مسن‌ترین و جوان‌ترین استان‌های کشور / آمار بالای زنان سرپرست خانوار سالمند

06/07/1398 02:41:00 ب.ظ

معاون وزیر بهداشت: سن امید به زندگی در سه دهه اخیر ۲۰ سال بالاتر رفته است علیرضا رئیسی: در سه دهه اخیر امید به زندگی در کشور از ٥٠ به ٧٠ سال رسیده؛ بصورتیکه امید به زندگی مردان ٦٠ تا ٦٤ سال ۲۱/۴ درصد و در زنان این گروه ۲۳/۴ درصد است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند سالمندی در کشور، گفت: بیشترین سهم سالمندی در کشور مربوط به استان گیلان و کمترین سهم سالمندی در استان سیستان و بلوچستان است. وی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای سالمندی سالم در جامعه گفت: در سه دهه اخیر امید به زندگی در کشور از ٥٠ به ٧٠ سال رسیده؛ بصورتیکه امید به زندگی مردان ٦٠ تا ٦٤ سال ۲۱/۴ درصد و در زنان این گروه ۲۳/۴ درصد است.

وی افزود: در سال٩٥ نیز ۹/۲۸ درصد جمعیت کشور سالمند بودند که هم اکنون این آمار به ١٠ درصد رسیده؛ یعنی ۱۰ درصد جمعیت کشور بالای٦٠سال هستند. رئیسی خاطر نشان کرد: تا ۳۰ سال آینده ٣٠ درصد جمعیت کشور سالمند هستند؛ یعنی از هر سه نفر یک نفر سالمند هستند. بیشترین سهم سالمندی در کشور مربوط به استان گیلان و کمترین سهم سالمندی در استان سیستان و بلوچستان هستند. رشد جمعیت به سمت سالمندی در استان‌های البرز و مازندران بالاست؛ یعنی رشد پیر شدن جمعیت‌شان زیاد است و در استان گیلان این رشد به نسبت دیگر استان‌ها بالاتر است.

رئیسی درباره توزیع سنی سالمندی در کشور خاطر نشان کرد: تعداد مردان سالمندی به ازای هر ١٠٠ زن سالمند ۹۷/۶ درصد است یعنی حدود ۲/۴ درصد تعداد مردان سالمند از زنان سالمند کمتر است.همچنین نرخ مشارکت سالمندان نیز گفت: این آمار ۱۲.۲ درصد است.۸۹ درصد مردان سالمند در ایران دارای ھمسر و ۴۷ درصد زنان سالمند دارای ھمسر ھستند. headtopics.com

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

لیگ ملت‌های والیبال| برتری ایران مقابل چین در روزی که کار سختی نداشتیم- اخبار والیبال|بسکتبال|هندبال - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnim

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

بررسی روند پنج ساله ولادت در کشوربررسی روند پنج ساله ولادت در کشور اسناد ولادت ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد که از سال ۹۳ تا ۹۷ ولادت در کشور روند کاهشی داشته است. اینا گوشت جلوی گلوله و کارگر نیاز دارند.لطفا بشتابید که اوضاع وخیم است!!!!

سردار پاکپور: امنیت خوبی در مرز‌های غربی کشور حاکم است- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimسردار پاکپور:امنیت خوبی در مرز‌های غربی کشورحاکم است فرمانده نیروی زمینی سپاه: امروزمرحله نهایی رزمایش امنیتی محرم توسط قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه اجراشد. این یکی ازبرنامه‌های اساسی مادرمناطق عملیاتی شمال غرب،جنوب غرب است

فرمانده نیروی زمینی سپاه : امنیت خوبی در مرزهای غربی کشور حاکم استسردار پاکپور با اشاره به نقش‌آفرینی نیروهای بومی در رزمایش محرم ، امنیت مرزهای غربی کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این امنیت در دنیا مثال زدنی است. دنیای این اوباش فقط در چار جوب ایران خلاصه میشود .

کشف بیش از ۳۰۰ اسیر عمدتاً کودک در مدرسه‌ای اسلامی در نیجریهاین اولین بار نیست که اخبار مربوط به آزار کودکان در مدارس اسلامی نیجریه منتشر می‌شود؛ برخی از این مدارس حتی کودکان را مجبور به گدایی در خیابان‌های شهرهای شمالی نیجریه کرده بودند. مدارس اهل سنت اسلام دين خوبي ها 💩 اسلام در اصل دين توحش ، تجاوز و قتل و غارت است

فردی که طالبان انگشت‌اش را در انتخابات قبلی قطع کرده بود دوباره در انتخابات شرکت کردصفی‌الله یکی از رأی دهندگان در افغانستان که پس از قطع انگشت اش توسط طالبان امروز شنبه 28 سپتامبر

کره جنوبی؛ ۹ زخمی در پی آتش‌ گرفتن دو تانکر نفتی در بندر اولسانگارد ساحلی کرۀ جنوبی در حال بررسی علت وقوع این حادثه است و پلیس به دلیل نگرانی از احتمال وقوع انفجارهای بیشتر، منطقه را تخلیه و رفت و آمد در آن را ممنوع کرده است.