مناظره در مناظره؛ نامزدهای دموکرات داوطلب ریاست جمهوری در آمریکا به مصاف هم رفتند

10/05/1398 05:44:00 ب.ظ

دور دوم مناظره‌های داوطلبان نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سه‌شنبه و چهارشنبه شب در شهر دیترویت ایالت میشیگان برگزار شد.

دور دوم مناظره‌های داوطلبان نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سه‌شنبه و چهارشنبه شب در شهر دیترویت ایالت میشیگان برگزار شد.

سام فرزانه خبرنگارمان در واشنگتن، مناظره شب دوم را با دو مهمان یکی از طرفداران سیاست‌های دونالد ترامپ در مورد ایران و دیگری از مخالفان رئیس جمهوری آمریکا تماشا کرد تا ببیند چرا به نظر یکی از آنها رئیس جمهوری بعدی آمریکا باید از حزب دموکرات باشد یا از حزب جمهوری‌خواه..بخش انگلیسی.به گزارش سرویس جهانی بی‌بی‌سی، اکاترینا کاراگلانوا به تازگی از سفر به جزیره یونانی کورفو بازگشته بود و عکسی از این سفر تفریحی را با بیش از ۸۵ هزار هواداراش به اشتراک گذاشته بود..مطالب بیشتر از بدون شرح.

موضوعات مرتبط..وارن و سندرز خواهان پایان یافتن سریع و فراگیر نظام مراقبت‌های درمانی کنونی شدند؛ نظامی که بر بیمه‌گری شرکت های خصوصی برای ۱۵۰ میلیون کارگر و کارمند از طریق کارفرما بنا گذاشته شده است. ایده های سندرز و وارن تقریبا از آغاز مناظره در شهر دیترویت در ایالت میشیگان، قلب صنایع خودروسازی آمریکا، زیر حمله قرار گرفت..

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

اردوغان از سرخوشی آواز خواند!

اردوغان با آواز خوانی پیروزی خود در انتخابات را جشن گرفت. ادامه مطلب >>

آیا شرط بندی بر سر قماری که باخت در آن قطعی است، نشانه استیصال نیست!؟هر چندBBCپس از برگزیت،به چنین باختهایی عادت کرده است فلذا ذات بد،نیکو نگردد،چونکه بنیادش بد است،تربیت نا اهل را،چون گردکان بر گنبد است.

سناتورها «وارن» و «سندرز» در مناظره نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری زیر حمله بودندسناتورها «وارن» و «سندرز» در مناظره نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری زیر حمله بودند چالشگران میانه‌روتر در این مناظره سناتور الیزابت وارن و سناتور برنی سندرز، نامزدهای پیشرو و امیدوار به شکست پرزیدنت ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰، را هدف حمله قرار دادند.

جسد ستاره اینستاگرامی روس در چمدان پیدا شد؛ فارغ التحصیل دانشکده پزشکی «قربانی حسادت» شدجسد ستاره اینستاگرامی روس در چمدان پیدا شد؛ فارغ التحصیل دانشکده پزشکی «قربانی حسادت» شد این ستاره جوان اینستاگرام به عنوان پزشک متخصص پوست دریک دانشکده پزشکی در مسکو کار می‌کرد. او یک وبلاگ محبوب نیز داشت که ماجراهای سفرهایش را درآنجا به اشتراک می گذاشت خوشبختانه انگار فالوئر ایرانی نداشته یا اینکه هنوز ایرانیا کشفش نکردن که برن براش کامنت بذارن!!!

ویدئو؛ خروج قطار حامل آهک فله از ریل در جمهوری چکبررسی های اولیه نشان می دهد که قطار هنگام حادثه سه برابر سرعت مجاز در حال حرکت بوده است. هزینه خساراتی که این حادثه برای خط آهن جمهوری چک ایجاد کرده معادل یک میلیون و سیصد هزار دلار برآورد شده است.

نامزد ریاست نیروی دریایی آمریکا: قصد داریم کشتی‌های بیشتری را در تنگه هرمز اسکورت کنیممایکل گیلدی، نامزد ریاست نیروی دریایی آمریکا گفت: برنامه داریم با متحدان و شرکا کشتی‌های در حال گذر از تنگه هرمز را اسکورت کنیم ولی حضور آمریکا سنگین نیست و بین ۸۰ تا ۹۰ درصد این حضور را متحدان ما برع ننه جونو کجا آوردی دریاسالاد فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: سرنوشت جنگ احتمالی آینده را وسعت مناطق نبرد و عنصر زمان تعیین خواهد کرد. ظرفیت مدیریت جنگ در صحنه‌های گسترده جغرافیایی، در زمان طولانی نتیجه نهایی جنگ را مشخص خواهد کرد. hsr

موضع جمهوری آذربایجان در مناقشه احتمالی ایران و آمریکا چیست؟تمایل جمهوری آذربایجان به این که توازنی در روابط با ایران و آمریکا برقرار کند، سبب شده که موضع این کشور در صورت بروز مناقشه بین متحدش آمریکا، و ایران روشن نباشد و چنین مناقشه‌ای می تواند به طور بالقوه وضعیت را دگرگون کند. من موضع آذربایجان رو نمیدونم ولی بهتون تسلیت میگم مال کش اعظمتون تحریم شد.. حالا میتونید در بااااغ کارمنداتون رو باز و بسته کنید😬 IRAN’S OIL FOR SALE / performance by ayan rezaei, 2. August at OPEC iransoilforsale

حکمتیار: جنگ افغانستان جنگ شبکه‌های استخباراتی قدرت‌های بزرگ استگلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان که نامزد ریاست جمهوری در انتخابات آتی است، امروز در جمع هوادارانش در کابل اعلام کرد که جنگ جاری در افغانستان جنگی است که افغان‌ها بر آن کنترلی ندارند. یک کلام از پدر راکتیار بالاخره سیاستمداران پس از اینکه سالها بدون آگاهی بازیچه سازمانهای جاسوسی مانندMI6می گردند،در اواخر عمر به این نتیجه می رسند که ناخواسته،توسط امثالBBCو دیگر سازمانهای استعماری،خود نیز عروسک خیمه شب بازی بوده اند؛فلذا بیداری ملتها،با بایکوت و تحریم امثالBBCبه پیروزی منجر خواهد شد