناور حامل 'سوخت قاچاق' بوده و به عراق تعلق داشته است. وزارت نفت عراق این خبر را تکذیب می‌کند.